Gravidute si mamici de Sibiu
Raspunsuri - Pagina 11
afibebe spune:
LA MULTI ANI !!!
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
asa creste Cristi
neliaCris spune:
Bebelusi,sunt proaspata inca.bebelul meu are 10 luni aproape....al doilea ceva mai incolo....suntem cam singurei aici...deci...fara ajutor....
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
neliaCris spune:
la multi ani cu sanatate sibiencele mele

cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
ana_micu83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi La multi ani fetelor si va multumesc de urari! Ati vazut nu cum s-a aprobat pana la urma legea, cu plafonare la 4000 de ron. Eu zic ca e ok, cel putin eu ma incadrez asa ca nu ma afecteaza. Ana la ce medic esti? Unde o sa nasti? Nelia tu esti insarcinata sau doar proaspata mamica? 34 Vlad Mihai AMR 6 saptamani ![]() "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Eu nu sunt la nici un medic din Sibiu! Din pacate...am avut tot felul de experiente neplacute incat mi-e teama sa mai incerc inca un medic sa vad ce-i poate capul.M-am confruntat cu o gramada de situatii de la un limbaj urat pana la chestii care in loc sa-mi amelioreze starea...mi-o agravau. De nascut o sa nasc la brasov la clinica eva.Iar mediul meu este un super om si se numeste baiulescu cristian. Te pup si toate cele bune!
ANA-MARIA ,VALENTIN &
DE 15+
afibebe spune:
Bebelusi mai ai putin si o sa iti vezim minunea.
Of Doamne cum trece vremea.Nu imi vine sa cred ca ingerasul meu are deja 1 an si 4 luni.
Am inceput sa ma gandesc ft serios la bb2.Anul acesta daca ne ajuta Doamne Doamne am vrea sa ne pregatim pt o surioara sau un fratior pentru Cristi.
La ce medic esti? Nu-mi aduc aminte daca ai scris in mesajele tale.
Succes.Mai e putin.
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Ana, ma bucur tare mult ca ai renuntat la Mutuliga.Foarte multe mamici s-au plans de ea.Si eu am schimbat 2 medici pana am ajuns la Dr Chicea care mi-a intrat la suflet si in care am avut incredere.
E bine ca ai gasit medicul care sa iti dea incredere.
Succes si o sarcina usoara.
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
NeliaCris voi ce mai faceti?
Cum ati petrecut de sarbatori.Ce face Cristi?
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
Roxi nu ne dai si noua vestea cea mare???
Tot asteptam insa.... nici un raspuns.
Te pupam.
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
MAMA lui David, Raluka31 nu mai dati si voi un semn de viata ?
cristi
asa creste Cristi
afibebe spune:
manumanu, tu ce mai faci?
cristi
asa creste Cristi

Vlad Mihai
AMR 6 saptamani