poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 21
anda141 spune:
Multumesc pentru urari Roxana, Tania si Adriana !!
Va doresc un weekend placut, relaxant si cum mai vreti voi !!
Roxana_G spune:
Weekend placut tuturor si sanatate puilor, sa nu mai auzim de raceli!
Ai mei sunt oricum cobza. In special cel mic. Nici nu stiu ce sa mai fac cu el, cand e infundat cand ii curge nasul, e suparat rau pe viata, mai ales ca ii ies si masele. Alex cu toti aerosolii ei este la fel, nu ii curg mucii dar fornaie mereu si i se scurg secretii in gat, motiv pentru care a dat intr-o tuse behaita. Nici nu stiu ce ar putea sa concluzioneze orel-istul marti. Oricum intentionez sa ma duc la Dr Gheorghe sa vedem ce zice si el.
Apropos, Monica, te rog mai da-mi PM cu nr ta de telefon, daca nu te deranjez as vrea sa vorbesc cu tine despre doctor si polipi. Multumesc.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Acum ca am trecut de partea cu vaicareala, sa va povestesc despre ziua portilor deschise la gradi. Trebuia sa fie o exemplificare a unei zile obisnuite la gradi, daca ar fi mereu asa ar fi foarte frumos. Pe noi ne-au considerat colegi cu copiii, ne-am supus acelorlasi reguli, ne-au intampinat la fel. Tema a fost "frunze de toamna". Am inceput cu centrele de activitate, la alegerea fiecarui copil. Eu am construit casute adapost pentru pasari, dar Alex a ales sa faca frunze de toamna din plastilina. Apoi ne-a dus pe toti la spalare pe maini. A urmat o surpriza, un cos cu frunze si plicuri in care erau flori de toamna. Florile urmau sa fie recompense pentru cei care raspundeau la intrebarile toamnei, fiecare copil extragand un biletel cu o intrebare. Apoi am iesit cu totii afara si am cules frunze uscate si verzi, Ne-am spalat frumusel pe maini si ne-am pus pe treaba. Trebuia sa lipim frunzele uscate pe o hartie si sa facem un covor de frunze de toamna. A fost tare distractiv, lucrarile au fost frumoase si au fost expuse la panoul grupei mari.
Cam asta a fost partea frumoasa. Partea de nemultumiri e legata de comportamentul educatoarelor. De fapt a uneia din cele doua. Una era mai blanda, dar engleza era cam aiurea (nu va dau exemple, dar erau flagrante). Cealalta in schimb s-a rastit non-stop, tipa mereu si singura motivare era negativa: pedeapsa. Daca nu faceti asa treceti la colt, daca vorbiti iesiti afara, cine nu face si nu drege merge in time out. Si uite asa. Ma durea capul de atata tipat, ma mir ca nu ii agita mai rau pe copii. E normal sa fii mai autoritar cu ei, dar zau era nejustificata atata agitatie. In plus cred ca am auzit de cel putin 25 de ori cuvantul regula in interval de 2 ore, incat sincer nici nu imi mai venea sa respect vreuna. Ceea ce m-a enervat a fost iar situatia in care copiii cereau la baie si nu erau lasati pana nu terminau activitatea. Sigur ca ar fi mereu vanzoleala daca ar iesi, insa nu poti sa ii fortezi sa se abtina. Nu mai zic cat erau de timorati, Alex a asteptat jumatate de ora pana sa indrazneasca sa ceara voie si oricum a fost refuzata. La fel cu cerutul apei. Sigur ca nu e normal sa bea mereu apa, dar nici sa ii lasi sa moara de sete. Un copil a fost pedepsit ca a vrut sa isi ia apa, iar mama lui certata ca i-a dat apa inainte de masa de pranz. Iarasi, e o regula ok, insa copilul respectiv ceruse apa de la ora 10 cand am ajuns eu acolo si tot nu primise. Nu am vrut sa spun nimic educatoarei atunci, insa vreau sa abordez tematica asta ca mie una nu mi se pare normal asa.
Cam asta. Sa nu ziceti ca eu nu povestesc o multime. Vad ca voi nu prea gasiti timp sa scrieti. Apropos, cine face un capitol nou?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
anda141 spune:
Am creat eu un subiect nou aici : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128262
Va invit !