Gravidute si mamici de Sibiu

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Nelia fetele de la Odiseea de ian feb 2009 vand epidurala ieftin ca au ramas cu ea dupa ce nu au avut nevoie de ea la nastere. Daca te intereseaza, intra acolo sau trimite-mi un PM ca vorbesc eu cu fetele.

35+ Vlad Mihai

AMR 5 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

bebelusi tu cum esti?

tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

buna seara.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

Salutare fetelor!eu nu am mai scris demult fiindca sunt foarte ocupata cu pregatirea lucrarii de licenta care o am peste 2 saptamani.dar suntem bine si abia asteptam sa mergem la doctor la control.Am vrut sa va intreb daca voi ati facut ecografie morfofetala?si daca da, unde si la cine ati facut-o?si cam ce tarife sunt?va poop si sper sa vb cat de curand!

19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Salutare Raluca,

Eu o sa fac ecografia morfofetala la Clinica Eva Brasov-acolo unde am sa si nasc. Ecografia se face in sapt 22-24 si costa 250 ron.

Am inteles ca se face si la Polisano la Dr Chicea, dar este fff aglomerat, nu se respecta ora de programare pt ca sunt ff multe paciente. Ca si costuri, stiu ca ajunge cam la 160-180 ron.

In Sibiu, pe Milea exista Centrul medical Dr Craciun si am inteles ca si ei fac...nu sunt 100% sigura asupra pretului, dar in vara parca am citit in Tribuna o reclama de a lor si scria ceva tot de 250 ron.

Luna aceasta , tot in Sibiu pe Calea Dumbravii s-a mai deschis o clinica de ginecologie si pediatrie http://www.romedic.ro/Gynepro_Medical
si am inteles ca sunt cei mai dotati din Sibiu pana acum. Nu stiu nimic de preturi.

Am citit in carnetul gravidei ca ecografia morfofetala se face in sapt 22-26..la Eva ei spun doar de 22-24...nu stiu ce sa-ti mai spun de practicile altora!

Te pup , sarcina usoara si multa bafta!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Raluca_Ioana

Salutare fetelor!eu nu am mai scris demult fiindca sunt foarte ocupata cu pregatirea lucrarii de licenta care o am peste 2 saptamani.dar suntem bine si abia asteptam sa mergem la doctor la control.Am vrut sa va intreb daca voi ati facut ecografie morfofetala?si daca da, unde si la cine ati facut-o?si cam ce tarife sunt?va poop si sper sa vb cat de curand!

19

Buna Raluca,

sa strii ca e ft ft bine sa face aceasta ecografie.Eu am facut-o la Polisano( acum aproape 2 ani numai la Polisano se facea).
E bine sa o faci pentru linistea ta.Imi aduc aminte si acum, cum ne spunea dr Chicea- uite are 5 degetele la manuta dreapta, 5 la stanga- e bine.
-uite are barbia mamei si fruntea tataului.
a fost extraordinar.
O expereienta pe care nu pot sa o uit niciodata si sincer recomand aceasta eco tuturor.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Ana nu stiam de aceasta clinica.
Multumim de info.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salutare, fetelor!!!!!!!!!!!!

Pe 11 ianuarie 2009 la ora 14.20 a venit pe lume Ioana Miruna. Putin cam greu, fiindca desi am avut dilatatie completa si rapida, capsorul ei a fost cam mare pentru oasele mamicii. In consecinta, s-a chinuit si ea un picut, cu cordon in jurul gatului, si s-a chinuit si mami, care s-a rupt peste tot (vagin, col, edem, hematom, hemoroid, plus epiziotomie). Asa ca acum ne distram
Important e ca totul e ok, ca Miruna e o dulceata de fetita si ca suntem in sfarsit acasa! A!Si avem laptic de dat la bebe (alte emotii).

Deocamdata atat, ca stau in picioare ca sa scriu aici si e foarte incomod. Revin sper zilele urmatoare cu mai multe amanunte si eventual cu poze, daca stiu cum sa le postez. Daca nu, accesati http://ropotin.blogspot.com

Sanatate tuturor burticilor si mamicilor si revin cu detalii cand nu ma va mai durea funduletul asa tare

paaaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Milioane de felicitari Roxie, sa-ti traiasca minunea si sa te bucuri de ea! Sa fie frumoasa, desteapta si curajoasa!

Va pup pe amandoua!

Recuperare completa si rapida iti doresc , mult laptic si pe Miruna cat mai mancacioasa si cuminte!

ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agneta spune:

Buna fetelor, sunt si eu o de Sibiu in 5 saptamani.

5+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput