poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

am vazut pozele cu mamici sarbatorind :) si cu copii dragutzi - frumoase!

eu nu ii fac vaccin lui Matei si nici noi nu facem. nici nu vreau si doctorita a zis ca nu recomanda. drept e ca n-a facut vreo forma f grava de gripa.
am mai zis, nici preparate pt imunitate nu luam.

Matei doarme la prinz si inca bine. de citeva ori, insa, s-a plins ca n-a putut dormi pt. ca alti copii au facut galagie.
asa ca, cea mai rezonabila mi se pare treaba cu grupa de copii care nu dorm.
oricum nu mi se pare in regula sa ii obligi sa doarma.
nici nu-mi pot imagina cum se poate asta.

nu stiu cum sint ai vostri, dar eu pe Matei chiar nu-l pot obliga la nimic. are personalitae f puternica si daca incerc sa-i impun ceva ajungem la scandal. asa ca imi exersez diplomatia cum n-am facut-o cu nimeni in viata mea ; cu alte cuvinte ma educa de nu ma vad.
sper din tot sufletulca vom putea sa-i inoculam niste principii bune pt viata astfel incit sa aleaga el ceea ce e bine.

ne mai luptam cu ceva mofturi, dar cu cit are mai multa atentie, cu atit e mai rezonabil, asa ca deocamdata mergem pe tactica asta.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli
cu alte cuvinte ma educa de nu ma vad.

imi si imaginez!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

nu ridea - eu am recitit acu ultima propozitie si parca imi suna a spalare de creier

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ooooooooo, si Rares exerseaza tehnicile de educare-(re)educare a parintilor, mai ales in ce priveste diplomatia. Dar in principiu este destul de rezonabil.
Are o puere de negociere ceva de speriat. Nimic nu ia ca atare, tot timpul incearca limitele de permisivitate sau cere mai mult decat i se ofera. Nu face insa scene cand este refuzat cu explicatiile aferente.
De multe ori noi ii dam a doua sansa cand gresete cu ceva si de regula se straduieste sa nu ne dezamageasca. Prefer sa-i il incurajez spre comportamentul bun decat sa il pedepsesc pt. cel gresit. Si chiar functioneaza.

Cu somnul are si el zile si zile. Ieri nu inteleg de ce nu a adormit la gradi ca se sculase de la 6.45, deci era destul de obosit. Din pacate vad ca la ei la gradi nu se ia initiativa grupei de insomniaci. La prima sedinta cu parintii o sa pun problema. Si mie mi se pare aberant sa obligi un copil sa faca ceva, mai ales daca e un lucru natural sa nu te ia somnul la o anumita ora. O sa mai vedem...

Multumesc mult pt. raspunsuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Nu le-am facut niciodata vaccinul antigripal si nici nu am de gand.Pentru imunitate nu primesc pastile, bomboane cu echinaceea si multe fructe.
Phillip inca doarme la pranz-e singura oara in zi cand dormim cu totii la un loc, la gradi nu au program de somn cei de la grupa lui.

Mav tinem pumnisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Gabi, multumesc frumos!

38+Antonio-Gabriel

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Ne-am intors si noi de la Madrid, in scurta iesire pe care am avut-o. A fost super, nu stiu daca v-am spus, am fost la nunta sorei mele. A fost totul foarte frumos.
De ieri l-am dus pe Albert din nou la gradinita aici, a fost incantat sa-si revada colegii, desi erau unii care tuseau de le iesea sufletul si cu mucii la nas, mi-e groaza de ce va urma. Cat l-am tinut acasa a fost sanatos...sunt curioasa cat il va tine pana la lua ceva .
Nu-i fac vaccin antigripal, nu am facut niciodata nici lui nici noua si nu am racit rau. Mama a facut anul trecut si a avut niste reactii adverse tare urate, inclusiv o gripa urata, asa ca...
Albert doarme la gradi , de fapt, dorm toti, insa daca se intampla sa nu doarma unul sau doi, nu mai doarme nici unul. Cred ca e sanatos pentru ei sa doarma la pranz, insa mie nu imi place ca seara nu adoarme mai devreme de ora 11, 11 jumate din acest motiv. Prefer sa nu doarma la pranz si sa adoarma seara mai devreme, insa...la gradi se doarme, asta este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, bine ati revenit, ma bucur ca fost super la nunta. Casa de piatra surorii tale! Albert, sa nu se mai imbolnaveasca.

Alex a revenit la somnul de pranz, doarme fara probleme anul acesta, cred ca anul trecut era ceva legat de ingrijitoarea cu care statea. Acum cica abia o trezeste educatoarea si a ajuns Alex sa se planga ca o deranjeaza ceilalti.

Noi am fost ieri la ORL pentru ca Alex tot nu respira bine, desi muci multi nu prea are. Pana la urma nu se stie ce are, nu e viral si nu e nici un streptococ. Polipii sunt maricei, probabil vor considera ca e nevoie sa o opereze, deocamdata e un cerc vicios de muci care intretin polipii inflamati si polipii care nu permit mucilor sa se scurga. Oricum decizia de a o opera o voi lua numai dupa ce o vede si Gheorghe la Budimex si eventual dupa ce ii fac o nazoscopie din aceea. In orice caz asta vom vedea martea urmatoare la control, pana atunci tratament: Floxal, Colargol, aerosoli cu adrenalina si dexametazona.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!

Si noi am luat pana la urma decizia sa nu facem vaccinul antigripal si vom alege tot varinta homeopata. Probabil ca saptamana viitoare mergem deja la Naturalia.
Rares este de 3 zile plecat intr-o minivacanta la Azuga, cu tanti Cila. Au prins o vreme de vis, asa ca s-a simtit foarte bine acolo. Astazi il asteptam acasa.

Roxana, sanatate multa Alexandrei !!!
Mav, cand trebuie sa nasti? M-a derutat un pic semnatura ta in care bb apare deja in carut.
Babee, nu ne povestesti deloc despre cum e cu trei puiuti? Dar poze???

Pupici tututor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Hello, hello...
Casa de piatra si multa fericire surorii tale Monica!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput