Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 21
libella14 spune:
draga raluca ioana!
despre dr muresan iti pot spune ca am auzit si bune si rele.
o prietena a nascut cu el pe 17 dec 08 si a fost cat de cat ok. la ctrl, ea a fost mulktumita de el.
am auzit ca nu prea are timp, ca e cam repezit - daca la eco la tine e la fel , inceraca tu sa mai prelungesti momentul.
bafta multa si sa ne tii la curent!!!
aaaaa, stii daca ai fetita ori baietel?
libella14 spune:
p.s. ptr raluca ioana
daca vrei sa auzi mai multe opinii despre dr. o. muresan, cere-i info lui ana-maria. ea are cateva prietene bune, care au avut destule experinte cu el.
pup![]()
libella14 spune:
ana-maria
sper sa nu te superi ca i-am recomandat ralucai experienta prietenelor tale cu dr muresan!!!
pupici dulci si senini

![]()
libella14 spune:
ciao dragi sibience!
am ajuns la nr 10. Hip hip uraaaaaaaaa
.
sper sa treceti cu vederea msj mele multe ... aveti mila cu mine.....fiti inmgaduitoare....mi-am dority tare mult sa pot vb cu voi in timp real....
imbratisari cu drag 
ana_micu83 spune:
Libella(Maria) mea draga si scumpa,
bine ai venit!
Ma bucur ca esti alaturi de noi si aici!Cred ca si forumul asta simtea nevoia unei persoane ca tine>
Dragele mele colege de forum sa facem prezentarile de rigoare:
Libella14 este o mamica in devenire cu adevarate calitati (nu ma pun sa le enumar ca mai avem nevoie de cateva pagini )
...
Daca cumva aveti o zi mai proasta, sau daca simtiti ca pe strada voastra nu este soare...fara sa exagerez (a miscat si bebe, semn ca ma aproba)va rog sa cititi postarile ei...ca apare soarele garantat 100% si nu doar apare...vine si canicula
Pana atunci, va las sa va convingeti 100% de cele scrise de mine mai sus.
Milioane de pupici!

Ana-Maria, Valentin si
18+
ana_micu83 spune:
Maria, sa stii ca am cautat un forum cu cezariana la eva, si din pacate nu am gasit. Cand am cautat mai multe info despre Eva si am incercat tot felul de combinatii "Clinica Eva Brasov", "Cezariana, Eva Brasov", " nasterea prin cezariana"nu am gasit ceva f "la subiect".
Promit ca o sa mai caut, si daca gasesc am sa-ti dau de stire imediat!
Ana-Maria, Valentin si
18+
afibebe spune:
libella bine ai venit.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Asteptam sa ne spui mai multe despre tine.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Raluca, in legatura cu dr Munteanu nu stiu ce sa spun,nu am auzit de el.
Daca tu simti ca este ok sa-ti urmareasca sarcina atunci mergi inainte.
Eu am schimbat 3 dr pana am ajuns la dr Chicea-- un medic ft ocupat dar un adevarta OM.Am auzit multe bune dar si multe rele despre el.
Insa e am simtit ca el e cel care mi-a acordat atentia de care aveam nevoie.
Nu a fost superficial si efectiv era interesat de soarta mea.
Bafta.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
bebelusi spune:
Raluca eu am fost la control la Muresan inainte sa ma decid sa aleg Eva. Am fost la el la recomandarea sotiei sefului care nascuse cu el si era foarte incantata. roblema era ca ea era ea iar eu eram un nimeni...nu il cunosteam dinainte pe Muresan. M-am dus la el si dezamagirea a fost mare. A fost foarte expeditiv. Eu chiar am insistat sa ii spun ca am pierdut o sarcina cu un an inainte, fiind convinsa ca trebuie sa stie...la care mi-a zis "ce conteaza...", i-am zis ca mi-as dori cezariana ca port ochelari bla bla (imi doream cezariana ca stiam conditiile de nastere la sibiu) la care mi-a zis "Doamna...de la dioptrii -10 se naste prin cezariana, nu ce aveti dvs". Acest lucru este fals, pe mine la Eva m-au trimis sa imi fac Fond de Ochi sa vada daca pot naste normal, caci nu conteaza dioptriile, conteaza tensiunea din ochi si multe altele.....
Eu personal, imi pare rau ca trebuie sa spun asta dar NU recomand NASTEREA IN SIBIU si nu recomand nici un medic din Sibiu cel putin din urmatorii medici la care am fost: Boncut, Chicea, Ionus, Muresan, Ucenic.....si mai e o domana care mi-a facut chiuretajul cand am pierdutr sarcina dar nu imi amintesc acum cum o cheama. Am fost la toti si de toti am fost dezamagita. Daca v-ati duce la cel putin un control la Eva ati realiza ce vreau sa zic, acolo te simti ca acasa, toata lumea e amabila, zambitoare, rabdatoare etc....de la doctor pana la femeia de serviciu.
La Eva merg la Dr. Ionel care e directorul clinicii. Ecografia morfofetala am facut-o la Dr. Bisoc.
Sper ca nu v-am plictisit cu mailul meu gigant
37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Libella bine ai venit printre noi, povesteste-ne mai multe despre tine si despre bebe. 

Eu va las acum ca ma duc sa fac nani ca imi e somnic tare 
. Ne reintalnim maine
37+
Vlad Mihai
AMR 3 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"