Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
Bee are ceva daca pun unt in loc de margarina la eclere? Ca doar unt am in casa.
34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
Fetelor imi cer scuze pentru mesajul anterior. Asa se intampla daca scrii pe doua forumuri in acelasi timp 

34
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
moldoveanca spune:
Oauuu deja am prietene la Sibiu

Si am vazut si o casa suuper aici la voi
unde o sa-mi beau cafeaua in timp ce baietii se vor juca in curte
mami fericita de Vladut Dominic
neliaCris spune:
Pai haideti sa ne inmultim
.oltence,moldovence...ardelence...super super...
nu stiu cam cum sunt exact ardelenii...dar eu sigur nu sunt nici rabdatoare,nici tacuta nicic nimic...parca as fii olteanca...
de cand lumea...
pup si revin ...
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
roxie24rop spune:
Salutare!!!
Tot ''nenascuta''...
Bebelusi, eu stau in zona Ciresica, pe strada Ariesului(si sunt si eu olteanca, manca-i-ar mama pe ei
). Tu pe unde stai? Acum imi pare si mie rau ca nu m-am dus la Brasov la clinica aia. Poate la al doilea bebel ![]()
Spor si la multi ani de pe acum Ioanelor si Ionilor (daca aveti in familie)
Roxi
Raluca_Ioana spune:
Buna fetelor!eu sunt o viitoare mamica de sibiu si as vrea sa ma alatur voua.sunt de fapt din Medias, jud sibiu si sunt insarcinata in 19 saptamani.as dori si eu daca se poate sa-mi spuneti si mie cam cum sunt medicii in sibiu si ce conditii sunt in spital sau in clinici.de asemenea vreau sa pot sa impartasesc cu voi idei si impresii.mersi anticipat si sper sa vb cat mai curand!va pup!
19
neliaCris spune:
roxie...

ralu,mai multe iti spun fetele..eu nu pot sa tastez ca sunt cu ionut in brate
afibbe,ana,bebelusi
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
ana_micu83 spune:
Salutare dragele mele!
Incep cu scuzele de rigoare ca n-am dat semne de viata de ceva vreme, dar am inceput anul intr-un mod mai ciudat...cu un siroi de apa care se plimba prin spatele mobilei din bucatarie...ce sa fie? ce sa fie?2 robineti sparti de la centrala fix in ziua de 1 ian...rezultatul...o galeata de apa adunata de prin bucatarie si spatele mobilei...jumatate din mobila demontata, masina de spalat nefunctionala ca de...a trebuit data la o parte sa se usuce perete si uite asa. Am plecat prin oras fix in 5 ian...pe la mai toate institutiile ca aveam de dus si adus hartii si ce sa-mi vada ochii...nimeni nu ma putea ajuta cu nimic...ca nu le merge sistemul, ca nu le merge imprimanta..etc.La un moment dat mi-am spus ca s-au inteles toti functionarii intre ei sa nu faca nimic.In 6 am inceput turul pe aceeasi directie, dar am reusit sa rezolv aproape tot...acum, stau acasa la caldurica cu o mare durere in gat pt ca ieri eu umblam pe afara la -15 grade si respiram aer rece! Am citit tot ceea ce ati scris pana acum...si as vrea sa va spun 2 lucruri:
1) Mutuliga, dupa toate datele mele este si la maternitatea din Sb...am o prietena care s-a certat cu ea! Sau daca a disparut din iulie 2007 din maternitate...nu mai stiu zau!
Roxi, daca vrei sa nasti la Eva, poti incerca acest lucru de acum de la primul bebe.Cunosc persoane care s-au dus sa nasca acolo fara sa fie programate si au fost primite. Merita sa incerci daca iti doresti acest lucru. Sunt multe femeii care se inscriu si creaza falsa impresie de saturatie a clinicii, dar nu este asa. Sunt multe care vin din mai toate orasele Romaniei...unele nu mai ajung la BV si nasc in orasele lor, altele pierd sarcinile(doamne fereste)iar altele renunta din n motive...ca este iarna , ca este riscant sa plece cu bebe pe drum, etc.
Am inteles ca vis-a-vis de cladirea CEC de pe Calea Dumbravii in cladirea aia din sticla, urmeaza sa se faca o clinica. Se numeste "GinePro Med"(parca)-am vazut eu reclama afara. Voi ce stiti? O sa se faca nasteri acolo? sau doar intreruperi de sarcina si controale?
VA pup pe toate si BAFTA ROXI!

SA vii sa ne spui o poveste frumoasa a nasterii tale, oriunde s-ar intampla!
ANA-MARIA ,VALENTIN &
DE 16+
roxie24rop spune:
Neata!
Bun venit Ralucai Ioana si LA MULTI ANI CU SANATAAAATEEEE!!!!! Si un bebel sanatos, destept, frumos si cuminte!!
Raluca, eu am fost internata o saptamana in spitalul judetean din Sibiu si conditiile mi s-au parut acceptabile. Personalul destul de dragut, n-a tipat nimeni la mine, nu m-a stresat nimeni mai mult decat trebuie. Mai nasol e cu vizitele, ca nimeni n-are voie sa intre acolo..dar se rezolva. Mancarea e groaznica si nu gresesc daca o cataloghez drept ''laturi''. In plus, nu ti se dau nici macar tacamuri, trebuie sa vii cu ele de acasa. In rest, saloanele sunt curate si sunt numai cate doua paturi in fiecare salon. Am inteles ca vor vrea sa le re-amenajeze si sa faca si baie proprie fiecarui salon. Parerea mea e ca asta trebuia facuta de foarte mult timp, adica de cand au inceput sa aiba pretentii de spital civilizat.
De doctori..ce sa-ti zic? Eu sunt la Dragos Popescu, unul mai tanar, dar care mi s-a parut foarte bun. Din pacate nu stiu daca il prind la nastere. Oricum, sunt curioasa cum va fi acum pe ultima suta de metri, cand voi avea cea mai mare nevoie de el. In fine, de doctori o sa-ti mai povesteasca si celelalte fete. Eu personal nu-l stiu decat pe nenea Popescu, ca numai la el am fost.
Ana, tu cam ai dreptate cu clinica din Brasov. Dar e cam tarziu acum, ca maine-poimaine nasc si nu am la cine sa stau la Brasov pana mi se declanseaza nasterea. Daca nu aveam cerclajul, cred ca m-as fi gandit serios la clinica aia privata.
Ha! Si vestea cu Clinica de pe Calea Dumbravii e chiar minunata!!
Sa speram ca pana la urma vom putea vorbi numai la superlativ de tot ce inseamna sistemul sanitar romanesc si nu ne va mai fi frica pe mana cui picam cand mergem la spital...
Va pup si muuuulta sanatate ca-i mai buna decat toate!
Roxi
neliaCris spune:
vad ca voi fetele,intrati aproape toate seara...numai eu ziua
Roxie,se pare ca bebelina ta il asteapta pe ginecolog...s-au vorbit ei...apropo...tu cam pe ce data zici ca s-ar naste?eu vroam pe 8 martie dar a fost cam puturos si a iesit pe 14...s iatunci prin inducere...daca treci de termen si medicul te supravegheaza...sa un induci nasterea...nu stii ce chinuri vei avea,,,mai bine asteapta sa dea ea semne caci e mult mai usor...
Ana...saraca de tine....las ca daca ai inceput cu stangul anul...cu siguranta il vei sfarsi cu dreptul

Afibebe...ce mai spui?
bebelusi...mai trec si eu ca vantul pe la mamici de ian-feb...le-ai inebunit pe fete cu cozonacii tai
moldoveanca.iaoana(la multi ani cu sanatate!).mai pove un pic despre voi...mai munciti...ce si cum ca eu sunt caznica 24 din 24 si e tare naspa...fara activitate
SI LA TOATE VREAU SA VA ROG SA PUNETI POZICI!!!!(sper ca nu ma cearta astia ca am scris cu litere mari)
cris 8
lunitze