poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
buli spune:
pfii, Roxana, sa-ti traiasca copiii multi ani, fericiti si sanatosi - si voi pe linga ei
noi am mai bagat o tura de vacanta saptamina trecuta si n-a fost rau deloc
Matei e la gradi de la 1 august, deja s-a acomodat cu noutatile, drumul e cam lung, dar asta e.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Roxana_G spune:
multumim frumos!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
mav spune:
Salut!
Abia acum am citit.... si sunt bulversata: voi deja ati inceput gradinita?! Ca eu ma gandeam ca abia pe 15 sept incepe... nici prin gand nu mi-a dat sa trec pe acolo...?
Roxana, sa-ti traiasca puiutii!
Monica, lui Sebi i-au facut "pe loc" analizele inainte de operatia de polipi (la Budimex). I-au recoltat sange la 7AM, pe la 10 AM au venit rezultatele de la lab. si abia pe la 12 mi l-au bagat in operatie.... Era nemancat si nebaut... inca de seara.... asa ca... imagineaza-ti urlete....
Ai grija, inainte de orice anestezie si mai ales cea generala (pe Seb l-au adormit pt un sfert de ora), nu se mananca si nu se bea cu 6 ore inainte!
Multa sanatate!
32+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
buli spune:
Matei merge non stop la gradi pt ca nu are cu cine sta acasa
in concediu nu stam deloc in Iasi, asa ca ...
Monica, tinem pumnii sa fie cit mai simplu cu Albert
anda141 spune:
Eu sunt deja f. stresata ...nu stiu ce sa fac...sa-l operez, sa nu-l operez...Nu am gasit-o pe dr. Iorgulescu ieri, este in concediu, vroiam sa cer si parerea ei.
Am tot citit pe aici si am vazut ca cei care s-au operat au avut probleme serioase cu infectii ale urechii, raceli f. dese.etc. ceeace la noi nu se intampla. Pe de alta parte de cand cu streptococul asta cum da de frig sau aer conditionat mai puternic, incepe sa-i curga nasul si fornaie. Ii mai pun ceva picaturi si-i trece, dupa aia il ia iar. Vad ca noaptea doarme doarme cu gura deschisa desi respira pe nas. Am impresia ca vorbeste cam tare de multe ori, l-am intrebat de ce si a zis ca are urechile infundate ...acum nu mai stiu ce sa mai cred. Sunt f. dezorientata, toata sapt. am stat si am citit tot ce s-a putut despre polipi si pareri pro si contra...
Ma mai gandesc si ca rau nu are ce sa-i faca..of...maine avem programare si eu inca nu m-am hotarat 100% ..
Roxana_G spune:
Monica, imi pare rau ca aveti asa probleme. Nu inteleg insa cum ar ajuta operatia de polipi problema streptococului. Sigur, daca are polipi trebuie scosi in masura in care deranjeaza, insa nu vad de ce operatia cu pricina v-ar scapa de complicatiile streptococului. Alex nu are polipi si tot a avut probleme cu streptococul. Nu se poate cumva sa rezolvati intai problema asta?
Rox ,
Poze
buli spune:
Monica, cum sinteti?
v-ati mai operat?
Roxana_G spune:
Sanatate lui Albert, sa isi revina rapid dupa operatie!
Rox ,
Poze