Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 20
ana_micu83 spune:
Doamne...ce ticalos! Pai si daca medicul de garda are un caz mai grav ...sanatate si virtute!...nasti si tu cu cine se nimereste...cred ca daca le-as spune ca la Eva esti asistat de 5-7 cadre medicale la nastere, o sa zica unul ca Stretean ca fac misto de el sau ca ii spun bancuri...
Incredibil!
ANA-MARIA ,VALENTIN &
DE 18+
ana_micu83 spune:
Salutare sibiencelor mele iubite!
Vreau sa va dau o veste buna!(chiar doua)
1) s-a deschis pe Calea Dumbravii o clinica de ginecologie, se numeste Gynepro Medical,program L-V 14-19, si au cam toate aparatele necesare pentru supravegherea sarcinii. Pe mine m-a interesat in special daca pot face la ei eco 3d/4d si/sau ecografia morfo-fetala...si am primit raspuns pozitiv.Se face si costa 150 ron! De dimineata cand am sunat am intrebat si numele medicilor de acolo ; acestia sunt: Remus Maxim, Cristi Taroi, Mitea si Horatiu Doici...(eu nu prea stiu pe nimeni...ceea ce intr-un fel ma bucura!)
Si o surpriza placuta: cand am vb cu doamna de la receptie era un pic nesigura in ceea ce mi-a spus cu privire la aparatura (sau cel putin asa am simtit-o eu)...nu mi-am facut nicio programare , nu am lasat niciun numar de tel...nimic. In urma cu maxim 15 min primesc un tel pe fixul de acasa"buna ziua, viitoarea mamica?"eu "da"...se prezinta ca fiind doamna de la Gynepro Medical , si a spus ca m-a sunat sa-mi confirme ceea ce mi-a spus dimineata(si-a salvat nr de tel), pt ca nu era 100% sigura daca au venit toate aparatele si daca sunt 100% functionale.Ce sa spun...m-a impresionat! Asta inseamna cu adevarat sa-ti pese!
Si m-am interesat si la Centrul Medical "Dr Craciun", aici au program de la 12-20 de L-V , o ecografie normala costa 70 ron iar o ecografie 3d/4d morfofetala costa 165 ron (150 ecografia+ 15 ron imaginile pe suport magnetic).De dr nu am mai apucat sa intreb mare lucru ca era solicitata d-na de la receptie.
Sper ca acest mesaj sa nu se considere reclama! Doresc doar sa vin in sprijinul mamicilor si viitoarelor mamici cu informatii utile!
ANA-MARIA ,VALENTIN &
DE 18+
Raluca_Ioana spune:
Ceau fetele!ce mai faceti?roxi multe felicitari si multa,multa sanatate la amandoua!sa ai parte de o fetita cuminte, sanatoasa si mancaciosa!
eu sunt nerabdatoare sa vina ora 16 sa merg la control si sa-mi vad minunea.
As vrea sa va intreb ce parere aveti de dr. Muresan de la Polisano.Eu la el am programare la eco 4d in 30 ianuarie si mi-ar prinde bine niste pareri.Va
si sper sa mai intru curand cu vesti bune!
19
libella14 spune:
hey dragelor!
ma alatur voua, o viitoare mamica cu o minine mica in burtica de 16 sapt+.
pupici
libella14 spune:
roxi
sincere felicitari ptr superba ta fetita!
sa dea Dzeu sa fie iubitoare , papcioasa, linistita si cuminte!!!
sper sa te simti mai bine !! Sanatate maxima la amndoua!!!!
libella14 spune:
draga ana-maria
nu mi-ai spus daca e topic separat cu cezariana la eva.... nu ma uita, bine?
pupici senini
libella14 spune:
bebelusi
sarcina usoara in continuare si nastere usoara, usoara, precum un fulg de nea!!!
mai ai putin!....sper ca te-ai insanatosit! sanatate maxima !!!
la ce dr esti la eva? cum vrei sa nasti?
calde imbratisari
libella14 spune:
afibebe
felicitari ptr faptul ca esti asa activa si pastrezi topicul acesta in stare de functionare, chiar daca imi inchipui ca micutul tau cristi e destul de nazdravan.
![]()

Acum avem 20 de saptamani!