Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 17
afibebe spune:
Roxie dr Popovici are cabinet in v. aron.
La inceput am fost la dr Chialda Mihaela la Cedonia, insa era atat de aglomerata ca am renuntat la ea.
Daca era ceva acasa nu venea, daca mergeai acolo stateai de ti se apleca- desi pana la 1 an aveam prioritate mai repede de 2 ore nu intram.
La consultatie ne fusarea- deci nu mi-a placut.
In schimb dr Popovici la vreo 50 de ani, e un tip ft fain.
Intri si atata il suceste si atata il pipaie de te saturi ca parinte.
Apoi sta cu tine si iti explica cum sa-i dai sa pape, ce sa-i dai, ce e bine ce nu e bine,
imi scrisese si retete de supa![]()
Deci sincer iti spun ca eu sunt super mul;tumita de el.
Medic de fam e dr Copca, o buna prietena a noastra.
Sa fie bebelina cuminte si sa-l astepte pe medic pana el va sosi.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
neliaCris spune:
roxie!!!
inca un pic....cand o sa aibe bebelina ta vreo 6 luni sau mai multe...o sa iti fie dor de burtica ta ai sa vezi...desi cam in 9 luni eu aveam impresia ca sunt gravida de o viatza...
!!!
va pup
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
ana_micu83 spune:
Salutare dragele mele!
Astazi am avut "intalnire" cu bebe...care tot smecher a ramas! Misca si se agita in burta, dar tot in categoria "suprize, surprize am ramas"...ne-am straduit alaturi de medic sa-i vedem sexul...ecograful a durat cam 30 min !
La prima strigare ne-a spus ca este baietel...am bubuit de bucurie, pt ca eu am simtit ca e baietel...in ciuda tuturor neamurilor si prietenilor care sustin ca este fetita.
Dupa aceea, s-a uitat dr mai bine sa ne spuna ce este si iar surpriza...cordonul lui bebe a stat pe toata perioada ecografului intre piciorusele lui...si prin urmare nici la ora asta nu stim daca o sa avem o Alessia Maria sau un Razvan Andrei. Singura certitudine este ca bb este dezvoltat ok si sanatos.
Va pup pe toate! Merg la somn ca m-a obostit ziua de azi...am facut si Triplu test si control!
ANA-MARIA ,VALENTIN &
DE 16+
afibebe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_micu83 Salutare dragele mele! Astazi am avut "intalnire" cu bebe...care tot smecher a ramas! Misca si se agita in burta, dar tot in categoria "suprize, surprize am ramas"...ne-am straduit alaturi de medic sa-i vedem sexul...ecograful a durat cam 30 min ! La prima strigare ne-a spus ca este baietel...am bubuit de bucurie, pt ca eu am simtit ca e baietel...in ciuda tuturor neamurilor si prietenilor care sustin ca este fetita. Dupa aceea, s-a uitat dr mai bine sa ne spuna ce este si iar surpriza...cordonul lui bebe a stat pe toata perioada ecografului intre piciorusele lui...si prin urmare nici la ora asta nu stim daca o sa avem o Alessia Maria sau un Razvan Andrei. Singura certitudine este ca bb este dezvoltat ok si sanatos. Va pup pe toate! Merg la somn ca m-a obostit ziua de azi...am facut si Triplu test si control! ANA-MARIA ,VALENTIN & DE 16+ |
Felicitari Ana Maria, sa dea D-zeu sa ai un bebe sanatos si cuminte.
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Roxie tu ce faci? E cuminte bebelina? 
Nelia tu ce mai zici?
Noi acum plecam la bserica.Mergem pana la Catedrala, nu stam mai mult de jumatate de ora.
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
ceva interesant
http://www.sibianulonline.ro/magazin/s-a-nascut-primul-bebelus-care-nu-se-va-imbolnavi-niciodata-de-cancer-3721709
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
salutare,
abia am gasit subiectul nostru.
ce mai faceti mamici?
cristi
asa creste Cristi
neliaCris spune:
e intuneric..nu vad tastatura...vb maine
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
neliaCris spune:
Roxie

,poftim pt tine ca sigur bebelina a venit si o strangi in brate sau nu?intre si pove...ti-am spus sa dai prezent mereu da?
afibebe..la munca te intorci ?sau mai stai in postnatal pana la 2 ani?ca eu m-am gandit sa il duc la cresa..desi e asa mic si dragastos incat imi rupe sufletul...cristian al tau ce mai face?e cuminte?
ana?prezenta?baietel sau fetitza pana la urma?
bebelusi,inca un pic nu te speria mami
ioana..cum e vremea la medias?
moldoveanca...cum e cu contractul?
si ia haideti cu poze ca ma supar

cris 8
lunitze
afibebe spune:
salutare tuturor,
noi suntem raciti.luam antibiotic.ceea ce ma bucura mult e faptul ca Cristi e ft vioi.
Nelia 
Roxie a venit minunea?
cristi
asa creste Cristi