poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

pt intarziere...
La multi ani Adriana! Sa fii sanatoasa si fericita!
Roxana, sejur placut!Sa ne povestesti cum a fost...
Am inceput si noi gradi....dar dupa o saptamana deja avem 4 zile de stat acasa cu mucisori si tuse....
Plec ca sunt pe fuga...

O zi buna si ...tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Adriana!
La multi ani, Roxana!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

multumesc mult!

Sanatate multa Biancai!

In rest ce mai faceti?

Sejurul a fost super, relaxant, placut. Dar scurt, doar 3 zile. Sper macar in weekend sa apuc sa pun si eu pozele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Unde ati fost ?? Povestste-ne mai multe si poze, bineinteles.
Mai avem putin si plecam si noi , la nunta la sora mea in Spania, abia astept nunta in primul rand si plimbarea odata cu asta.
Albert e tot la tara, merge acolo la gradinita si ii place foarte mult. Are caiete, deja scrie liniute, bastonase si ce-or mai face acolo, dar chiar invata acolo, imi place si nici nu s-a imbolnavit, acolo nu sunt bolnavi copiii. Numai ca nu mai sta, numara mereu zilele pana vin sa-l iau, ziua e ok, ii place la gradinita (sta pana la 12) dar seara vrea sa doarma cu mine. Ar vrea sa-l iau seara si sa-l duc dimineata, ceeace nu se poate.

Mergi la inceput

Am fost la Bruxelles, de vineri pana duminica. Numai eu cu tati, fara copii. Vineri a fost zi de shopping, mai mult pentru copii. Preturile erau ceva mai mari decat cele cu care eram obisnuita din Germania, dar le-am luat cate ceva de toamna. Sambata si duminica am vizitat orasul, curat si frumos. Am fost si la o prietena draga, mi-a facut o surpriza exceptionala, sambata seara m-a asteptat cu tort.

Iata si pozele: http://good-times.webshots.com/album/567660399gJCLiu

Monica, cum e Albert dupa operatie? Cred ca ne paste si pe noi, la Alex exudatul e nagativ si totusi este permanent infundata. Nu inteleg de ce. Muci nu prea are, doar fornaie cumva si vorbeste pe nas. O sa o duc si pe ea la ORL. Poate e mai bine pentru Albert ca este acolo la aer, cred ca sunt mai putine boli si copiii sunt mai rezistenti. Cred ca ai vrea sa fii cu el dar poate asa e mai bine.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ce surpriza mi-ati facut de ziua mea... si a Roxanei! Va multumesc din suflet pentru urari si ganduri bune!

Desi nu citesc mai deloc si nu mai apar pe aici cu lunile, sunt cu gandul alaturi de voi... prietenele stiu de pe mess.
In urmatoarele trei luni si jumatate sunt bagata pana peste cap in finalizarea tezei mele de doctorat. Sper sa ajung la final ca nu mai suport stresul de a sti ca am pe cap un proiect de 5 ani inceput si nefinalizat. Offf!

Am vazut pozele Roxanei, de la Disneyland, de la ziua lui Andrei, de la Bruxelles. Minunate! Ce surpriza frumoasa ti-a facut prietena ta!!! Adevarata prietena...

Si noi asta vara am fost la Disneyland. Rares a fost super fericit. Daca mergeti pe acolo sa stiti ca la o statie de RER, la statia Valle D'Europe se gaseste Aquarium Sea Life super interesant. Noi am fost si a avut mare succes. De asemenea am mai gasit pe net o rezervatie zoologica cu animale din Africa, pe domeniul unui castel, f aproape de Versailles, unde se poate face safari si vezi animalele in libertate. E grozav, dar iti trebuie masina inchiriata si GPS pt. a ajunge acolo. Asa ca iata si alte idei de vacanta pt piticii nostri.

Rares este foarte bine, dragalas, nazdravan, sanatos si in ultima vreme incredibil de cumintel. El merge in continuare la Gradinita armatei, are aceleasi educatoare si aceiasi colegi cu care se simte tare bine. E mai greu cu drumul si cu sculatul de dimineata. In rest conditiile si metodele si modul de lucru cu copiii sunt acceptabile.

Va pup si va doresc toate cele bune!!!

Mergi la inceput

Pai bine mai Adriana, acum ne vinzi ponturile cu Disneyland? Noi am mers mult cu trenul, am stat in Disney Village si am mers vreo cateva zile in Paris, chiar imi amintesc statia aceea de la Aquarium. Prietena indiana a Alexandrei ne-a tot intrebat daca am fost la acel acvariu si noi nu prea intelegeam despre ce vorbeste. Am bagat la cap si safari, poate peste 2-3 ani cand mergem si cu Bubu.

De fapt Alex cere mereu sa mergem din nou acolo, am incercat noi sa ii zicem ceva de o primavara, cum ca iarna e inchis, dar nu am precizat care. Totusi la anul as vrea sa mergem la Gardaland in Italia. Am fost acolo cand eram cu Bubu in burtica, e un parc de distractii pentru copii super, au si un studio pe acolo si au si safari. Adica prin zona. Hotelul parcului este super, oricum pe ideea Disneyland, insa nu cu personaje asa celebre. Am pus atunci niste poze, nu mai stiu daca va amintiti. Insa oricum recomand zona, este superb, e o zona de munte superba, linistita, curata, statiuni frumoase pe malul lacului, sunt si obiective de vizitat. Pentru mine a fost un concediu superb atunci si chiar ma gandeam ca ar fi fost foarte bine sa o luam si pe Alex. Tare as vrea sa revenim cu copiii.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

'Neata!
Fetelor, am si eu doua probleme pe care vreau sa le discut cu voi:

• voi le veti face copiilor vaccinul antigripal? Stiu ca sunt f multe controverse legat de acest vaccin... Mie dr. Chirila mi-a zis sa nu-i fac niciodata acest vaccin si sa previn gripa cu tratament homeopat. Anul trecut insa Rares a facut gripa cu complicatii de bronsita. Apoi sotul meu a facut gripa cu o stare ingrozitoare... Asa ca ma tot gandesc daca nu ar fi intelept sa facem vaccin. Voi cum veti proceda?

• avem o problema la gradinita cu faptul ca Rares adoarme din ce in ce mai greu. Pe de o parte sunt revoltata de obligativitatea ca toti copiii sa doarma, de faptul de a se face militarie cu ei si ca nu se gaseste o solutie ca cei care nu pot dormi sa se joace intr-o clasa, mai ales ca si dupa masa este o educatoare disponibila. Pe de alta parte ma gandesc ca e f bine pentru copiii de varsta lor sa aiba program de somn dupa masa. De la scoala vor renunta definitiv la acest obicei sanatos. Asa ca nu stiu cum sa procedez pe de o parte cu el, pe de alta parte cu educatoarele si ingrijitoarele. Voi ce ziceti?

Va pup si va doresc o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

EDIT: La multi ani Roxana! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri toata viata de realizarile comorilor tale!

Adriana
... eu ii fac vaccinul anul acesta lui Bibica... I-am luat la recomandarea pediatrie si ACTI-hib. Si tot pediatra mi-a recomandat sa-i fac bronhovaxon sau ribomunil. Din pacate cum am inceput gradi am facut deja o viroza care a culminat cu o otita bilaterala acuta inflamatorie. Am fost nevoiti s-o luam cu noi chiar si la intalnirea de 20 de ani de la terminatrea liceului a sotului meu (la Breaza). Am fost super incantata de vila la care am stat si mai ales de propietari, au fost la inaltime...desi vila este cotata la 2 stele de departe face de 3 stele....am pus cateva poze...
O zi frumoasa tuturor!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Eu ii fac vaccinul antigripal Alexandrei, i l-am facut de la un an si 8 luni si nu am avut niciodata probleme. Asta inseamna ca nu a facut nici gripa si nici nu a avut reactii adverse. La 10 luni a luat gripa de la bona si a fost ceva crunt, de atunci eu am preferat sa il fac. Ma rog, eu sunt oarecum contra curentului, adica sunt pro-vaccinare in general. Noi ne vom vaccina toti, ii voi lua vaccin si bonei. Inca nu stiu ce voi face cu cel mic.

La capitolul imunizare insa am renuntat la orice altceva. La rybomunil, in primul an de gradi, Alex a facut o oarece reactie adversa, muci verzi exact in perioada in care lua. Anul urmator am incercat Brohovaxom, in iarna am fost incantata, in primvara nu am vazut eficienta. Anul trecut nu i-am dat nimic. Nici homeopate. Mi s-a pus mie pata ca imediat cum intrerup tratamentul homeopat se imbolnaveste fata. Asa ca nu mai imunizez nimic la ea, cu exceptia antigripalului.

Legat de somnul de pranz, am mai discutat noi cred acum 1-2 capitole. Primavara trecuta am avut si noi mari probleme la gradi, Alex era mereu pedepsita, inclusiv a fost lovita de o ingrijitoare, pentru ca nu dormea si deranja alti copii. Tot asa erau fortati sa doarma pentru ca nu avea cine sa stea cu ei in afara grupelor si li se pretindea sa stea nemiscati in pat. Alte activitati nu era lasata sa faca in liniste in pat pentru ca isi strica vederea pe intuneric si pentru ca asa cereau si alti copii sa coloreze in loc sa doarma. Am facut un scandal imens atunci, datorita mie s-a creat anul acesta o grupa care nu doarme si au educatoare care face cu ei activitati. Eu am ales sa o las pe Alex la somn, ea chiar isi doreste sa doarma si simte nevoia (dar nu la ora 1!) si daca nu doarme si deranjeaza o mutam la grupa fara somn. Pana acum insa educatoarea a zis ca nu e nici o problema, rar nu doarme, si oricum nu deranjeaza. Asa ca a ramas sa doarma.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput