poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Hai ca nu am avut timp sa va povestesc cum a fost .
Pana la urma ne-am dus la operatie,asa am simtit eu ca e mai bine , poate scapa odata de nasul ala care si-l tot trage.
Asa ca vineri la ora 7,20 eram la Budimex, ca sa aflam ca tocmai sunase dr. ca vine la 10. Grozav ! Groaznic, Albert nemancat, nebaut , i s-au luat analize. Nu a plans deloc, e baiat curajos,soar am iesit pe hol dupa un timp a inceput ca hai acasa si a inceput sa planga incet. A zis ca nu-l doare nimic,dar asa-i vine, fara sa vrea. Saracul, mi se rupea inima, da eram tare.Plangea de emotia acului cred, dupa aia ii era clad, cred ca tot de la analize. Pana la urma ne-a dat si un pat, adica juma de pat ca era super aglomerat, ca la nebuni. Si ne-am pus pe asteptat medicul care a venit fix la 10. A fost super intelegator saracul, desi vroia apa, vroia suc, vroia acasa, pana la urma a trecut timpul...abia la 11 l-au luat. L-a consultat medicul inca o data, l-a consultat anestezista, i-au pus picaturi in nas si incepuse sa ameteasca. Dupa un sfert de ora a venit o asistenta sa-l ia s-a dus singur , fara nici o ezitare. Dupa 15 minute l-au adus, era semitrezit, nu a vrut nici 2 minute sa stea culcat cum s-a recomandat, l-am tinut numai in brate de acum am febra musculara. A plans el putin dupa operatie, a tusit de la tubul de pe gat, i-am dat sa bea pana la urma si i-a trecut. Nu a vomitat, nu a scuipat sange, am mai stat vreo 2-3 ore sa termine medicul cu toti pacientii ca sa ne dea drumul sa plecam. Noroc ca a admorit , ca altfel nu stiu cum il mai tineam. Cana am iesit pe usa de acolo, am avut asa o senzatie ca suntem acolo de o saptamana.
Acasa s-a simtit f. bine, e ca pana in operatie ,numai ca sforaie rau cand doarme si isi trage nasul , numai ca nu ii curge. Mi-a zis ca o sa respire zgomotos cateva zile ,sa speam ca a fost eficienta operatia. Mi-a zis ca au fost f. mari polipii si ca a fost bine ca am venit .
Cine a mai operat copilul de polipi , i s-au dat ceva picaturi de pus in nas dupa aia ? Am vazut ca alti medici dadeau si antibiotic si picaturi de pus in nas sa se vinece rana, dr. Gheorghe nu dadea nimic la nimeni. Fiecare cu metoda lui, desi eu i-as fi dat mai ales ca el are problema cu streptococul.
In fine,mai astept sa vedem cum evolueaza. Deocamdata il mai doare gatul si ii dau Nuofen si Panadol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, important este ca a trecut. Pare traumatizant ce am citit. Imi imaginez cum s-ar fi derulat numai cu anestezie locala, asa se facea la Emilia Irsa. Important este sa fie bine. Probabil polipii chiar erau mari, acum la operatie au vazut cel mai bine. Albert a fost tare curajos si rezistent. Sper si eu sa nu se mai refaca polipii si sa puteti trata streptococul ala.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Noi suntem bine, adica Albert e bine, nu il mai doare gatul , nu-i curge nasul , insa mai sforaie.Medicul zicea ca poate sa sforaie o saptamana sau doua. Oricum vindecarea se face in 3 saptamani, asa ca inca nu ma pronunt. L-am dus la tara , sa mai stea cateva zile departe de virusi.
Roxana, multumim de incurajari !!
Va doresc o saptamana minunata !!

Mergi la inceput

Voi le mai dati calciu copiilor acum ca incepe toamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Monica, baiatul curajos sa se faca bine.

eu nu i-am dat lui Matei nimic, niciodata, decit vigantolul ala pina la 1-2 ani, nici nu mai stiu. si nici n-am de gind, prefer sa asimileze din alimentatie.

Roxana si Tatiana, sa va traiasca Mariucile

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Monica,felicitari piticului!S-a comportat excelent!Edi maraie si cand merge la un simplu control....bine ca ati rezolvat!pentru cumintel si sa auzim numai de bine!
Noi incepem gradi abia la 15 sept.,n-am cumparat nimic,asteptam sa vedem ce ne recomanda educatoarea in privinta rechizitelor,iar la capitolul vestimentatie inca nu-mi vine sa achizitionez nimic de toamna cand vad cum e afara!Mai asteptam....deocamdata mai este vara!
Fetelor,voi v-ati gandit in privinta scolii?Cand ii dam la scoala?de 6anisi 1/2sau de 7si1/2?Bine stiu ca mai e timp de reflectat,ca e in functie de evolutia copilului dar asa orientativ...Pe mine ma bate gandul sa-l dau de 7,dar mi-e sa nu fie apoi prea mare...Fetele stiu sunt mai constiincioase,dar baietii,lenesutii?!

Daliasi Edi

Mergi la inceput

Cu privire la scoala...nu am luat o hotarare, sa vedem cum va fi. Deocamdata el zice ca nu vrea sa mearga la scoala.
Haine de toamna..eu nu am mers niciodata special sa-i iau haine de sezon. Cand stiu ca are nevoie de ceva anume ma duc si iau lucrul respectiv, da nu imi planific o perioada de cumparaturi decat la reduceri cand am pierdut multa vreme prin magazine si pentru el si pentru noi.
Albert e acum tot la tara, nu-l mai doare gatul da mama zice ca inca mai sforaie, astept sa mai treaca cateva zile si sa vedem cum va fi.

Mergi la inceput

Monica, cum mai este Albert? Totul ok?

Eu nu i-am dat niciodata calciu Alexandrei, de cand era bebe avea o hipercalcemie. Nici Vigantolul ala nu i l-am dat, din pricina fontanelei inchise devreme. Dupa 2 ani nici atat nu i l-am mai dat.

Legat de hainele de toamna, inca nu m-am apucat. Intentionam sa fac un shopping prin alte tari, dar inca nu am stabilit nimic. Pe la noi mi se par cam scumpe sau nu imi plac.

La scoala intentionez sa o dau la 6 ani si 7 luni. Am discutat si la gradi chestiunea, directoarea mi-a recomandat sa faca pregatitoarea ca si cum as da-o la 6 ani jumate si daca in urma acesteia constatam ca nu e pregatita de scoala, atunci o mai repeta. Insa nu cred ca va fi cazul. 7 ani jumate pare prea mult.

Nici Alex nu mai vrea sa mearga la scoala, inainte isi dorea. Acuma spune ca ei ii place sa fie curatatoare de case si ca nu ii trebuie scoala.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Monica, cum mai este Albert? Totul ok?

Nici Alex nu mai vrea sa mearga la scoala, inainte isi dorea. Acuma spune ca ei ii place sa fie curatatoare de case si ca nu ii trebuie scoala.

Rox ,

Poze

Suuper, mi-a placut ! Fata desteapta !Adevarul e ca unele menajere pot sa cstige destul de mult si fara scoala.Nu mai zis de cei din constructii care au ajung sa catige mai mult ca cei care lucreaza la birou .
Albert e bine, nu mai sforaie, nu-i mai curge nasul, uff...in sfarsit, sper sa fie bine de-acum. Mergem la control peste 2 saptamani si o sa-i fac si exudat sa vedem ce iese.

Mergi la inceput

Doamne ajuta sa fie bine Albert de acuma si sa scapati si de streptococ!

Si Alex are acum probleme cu nasul, nici nu stiu daca o duc maine la gradi sau nu. Exudatul nazal a iesit bine si de altfel nici nu prea are muci, f putin si transparenti. Insa nasul e infundat, nu poate respira bine si pare ca mucii respectivi se scurg in gat (motiv pentru care si tuseste din cand in cand). De cateva zile este pe antiinflamatoare, si locale si orale, plus aerosoli, si degeaba. Nu stiu ce poate fi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput