Gravidute si mamici de Sibiu

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare Agneta si bine ai venit printre noi! Iti dorim o sarcina si o nastere usoara!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Afibebe eu ma simt tare rau, sunt foarte racita ma ustura gatul de mor, am nasul infundat si ma si ustura pe caile respiratorii (sper sa nu vorbesc prostii dar asa simt). Nu pot dormi noaptea din cauza asta, etc.

Raluca si eu stiu ca eco morfofetala se face intre 22-24, asta pentrru ca stiu tot de la Clinica Eva unde si eu o sa nasc

Ana nu mai stiu daca te-am intrebat la ce medic mergi la Eva, daca te-am intrebat imi cer scuze dar sunt o uituca, zici ca am si mintea gravida.

Roxie sa-ti traiasca ingerasul sa fie papacioasa si necolicioasa. Povesteste-ne mai multe despre nastere. Cu ce medic ai nascut?

Agneta, bine ai venit printre noi. Ne spui mai multe amanunte despre tine? Unde o sa nasti, la ce medic esti....etc

Maine ma duc la control la Eva, abia astept, nu mai am rabdare ca nu am mai fost de la 29 de saptamani. O sa intru cand ma intorc sa va povestesc amanunte.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Citat:
citat din mesajul lui agneta

Buna fetelor, sunt si eu o de Sibiu in 5 saptamani.

5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi

agneta

bun venit Agneta.sa ai o sarcina usoara si un bebelus sanatos.te asteptam sa intri cat mai des pe la noi.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Afibebe eu ma simt tare rau, sunt foarte racita ma ustura gatul de mor, am nasul infundat si ma si ustura pe caile respiratorii (sper sa nu vorbesc prostii dar asa simt). Nu pot dormi noaptea din cauza asta, etc.

Raluca si eu stiu ca eco morfofetala se face intre 22-24, asta pentrru ca stiu tot de la Clinica Eva unde si eu o sa nasc

Ana nu mai stiu daca te-am intrebat la ce medic mergi la Eva, daca te-am intrebat imi cer scuze dar sunt o uituca, zici ca am si mintea gravida.

Roxie sa-ti traiasca ingerasul sa fie papacioasa si necolicioasa. Povesteste-ne mai multe despre nastere. Cu ce medic ai nascut?

Agneta, bine ai venit printre noi. Ne spui mai multe amanunte despre tine? Unde o sa nasti, la ce medic esti....etc

Maine ma duc la control la Eva, abia astept, nu mai am rabdare ca nu am mai fost de la 29 de saptamani. O sa intru cand ma intorc sa va povestesc amanunte.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Bebelusi sanatate multa si bafta maine.iti tinem pumnii.
pentru raceala iti recomand Oscilococcinum si strepsil cu miere si lamaie.bea multe ceaiuri cu miere.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Afibebe mersi mult de tot. Imi e cam frica sa iau medicamente. Am luat Homeogene 9 cica sunt homeopate si azi am inceput sa iau si Tantum verde. Sper din tot sufletul sa aiba efect.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Afibebe mersi mult de tot. Imi e cam frica sa iau medicamente. Am luat Homeogene 9 cica sunt homeopate si azi am inceput sa iau si Tantum verde. Sper din tot sufletul sa aiba efect.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Sa stii ca si Oscilo este tot naturist.E ft ft indicat in sarcina.
Sa te refaci repede, mai ai putin si vine bebe.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Bebelusi- eu la Eva merg la Dr Baiulescu pentru ca am ales varianta nasterii in apa. La Sibiu medicii la care am fost inainte de a ramane insarcina si dupa mi-au spus ca nu as avea sanse sa nasc normal din cauza gabaritului (peste 80 kg)...si cum varianta cezarianei nu-mi prea surade, am zis sa fac o incercare cu apa.

Dr meu este un super om si un specialit apreciat in toata tara (cand am fost la el la control erau doamne din Iasi, Suceava, Arad, Sebes, Tg Mures etc)...mi-a spus ca sunt sanatoasa si ca nu trebuie sa-mi fac probleme cu greutatea. Concluzia finala, "draga mea ai 100% sanse sa nasti normal" !Bine , acum pana la 38-40 sapt se pot intampla multe...dar eu cred in Doamne Doamne si ma rog ca bebele meu sa vina pe lume asa cum imi doresc.

Va pup pe toate!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 17+

Mergi la inceput

Foarte bine ca ai decis sa te duci la Brasov Ana. Eu azi am fost la control si mi-a zis medicul ca bebe este sanatos si are 2700g ceea ce inseamna ca e in grafic. Am facut de asemenea si testul nonstres care a iesit bine. E asa dulcic puiul lui mama, abia astept sa ne intalnim.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput

Salutare mamici, burtici si pitici!

Am auzit un zvon care circula prin Sibiu cum ca de la o anumita data (unii zic 15 dec, altii 1 ian)la maternitatea din Sibiu se naste doar cu medicul de garda! Prin urmare am inteles ca celorlalti medici care ar fi subravegheat sarcina pana in momentul respectiv li se interzice sa asiste la nastere. Am auzit povestea asta pana acum de doua ori din surse diferite si pentru ca mi se pare o ipocrizie sper sa fie doar un zvon! In realitate pe mine nu ma afecteaza pt ca o sa merg la BV, da sunt sute de mamici care o sa nasca aici! Ce o sa se intample cu ele? Sapt trecuta a nascut prietena unei prietene , ziua, si a nascut cu moasa si asistenta (ele cu cusut-o...ele au facut tot)...medicul de garda si medicul rezident care se aflau un "dotarea spitalului "la momentul respectiv, am inteles ca erau la un caz mai grav...

Ce parere aveti?
Mie imi vine sa-i pun la zid si sa-i omor pe rand...sau sa-l omor p-ala care a venit cu ideea asta ingenioasa. Pai, de ce mai avem nevoie de doctori daca nastem cu moasa ce pe vremea bunicii??Ce siguranta sa am eu ca mamica, cand vad ca imi las viata mea si a copilului meu pe mana unor persoane necalificate ?

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 18+

Mergi la inceput

Ana eu stiu ca de mult nu mai lasa Streteanu medicul care te urmareste sa vina la nastere. Intr-adevar este inuman dar din pacate nu putem face nimic.

36+ Vlad Mihai

AMR 4 saptamani

Mergi la inceput