Gravidute si mamici de Sibiu

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Nelia imi pari ft cunoscuta

intrebare: ai cumva o sora Mihaela???
scuze pt indrazneala.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

nu...am 2 surori eu ...nici una Mihaela...una are 29 si una 24....amandoua au terminat studile la sibiu....poate din vedere...noi suntem din cisnadie
Frumoasa casa ta...si masina 4*4sau ma insel?stati cu parintii sau doar voi trei?
fetele va pup..a...si nu v-am spus"buna dimineatza"!

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

mai imi cer scuze.
stiu ca esti din Cisnadie.Mihaela e tot din Cisnadie, iar sora ei e tot in Italia si are un baietel de 8-9 luni.
Adevarul e ca semeni ft bine cu ea.

Noi stam singuri deocamdata.Masinuta noastra e un Hyundai Tucson.
Am vazut si poze cu Cristi.E un dragalas.Sa va traiasca.
A inceput sa paseasca?

eu ma apuc acum de o supica.desi nu am chef, nu am ce face.
va pup.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

aha...interesant..atunci se poate sa o cunosc...daca imi poti spune numele de familie...frumosa masina...eu ca locuiesc in italia nu am masina ca a ta...dar speram suntem tineri inca...la noi e frig si lmie scarba sa ies afara...mi-ar trebui si mie niste lucruri...carnet nu mai am caci mi l-au furat intr-un parc de distractii in august si de atunci sunt pietoana ...tre sa ajung pe la sf lui ian in tara sper...daca nu cel tarziu ide pasti sa il fac din nou...desi as da si bani sa il fac cu pile numai sa nu mai plec pe drumuri,e naspa....astept.pup. ceva poze si cu voi il rogi pe sotul sa puna?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

acum am vazut niste pozici de la nunta...frumoasa nunta....unde a avut locatia?cu caleasca,cu tot tacamul...e ca de vis...imi are rau ca nu am avut nunta ca a ta...caci totusi o faci 1 data in viatza...sotul tau e tot din sibiu?

cris 8
lunitze

Mergi la inceput

Mihaela Lazar - asta dupa casatorie.nu stiu numele de fata.e casatorita cu un var al meu.

nunta a fost la Palace.
sotul meu e tot din Sibiu, vecin cu mine.
stateam la 8 case departare insa nu ne-am vazut niciodata.
soarta.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

atunci sunt in ceatza...prin ce an e nascuta?

cris 8
lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

Salutare tuturor!

Fetelor, multumesc mult de incurajari. E chiar adevarat ca Mutuliga nu vine prin spital?

Afibebe, cum ai reusit sa stai cu sotul? Uite adresa mea de yahoo, in cazul in care poti sa-mi mai dai ceva detalii, ca eu nu prea stiu sa fac uz de toate avantajele site-ului:

roxie24rop@yahoo.com

Orice e bine venit! Absolut orice!! Si iti multumesc anticipat!!
In rest, pe strada mea e liniste deocamdata. Se misca bebelina intr-una si ma apasa din ce in ce mai rau, dar deocamdata atat. A! Si in fiecare zi mai intra cate un morcov......

Va imbratisez! Sanatate tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Fetelor, sper ca am un sfert de ora sa scriu si eu niste mesaje bebeii au fost cam agitati astazi, probabil si din cauza vremii, zice dr ca ii cam afecteaza schimbarile meteo.

La multi ani mamicilor si viitoarelor mamici de Sibiu!! Sa avem un an nou cu multe bucurii din partea comorilor noastre!

Noi am trecut in noul an fara sa ne dam seama prea tare... desi am avut noroc si bebeii au dormit intre 22 si 01, asa ca am reusit sa ne pupam la miezul noptii. Despre mers in piata nu a putut fi vorba, fiindca a fost foarte frig si eu sunt obsedata sa nu fac vreo viroza.

Roxie, tinem pumnii si daca ai intrebari despre maternitate, scrie-mi PM. Asa cum a zis afibebe, unele lucruri e important sa le stii dinainte.

Va pup si sper sa mai pot intra curand!

manu
mamica de Anastasia si Radu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxie24rop

Salutare tuturor!

Fetelor, multumesc mult de incurajari. E chiar adevarat ca Mutuliga nu vine prin spital?

Afibebe, cum ai reusit sa stai cu sotul? Uite adresa mea de yahoo, in cazul in care poti sa-mi mai dai ceva detalii, ca eu nu prea stiu sa fac uz de toate avantajele site-ului:

roxie24rop@yahoo.com

Orice e bine venit! Absolut orice!! Si iti multumesc anticipat!!
In rest, pe strada mea e liniste deocamdata. Se misca bebelina intr-una si ma apasa din ce in ce mai rau, dar deocamdata atat. A! Si in fiecare zi mai intra cate un morcov......

Va imbratisez! Sanatate tuturor!!

AI ACTIVAT MESSENGER-UL?

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput