poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
buli spune:
o saptamina buna si succes scolarilor
eu sint putin derutata - stiam ca Matei e la grupa mare si azi am vazut ca la avizier scrie grupa mare-pregatitoare - n-am apucat sa intreb, sint f curioasa
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Sunt gradinite la care nu sunt suficienti copii incat sa formeze o grupa mare si una pregatitoare separate. Asa parea sa fie si la noi si pana la urma inteleg ca s-au adunat suficienti pentru pregatitoare si i-au separat. In abrambureala cu pricina azi m-am dus sa vorbesc cu educatoarea (deja a2a numita de cand tot intreb si eu cine este) si cand ajuns acolo am aflat ca de azi este o alta, care era si pe picior de plecare. Asa ca am ramas neclarificata. Nu prea imi place chestia asta, dar astept sedinta cu parintii ca sa fac oarece observatii.
Alexandrei i-a placut azi, nu stiu ce au facut insa pare multumita. Sa vedem de acum incolo. Nasul era mai bine asa ca am dus-o.
Ba inca seara am mers si la sport. Nu va spusesem, ca am dus-o la niste ore de sport la sala unde merg eu, asa apuc si eu sa merg. E foarte incantata de sportul acesta si cred ca ii voi face abonament.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
buli spune:
m-am lamurit, asa e, va fi la grupa pregatitoare, asta e - o va face de doua ori. la gradi sint 2 grupe mici, 1 mijlocie si 1 pregatitoare.
azi i-am dus si rechizitele, mi-a placut ca n-au cerut cine stie ce avioane, doar lucruri de bun simt.
buna ideea cu sportul pentru mari si mici in acelasi loc, pe aici nu avem asa ceva, eu tot am dat idei de afaceri in stinga si-n dreapta, dar nu ma baga nimeni in seama.
Matei e foarte trist pentru ca prietena lui de la gradi va merge la ea in cartier. ieri chiar mi-a spus ca nu s-a jucat deloc si ca nu ii place pentru ca Diana n-a mai venit.
se atasase foarte tare de fetita, intr-o dimineata mi-a zis ca ce noroc am avut ca m-a vista impreuna cu Diana.
nu stiu cum o s-o scoatem la capat, noroc ca ii place de educatoare.
ofofof - ce mai probleme
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
Lasa ca va fi stimulativ pentru Matei sa faca pregatitoarea.
Cat despre colegi, cred ca e mai greu. La noi la gradi s-a schimbat tot personalul insa pentru ca si-a regasit prietenii Alex este foarte incantata. Prietenul ei cica este bolnav deocamdata si il asteapta nerabdatoare. Pana atunci a revenit la o alta prietena mai veche, cred ca si Matei va gasi repede pe altcineva.
Cat despre ideile de afaceri, degeaba imi propui mie ca suntem tare departe una de alta. Altfel poate nu as fi zis nu.
Rox ,
Poze
anda141 spune:
Oooo, deja grupa pregatitoare ...avem baieti mari ...Albert e la grupa mare, dar el nu a fost decat o saptamana la inceputul lui septembrie, acum e pe acasa , sunt toti copiii raciti pe acolo si il mai tin sa i se vindece de tot operatia.
Merge la gradinita la tara la mama, e foarte incantat.
Aa, i s-a schimbta mult vocea lui Albert dupa operatie, are o voce mult mai curata , mai clara, asta pentru ca nu mai e infundat.
Succes toturor copilasilor de gradinita sau de scoala !!
mav spune:
Salut!
Sebi este la grupa mijlocie.
Are aceiasi colegi, aceleasi educatoare, aceeasi clasa. Inca din prima zi, s-a simtit in largul lui... nici macar "pa" nu mi-a spus si a taiat-o la joaca...
El zice ca s-a jucat, a mancat, a dormit, ca de obicei si este f multumit... ca inca nu au inceput "lectiile"... si se joaca "mult".
...In schimb, eu sunt nemultumita, de ex., pt ca desi i-am dus sapun inca din prima zi, am aflat ca pana acum... copiii s-au spalat pe maini (nu de fiecare data cand ar fi trebuit) doar cu apa chioara....
...Azi dimineata, deja imi facea figuri... ca "de ce trebuie sa ma mai spal, mami, ca la gradi... oricum...."
OOOOOOfffffff, asta imi trebuia mie acum..... sa ma supar/enervez pt chestii d-astea.... imi vine sa ma duc sa le jumulesc pe "doamne"....
34+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Roxana_G spune:
Vic, nu te mai necaji pentru nimicuri. Le mai duci un sapun, le mai spui o data. Si atat. Nu e perfect nicaieri si cine stie cat lucruri se mai intampla si nu stim. La cat vrei sa il dai pe Sebi la scoala? Ce mai face burtica? Nu mai e asa mult.
Rox ,
Poze
anda141 spune:
Cred ca ar fi mai comod pentru toata lumea sa aiba un dozator cu sapun chiar langa ciuveta si sa ia toti din el, pentru ca sigur vor uita sa-si ia sapunul dupa ei , daca fiecare il are pe al lui. Asa , daca e langa chiuveta e mult mai usor si nu vor mai uita.
firutza spune:
Dimineata buna!Am inceput si noi gradi:aceleasi doamne,aceeasi clasa,colegii tot cei vechi....Edi merge linistit la gradi si chiar ii face placere.Are evident si nemultumiri,comune cu ale mele,le-au adus in grupa si vreo 7 copii noi,mai mici si foarte plangaciosi,care ocupa mult timp atentia educatoarei....Edi a fost incadrat la grupa mijlocie,s-a format si grupa mica dar se pare ca au fost prea multi pitici si i-a mai repartizat si la grupa lor,ceea ce nu mi se pare deloc in regula,ptr.ca cel putin o saptamana-doua activitatile vor vidin pricina piticilor.Sunt si cam multi in grupa(34),ne gandim ca anul viitor sa schimbam gradi!
In privinta scolii,cum am zis mai reflectam...dar ce castig daca il dau mai devreme la scoala?!Asta nu reusesc sa inteleg!Sunt asa de multe de facut acum in clasa intai incat....mi-e tare mila de copii astia!Dar niv\ci n-as vrea sa fie cel mai mare din clasa si sa se simta el dezavantajat din acest motiv!Noroc ca mai e vreme ptr.decizia asta.
Va pupam s va uram sa suportati cu bine vremea asta zbarlita!
Dalia&Edi
anda141 spune:
34 de copii intr-o grupa ?? Destul de multi...au voie sa primeasca asa multi ? Ma gandesc cum o putea sa se descurce cu toti..Cat despre cei mici ...se vor obisnui ei, asa au fost si ai nostrii la inceput si s-au suparat cei mari ca deranjeaza...sa nu uitam..