Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 6
roxie24rop spune:
Deci, daca vrei sa-ti aduci aminte cum arata Prof.Mitrea, intra pe
http://www.ulbsibiu.ro/ro/facultati/litere/ ca are o poza acolo.
Si..nu, n-a fost dureros cerclajul, ca m-au adormit si n-am simtit nimic. In schimb, mi-a fost rau dupa, de la anestezie. Dar dupa a fost ok. Acum sunt deja la lucru, ca mi-a zis doctorul sa nu mai lenevesc acasa.
Voiam sa va intreb: stiti cumva daca la Sibiu se pot recolta celule stem? Ca de stocat stiu ca nu se stocheaza pe la noi p-aci, dar ma gandesc ca de recoltat nu poate fi maaare lucru.
Mersi anticipat de raspuns!
Sanatate tuturor!
Raluk31 spune:
Mersi de link,a fost asistenta lui Matei,nu? Draguta,in orice caz!
O zi buna,gagici!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui roxie24rop
GATA!!! M-am intors acasa si am terminat cu cerclajul. Intr-adevar, dr. Popescu e un tip foarte bun. Si haios...mi-au trecut fricile de ginecolog.
Sederea in spital a fost destul de putin infricosatoare (fata de ce imi inchipuiam), dar sper sa nu mai repet experienta decat atunci cand nasc. Si numai pentru vreo cateva zile.
Acum, stau acasa in concediu medical. Probabil ca si saptamana viitoare va fi la fel, si apoi sper sa ma intorc, incet-incet, la lucru. Fara sa ma zdrobesc prea mult, evident.
Afibebe, mi-ai adus aminte de anii din studentie..hihiiiiii Gergely, saracu' Trifu, Mitrea (care acum e decanita, stiai??) Eh, ce vremuri!! Naveta, gazda, sesiuni...
Fetelor, voiam sa va intreb de triplu test. Am auzit ca se fac tot felul de teste pentru a astabili daca bebe e ok sau nu. Se fac si in Sibiu? In ce constau si unde anume pot sa ma duc sa-mi fac un test din asta?
Spor la lucru tuturor, sanatate burticilor si copilasilor!
Roxi
ma bucur mult ca esti bine.
in ceea ce priveste triplul test, cred ca ar trebui sa incerci la Polisano.
of, of.
Am aflat si eu cine e noul decan-decanita.
Cu Trifu nu am avut probleme, cu Mitrea au fost o gramada.
Pfii, bine ca am scapat.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui roxie24rop
Deci, daca vrei sa-ti aduci aminte cum arata Prof.Mitrea, intra pe
http://www.ulbsibiu.ro/ro/facultati/litere/ ca are o poza acolo.
Si..nu, n-a fost dureros cerclajul, ca m-au adormit si n-am simtit nimic. In schimb, mi-a fost rau dupa, de la anestezie. Dar dupa a fost ok. Acum sunt deja la lucru, ca mi-a zis doctorul sa nu mai lenevesc acasa.
Voiam sa va intreb: stiti cumva daca la Sibiu se pot recolta celule stem? Ca de stocat stiu ca nu se stocheaza pe la noi p-aci, dar ma gandesc ca de recoltat nu poate fi maaare lucru.
Mersi anticipat de raspuns!
Sanatate tuturor!
si eu am fost interesata de recoltare de celule stem insa acum un an nu aveam nici o sansa.
S-a deschis o banca la Cluj din vara asta.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui Raluk31
Mersi de link,a fost asistenta lui Matei,nu? Draguta,in orice caz!
O zi buna,gagici!
Ralucade Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
nu a fost asistenta lui Matei.
A fost asistenta lui Trifu.
Era asa barbata cand eram eu studenta.
Acum are parul lung.Arata mult maibine.
cristi
sunt mare
Raluk31 spune:
Confund eu personajele ,inseamna ![]()
Raluca
de Anais Iasmina
afibebe spune:
quote:
citat din mesajul lui Raluk31
Confund eu personajele ,inseamna
Ralucade Anais Iasmina
da.
cristi
sunt mare
afibebe spune:
ce mai fac sibiencele?
cristi
sunt mare
Raluk31 spune:
Afi,cred ca toata lumea se pregateste de vacanta
Voi pe unde mergeti sau ce planuri aveti?
Raluca
de Anais Iasmina
afibebe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Raluk31 Afi,cred ca toata lumea se pregateste de vacanta Raluca de Anais Iasminawww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra cum a venit pe lume Anais |
nu o sa mergem nicaieri anul acesta.
avem santier.
ne multumim cu plecarile zilnice la tara la bunici.
stau la 10 km de Sibiu.
daca terminam o sa mergem la anul sigur in Tunisia.
acum ne pregatim de marele eveniment: taierea motului.
voi veniti la Sb abnul acesta?
Ce mai face micuta Anais?
pupici tuturor.
cristi
sunt mare