Gravidute si mamici de Sibiu

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ralubv prezenta...?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Acum dupa ce am strigat catalogul, ma retrag in speranta ca ft curand vom gasi ceva vesti despre sibiencele noastre.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Anastasia si Radu si de manumanu, DN 07.07.1973,ET 31.03.2008,DPN 18.12.2008(27.11.2008)
2220 gr si 2260 gr, ?? cm, Apgar 10/10, cezariana la 37 de saptamani

Deci Manumanu are doi copilasi- baiat si fetita.
Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei mamico.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

la multi ani de sf Vasile(poate sunt printre noi Vasilici?
Noi nu am petrecut de rev ...la 11 jumate dormeam...artificile nu ne-au deranjat ca au fost putine...doar eu cu sotul si cristian ...aici nu prea aveam pe nimeni din pacate....
Si eu cu mutuliga la fel am patit...
Cris inca nu are nici un dinte,e marait de 4 zile ma trezeste din ora in ora...si azi s-a trezit la 10 si 20....uau

afibebe,si eu ma ganndesc la bb 2 dar sper ca a 2 sarcina sa nu mai fie cu tot tacamul...greturi,lesinuri toate alea...ca chinui pe cris saracul...

restul fetelor?roxie deja cred ca e nascuta...greu ne mai adunam
fetele prezente....ce ma spuneti nou?cum au trecut sarbatorile?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxie24rop spune:

LA MULTI ANI, MAMICILOR SI VIITOARELOR MAMICI!!!

Scuze, dar n-am mai intrat in ultima saptamana pe forum, si vad ca s-au adunat o groaza de mesaje. Eu inca sunt ''nenascuta''. Mi-au scos firul luni, pe 29 decembrie, iar acum stau si astept. Bebelina se misca din ce in ce mai tare si ma apasa pe toate cele. Banuiesc ca mai mult de 2 saptamani nu va mai dura. De fapt, acum sunt in 38, asa ca e tocmai bine.
Ghinionul e ca pana pe 12 ianuarie doctorul meu e plecat!! Si ma gandesc cu groaza ca raman pe mana ''cui va fi de garda'', si dupa cate am citit la voi despre tante Mutuliga...mi s-a facut parul maciuca. Am fost si eu la ea la un 3D, ca asa s-a nimerit, dar nu mi s-a parut nicicum. S-a purtat frumos cu noi, ne-a explicat destul de bine ce si cum...si cam atat. Ca altceva nici nu voiam.

A! Am uitat sa urez bun venit Anei-Maria si burticii ei de 14 saptamani!! Sa ai sarcina usoara si fara evenimente neplacute. Si cred ca e o decizie buna sa nasti la Brasov, cu sau fara apa. Am o prietena care tot asa s-a hotarat sa faca si ea. Eu zic ca e mai bine, mai ales ca nici costurile nu sunt astronomice. Oricum se cheltuie o gramada de bani si in spitalul public.

Deocamdata cam astea sunt vestile de pe strada mea. Poze inca n-am, dar promit sa pun o data ce scap de spital. Oooof....ca nici nu vreau sa ma gandesc.

Va imbratisez si va tin la curent.

PS. Ati reusit sa ajungeti in piata mare de Anul Nou? Eu am dat cu nasul afara vreo jumatate de ora, ca mai mult nu pot sta in picioare, si am ascultat un pic de Goombey Dance. Foarte fain! Abia astept botezul, sa tragem un chef pe cinste

Mergi la inceput

ABea astept pozicile cu voi...sa ma mai delectez si eu un pic..aerul de sibiu imi lipseste...ce m-as plimba si eu pe centru sa verific toate magazinele de haine sa vad daca mai sunt acolo!!
Roxie,ma gandeam ca ai si nascut.....stai linistita ca nu te mai prinde o saptamana....GARANTEZ!!!fetele ies mai repede....si sa ai parte de o nastere usoara si mult laptic...cu alaptatul o sa fie greu rau ...dar te rog sa ai rabdare ca se poate...eu am renuntat si imi pare rau...nu stiu de ce....ca creste bine si asa...
restul fetelor...multi pupici si mai haideti pe aici...afibebe...ana ,hai cu poze

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Roxi si eu zic ca nu te apuca 10 ian.
Stai linistita Mutuliga nu e decat in Polisano.
Ma rog pentru tine sa scapi cu bine.
Sa stii ca si eu am fost tasre fricoasa de nastere insa in clipa in care iti vezi minunea, o auzi, crede-ma uiti tot.

Acum cand stau si ma gandesc, totul pare sa fi fost un vis,greu dar frumos.

Daca nasti la maternitate in Sb da-mi Pm si iti zic mai multe.Tare m-as fi bucurat sa le fi stiut.
Stii tu, de la Ana la Caiafa trebuie sa ai grija sa fie toata lumea multumita, nu chestii mari, dar esti pe primul loc tot timpul, pentru tine nu exista ore de vizita, ore de plecare etc.
Sotul meu statea in reanimare cu mine de la 8 dimineata pana la 11-12 noaptea.

Daca ai ceva intrebari iti dau si adresa mea de mess si mai vorbim acolo.

avoinea2000@yahoo.com

mii de si mult curaj, va fi bine.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

Nelia, eu tocmai l-am rugat pe Cosmin sa-mi descarce pozele.Sa vad daca are chef.A fost dadaca in seara asta.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

am pus cateva poze cu casuta noastra.

cristi

asa creste Cristi

Mergi la inceput

pozici noi:
http://community.webshots.com/album/569481154njmDNq
restul vb maine mai pe larg..

cris 8
lunitze

Mergi la inceput