Gravidute si mamici de Sibiu

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Bebelusi, te rugam sa ne spui un pic mai multe despre ecografia morfofetala facuta de Dr Bisoc. Din cate stim noi (eu si Libella14)la Eva se face in saptamanile 22-24, dureaza cam o ora si costa 250 ron...

Planul meu initial este/era sa merg sa fac aceasta ecografie tot la Eva, dar Dr Baiulescu mi-a spus ca bebele este absolut ok, pot face doar daca vreau ecografia morfofetala(el o recomanda doar cand exista suspiciuni care planeaza asupra dezvoltarii lui bebe)...si ca nu mi-o poate face el ci DR Bisoc sau ...mi-a mai zis un nume care-mi scapa.

De astazi pana in 22 martie sotul sotul meu este pieton...pt ca a trecut pe rosu, iar sansele mele de a fi dusa la Eva in perioada care ma intereseaza scad considerabil. Prin urmare, am zis sa-mi calc pe inima si sa merg la Sibiu sa-mi faca aceasta minunata ecografie...am dat tel si telefoane atat la clinici cat si pe la cunostinte gravidoase. La Polisano astia fac ecografia morfofetala (si cica atunci se face)cand are liber Chicea (in cazul de fatza cam peste 2 luni)..am sunat si la Centrul Medical "Dr Craciun", am intrebat daca fac acest tip de eco, mi-au spus ca da si costa 150 ron + 15 ron imaginile pe suport magnetic...am sunat apoi si la GyneproMedical(clinica noua de pe Calea Dumbravii)...fac si ei ecografia si costa 150 ron.Aici insa, chiar daca sunt dotati n-ar fi cea mai buna alegere pe care as putea sa o fac pentru ca medicii(4 la numar) ori sunt f tineri si fara experienta , ori cu experienta nu prea incantatoare (asta stiu de doi dintre medici...de ceilalti doi nu stie nimeni nimic).

Ma gandesc ca vis-a-vis de pret este o neconcordanta...de ce la Sibiu costa 150-165 ron, iar la BV 250...e ceva ce nu face Sibiul in plus de Brasov, durata efectuarii ecografului este mai mica...sau pur si simplu "tantele" de la receptie nu stiau sa faca deosebirea intre un 3d/4d de rutina si o ecografie morfofetala. Eu asta stiu despre ecografia morfofetala :

Aceasta este cea mai minutioasa dintre ecografiile pe care i le faci fatului. Fiecare particica din bebe e vizualizata si masurata. Fatul e complet format si pot fi detectate eventualele anomalii. De asemenea, acum stii sigur daca va fi fetita sau baietel. Daca alegi ecografia 3D sau 4D, imaginile sunt spectaculoase. Poti sa il surprinzi dormind si visand (globii oculari de misca dintr-o parte in alta), jucandu-se cu cordonul ombilical sau cu manutele.

Astept si parerile voastre.

Pana atunci,milioane de pupici la pitici, mamici si burtici!

Ps Bebelusi sa stii ca Libella14 o sa nasca si ea la Eva cu Dr Ionel prin cezariana, asa ca ma bucur f tare ca esti aici si ca ne poti da informatii exacte.

Ana-Maria, Valentin si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor morfofetala intr-adevar este super super, stai 30-40 min in care il masoara pe bebe din cap pana in picioare. Nu stiu de ce costa mai mult, probabil pentru ca sunt ma smecheri , si controlul este 1 mil, dar merita. Se mai poate face in saptamana 32 Dopplerul dar mie mi-a zis medicul ca nu e necesar, asa ca nu l-am mai facut. Daca mai aveti nelamuriri intrebati-ma Libella tu de ce nasti prin cezariana? Asa vrei tu?

Ana dar ce nu ai nici un prieten care sa te duca la Brasov in perioada asta in locul sotului? Cand o sa ai intre 22 si 24 de sapt????

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Fetelor, hai sa scriem si noi mai mult, ce e asa de liniste, ia sa intrati la odiseea de ian-feb unde mai scriu eu, ca nu prididim cu cititul asa de mult se scrie.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

salutare si de la noi,

tocmai ne-am intors de la cumparaturi.am fost pe la Ambient, Metro, Plus.Cristi a adormit pe masina.Vad ca doarme si acum.
Eu am o problema mai fetelor: eu am deschis acest capitol, insa acum, cand am ajuns la pagina 22, nu mai stiu cum sa schimbam capitolul.Daca stie cineva e rugat sa o faca, daca nu ajungem noi la pagina 1000....

va pup si va doresc o zi minunata.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

aveti capitol nou aici

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Ma interesez eu la odiseea de ian feb cum se deschide si va anunt.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

v-am deschis un capitol nou, aveti link-ul mai sus

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput