Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 14
afibebe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui manumanu Fetelor, sper ca am un sfert de ora sa scriu si eu niste mesaje La multi ani mamicilor si viitoarelor mamici de Sibiu!! Sa avem un an nou cu multe bucurii din partea comorilor noastre! Noi am trecut in noul an fara sa ne dam seama prea tare... desi am avut noroc si bebeii au dormit intre 22 si 01, asa ca am reusit sa ne pupam la miezul noptii. Despre mers in piata nu a putut fi vorba, fiindca a fost foarte frig si eu sunt obsedata sa nu fac vreo viroza. Roxie, tinem pumnii si daca ai intrebari despre maternitate, scrie-mi PM. Asa cum a zis afibebe, unele lucruri e important sa le stii dinainte. Va pup si sper sa mai pot intra curand! manu mamica de Anastasia si Radu |
ma gandeam la tine Manu- cum te descurci cu gemenii?
spor la munca

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
hai sa va povestesc ceva super.
Cristi e un mare pupacios.nu va ganditi ca ma pupa pe mine.
pupa icoanele, crucile.
Cum vede in casa o iconita face tot posibilul sa o ia in manuta si o pupa si o pupa...
Tatal meu este preot si astazi am fost pe la el.
Cum l-a vazut pe tata l-a luat de manuta si l-a dus in camera sus la icoane.Il face pe tata sa-i dea icoanele, crucile toate.Cele care sunt pe perete le admira apoi se intinde spre ele si se multumeste sa le atinga cu manuta si sa le dea un pupic.
Mi-e atat de drag...
cristi
asa creste Cristi
roxie24rop spune:
Salut!
Spor cu gemenii, manumanu! Chiar, cum te descurci cu ei?? Ca eu am emotii pentru un singur bebel.
Afibebe, am messengerul activ. Te-am si vazut!!![]()
Azi am reusit sa ies un pic din casa si sa urc inapoi cele 5 etaje pana la mansarda....uuuuuf, greu mai e! In rest, inca mai astept.
Sanatate tuturor si pupici celor mai mici!
Roxi
moldoveanca spune:
Salut,intru si eu aici la voi sa va urez un an nou bun cu sanatate si fericire.Vreau sa va pun cateva intrebari despre Sibiu.Cum sunt spitalele,medici perdiatri buni?Gradinitze?chirii?Off cred ca v-am ametit.Daca aveti timp spuneti-mi si mie va rog.
mami fericita de Vladut Dominic
afibebe spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui moldoveanca Salut,intru si eu aici la voi sa va urez un an nou bun cu sanatate si fericire.Vreau sa va pun cateva intrebari despre Sibiu.Cum sunt spitalele,medici perdiatri buni?Gradinitze?chirii?Off cred ca v-am ametit.Daca aveti timp spuneti-mi si mie va rog. ![]() mami fericita de Vladut Dominic |
moldoveanca esti bine venita draguta.
acuma sa-ti raspund la intrebari.
spitalele sunt ok in general.Avem si clinici particulare si sincer eu una prefer sa merg la particular decat la municipal- sunt cam aceeasi medici.
In ceea ce priveste medicii pediatri pot sa-ti sugerez cateva nume daca va fi cazul.
Avem gradinite de stat ft ft bune, doar ca la acestea e cam bataie si trebuie sa iti inscrii copilasul din timp.
Chiriile sun mari in zone centrale si modeste in celelalte zone.
Mamica de papanash ni te alaturi noua, sibiencelor?

cristi
asa creste Cristi
neliaCris spune:
afibebe,fata de preot...ce frumos....inseamna ca nu ti-au lipsit alinarile toata viatza...si ai avut o familie linistita....si copilarie linistita..ce frumos bebelul tau cum pupa....cred ca e ca un ingerash
roxie...pai ce faci tu la mansarda ?daca e sa nasti rapi cine te coboara 5 etaje?apropo...mai esti cu noi sau esti in formula de 2?sa scrii aici mereu prezent sa stim cand scoatem majoretele...
moldoveanca...vrei sa te muti in ardeal?e cam greu cutraditiile si cu vorba...stiu eu ce vorbesc ca sunt casatorita cu un oltean...
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
neliaCris spune:
manu manu..asteptam poze cu bebeii...sa ai rabdare multa...si iubire....dar ce mama nu are
ana-micu...ce mai siu?cum te mai simti?
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
moldoveanca spune:
Hi hi multumesc fetele de primire
Da, ne bate gandul sa ne mutam la Sibiu avem o oferta acolo de job si imi surade ideaa.Dar trebuie sa vin sa vad cu ochii mei
.Ma bucur ca sunt clinici private si gradinitze bune asta e cel mai important.Cu obiceiurile o scoatem noi la capat mai ales ca ardelenii sunt oameni calmi si rabdatori sau ma insel
.Va pup pe toate mai trag eu cu ochiul aici la voi daca imi puteti da o idee cam cat ar fi un apartament cu 3 camere in zona bunicica de inchiriat sa ne facem si noi idee.Oricum venim de Pasti sa tatonam terenul![]()
mami fericita de Vladut Dominic
roxie24rop spune:
Neata!!
Si bun-venit, moldoveanca!! Eu sper sa gasesti repede ceva pe aici prin Sibiu. Si eu am venit din Rm. Valcea, la facultate, si m-am maritat aici cu un sibian. Daca reusiti figura cu mutatul, eu zic ca n-o sa va para rau. Sibiul e un oras frumos si destul de bine pus la punct. De gradi si de astea nu pot sa-ti zic deocamdata, ca nu m-am interesat, dar dupa cum zicea si afibebe, am auzit ca sunt destule.
Neliacris, deocamdata...astept!!! Vad ca bebelina e destul de cumintica. Ma necajeste seara, cand ma loveste de nu mai pot, dar se pare ca asteapta sa se intoarca doctorul din concediu
. In schimb am niste arsuri ingrozitoare de la stomac. Doctorul mi-a zis ca incerc cu ranitidina, 3 pe zi. Mi s-a parut mult si am luat numai una inainte de culcare si intr-adevar m-a ajutat.
Oricum, tineti-mi pumnii! Revin cu un mesaj cat de curand.
Pupici la cei mai mici si sanantate tuturor!
Roxi
bebelusi spune:
Buna dimineata si La multi ani. Imi cer scuze ca nu am mai intrat dar fiu-meo asa mi-a tras niste picioare la ficat de a stat numai sub coasta mea incepand cu noaptea de revelion. In rest toate bune si frumoase. Crestem, de sarbatori am mai pus 2 kg am ajuns la 68
, sa speram ca nu depasim 70 ca si asa e mult tinand cont ca am plecat de la 52.
Afibebe superba casa, m-a dat pe spate baia verde. Eu tot apartamentul il am culoarea aia mai putin baia care e mov. Si bebe mortal....cum se plimba el ca seful prin casa...Afibebe m-ai impresionat foarte mult cu baietelul tau cu icoanele 

Nelia
am vazut si pozicile cu tine, foarte faine, si baietelul superb, sa va traiasca
Ana sa stii ca si eu nasc la Brasov la Dr Ionel - Seful Clinicii. Sunt foarte multumita, un control la el nu se comara cu nici un control la Sibiu si credeti-ma ca i-am incercat pe toti (Chicea, Boncut, Ionus, Uceanic, Muresan etc)
Roxi stai la mansarda? Si eu. Tu in ce zona stai?
Nelia sa il saluti pe sotul tau din partea mea - SUNT OLTEANCA 

34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"