Gravidute si mamici de Sibiu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

quote:
Originally posted by ralubv

servus. despre coracioni stiam ca nu o sa vina la nastere. cat despre epidurala am aflat ca mai bine ma duc eu si vorbesc cu un anestezist dinainte.
avantajul pe care il am eu, oarecum, este ca sunt medic si cu mine nu va vorbi urat ca nu prea cred sa aiba tupeul.Am intrebat despre epidurala si a zis ca daca vreau sigur ca se poate.
Cat despre Chicea eu nu am o parere tare buna.O prietena de-a a fost urmarita de el in sarcina si cand sa nasca nu i-a raspuns la telefon.Dimineata a venit la servici, a vazut-o la vizita si gata.Nu s-a dus sa o asiste la nastere; a lasat-o sa se chinuie in travaliu o zi si ceva desi stia ca are un bebe de peste 4kg.
dupa cum vezi parerile sunt impartite, asa ca oi trai si oi vedea. Important este sa ajung la termen cu bine.

asa este.fiecare are povestea lui.
important e sa fie bine bebe.
sa dea Bunul Dumnezeu sa fie asa cumiti doresti.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Of of,ce ti-e si cu experientele astea..Fetelor,aici nici nu se pune problema sa vina dr sa te asiste la nastere. Dr mea mi-a recomandat 3 spitale cu sectie de neonatologie f buna din zona,iar eu am ales. Atat. Si am nascut cu cine s-a nimerit sa fie in tura!

Afibebe,cred ca e cazul sa te felicit,nu? Hai sa traiesti si la mai mare!Ce ai terminat?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

M-am uitat la pozele cu Cristi,e un scump,sa va traiasca!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Raluk31

Of of,ce ti-e si cu experientele astea..Fetelor,aici nici nu se pune problema sa vina dr sa te asiste la nastere. Dr mea mi-a recomandat 3 spitale cu sectie de neonatologie f buna din zona,iar eu am ales. Atat. Si am nascut cu cine s-a nimerit sa fie in tura!

Afibebe,cred ca e cazul sa te felicit,nu? Hai sa traiesti si la mai mare!Ce ai terminat?

Raluca

de Anais Iasmina

dada.
astept felicitarile.

in 2004 am terminat litere- engl-ist
iar acum am terminat Psihologia la Cluj.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Raluk31

M-am uitat la pozele cu Cristi,e un scump,sa va traiasca!

Raluca

de Anais Iasmina

multumim pt aprecieri.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

am uitat sa va spun ca ieri Cristi a urcat singur scarile - 11 scari.
tare m-a emotionat.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Afibebe, litere si eu,in 2002 ..parca - e mult de-atunci!
Psiho? Probabil ti-a placut mult de ai mai facut-o si pe asta
Bravo pt realizarea micutului!

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput

cand ai eu eram in anul II.
imi mai inecam amarul cu Gergely si Trifu si Mitrea.

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

GATA!!! M-am intors acasa si am terminat cu cerclajul. Intr-adevar, dr. Popescu e un tip foarte bun. Si haios...mi-au trecut fricile de ginecolog.
Sederea in spital a fost destul de putin infricosatoare (fata de ce imi inchipuiam), dar sper sa nu mai repet experienta decat atunci cand nasc. Si numai pentru vreo cateva zile.

Acum, stau acasa in concediu medical. Probabil ca si saptamana viitoare va fi la fel, si apoi sper sa ma intorc, incet-incet, la lucru. Fara sa ma zdrobesc prea mult, evident.

Afibebe, mi-ai adus aminte de anii din studentie..hihiiiiii Gergely, saracu' Trifu, Mitrea (care acum e decanita, stiai??) Eh, ce vremuri!! Naveta, gazda, sesiuni...

Fetelor, voiam sa va intreb de triplu test. Am auzit ca se fac tot felul de teste pentru a astabili daca bebe e ok sau nu. Se fac si in Sibiu? In ce constau si unde anume pot sa ma duc sa-mi fac un test din asta?

Spor la lucru tuturor, sanatate burticilor si copilasilor!
Roxi

Mergi la inceput

Neatza!
Bravo,Roxie,bine ca ai scapat. Sper ca n-a fost dureros cerclajul!
Mai fetelor,Mitrea asta...imi suna cunoscut numele,dar nu-mi amintesc...cum arata??

Raluca

de Anais Iasmina

Mergi la inceput