poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Imelda

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Imelda, doamne ajuta sa iasa cum trebuie.

Pana una alta:

sarbatoritilor de azi cu numele

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Salutare!
Mariucile!
Imelda!

Eu n-am mai scris pt ca am fost pedepsita la pat... Acu sunt ceva mai bine; bb e ok.

Am intrat sa-mi laud baiatul cel mare: a hotarat singur ca e prea mare sa mai foloseasca olita si de cateva zile foloseste wc-ul si pt kk (fara colacul mic, care a fost pe post de bibelou de cand l-am cumparat).
....Aaaa... si are mare grija de mine, "ma ajuta" cu de toate... mereu imi zice ca "ma protejeaza"...
Abia astept sa-l vad in rolul de frate mai mare!

30+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Buna seara,fete!ne-am intors si noi din concediu unde Edi s-a simtit tare bine(in special la mare),abia asteapta cealalta vacanta mare,sa plecam din nou la mare...desi ii era cam sila de alge!In seara asta e cu verisoara lui pe care a convins-o sa doarma la noi(are si ea tot 5 ani)si e tare incantat.Uneori imi zice ca ar vrea si el un fratior dar noi nu ne incumetam deloc.Vad ca voi sunteti tare curajoase...si fratele meu are pe bb2,dar ei sunt mai tineri!Cand il tin in brate pe nepotel parca devin nostalgica dar si cand incepe sa tipe...imi trece repede!
Va pupam ,va salutam si va uram vara frumoasa in continuare.bucurati-va la maxim ca acum vin ploile de toamna!

Dalia

Mergi la inceput

Firutza, eu cred ca BB2 se face fara prea multa gandire in prealabil, ca altfel iti tot vine sa amani.

Vic, felicitari lui Sebi pentru ca ati scapat si de olita si de colac. Alex nu a fost mare iubitoare de olita niciodata, numai noaptea o folosea. In rest de un an de zile numai wc mare fara nimic. Si meritul este al gradinitei, ca eu una nu stiam cum sa o conving. Ai grija mare de tine si bb!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Copiez si aici ce am deschis la 'parintii intreaba.."

Am fost cu Albert la un consul ORL ( de fapt la 3 ) ptr. ca are streptococul pneumoniae in nas de ceva timp si nu csapam de el. Se manifetsa prin nas infundat si secretii foarte abundente.
Primul consul ORL la dr. Sarafoleanu (cel in varsta) , ne spune ca nu are polipi, sa-i punem picaturi cu colargol.
Ptr.ca a inceput sa-i curga iar nasul tare amn fost la dr. Gheorghe de la Budimex, care ne spune ca are polipi si solutia sa scape de streptococ este operatia de polipi. Deja acum eram contrariata ptr. ca Sarafoleanu mi-a zis ca nu are. Asa ca in aceeasi zi m-am dus si la G.Alexandrescu la dr. Balanescu care ne-a pus acelasi lucru, ca are polipi, ca trebuie operat .
L-am programat deja ptr. vineri la Budimex la dr, Gheorghe, am citit pe aici ca e bun.
Sunt destul de speriata de anestezie si de faptul ca nu ne-a dat sa facut analize, mi-au spus ca se fac pe loc. INTREBAREA mes este : oare chiar se fac aceste analize, se asteapta rezultatul lor? Le fac atat de repede si tin cont de ele? Mi-e teama sa nu i le faca si sa nu se astepte si rezultatul si sa pateasca cine stie ce ...of..cum nu am eu incredere deloc in sistemul nostru medical, sunt f. speriata.
Cine a mai trecut prin asa ceva, cum ati procedat? Tot acolo in aceeasi zi vi s-au facut analizele?
S-a operat cineva de polipi pe motiv de pneumococ si a scapat de el?
Mentionez ca nu mi-a facut niciodata vreo otita sau bronsita. In afara de rosu in gat, f. rar de maxim 2-3 ori pe an nu a mai avut altcea. A mai avut o pneumonie usoara de la pneumococ, da asta nu tine de gat .
Ideea este ca nu scapam de nasul asta curgator de cateva luni bune, altfel nu m-as fi stresat. Nu sforaiae noaptea cand nu are episoadele astea de curs nasul, nu m-as fi gandit ca are polipi.

Roxana, nu mai tin minte, tu ai operat-o pe Alex de polipi la dr. Gheorghe? Parca imi amintesc ceva la un mom. dat.

Mergi la inceput

Nu, nu am operat o pe Alex, pentru ca Dr Gheorghe a zis ca nu are polipi. A fost singurul care nu a vrut sa o opereze si care i-a facut nazoscopia aceea in urma careia a decis ca nu are polipi. Si tot el a descoperit streptococul.

Nu stiu ce sa zic la voi, dar Dr Gheorghe e renumit pentru ca nu recomanda operatia decat atunci cand nu este alta alternativa.

Multa sanatate si tinem pumnii sa fie ceva usor!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Anda ,noi i-am facut demult analize la G.Alexandrescu si am primit pe loc rezultatele,bine acum cred ca depinde de analize dar nu cred ca se joaca asa...e un spital bun,(si Budimexul)recunoscut si daca aveti incredere in medic atunci asta e bine!Oricum, chiar daca operatia e simpla ,e o interventie...si...numai parinte sa nu fii!!Ganditi-va ca ei fac multe astfel de interventii si n-are cum sa nu iasa bine.Cu calm si optimism treceti si peste asta!Ii tinem pumnii lui Albert si asteptam vesti bune!

Noi ne pregatim sa plecam la tara,ptr.un gratarel,e vreme frumoasa,miroase a toamna,incep scolile....si se mai duce un an in eter!Va dulce si va uram duminica frumoasa!

Dalia

Mergi la inceput

Si eu am asa o nostalgie de toamna...

Vad ca nu mai ziceti nimic. Noi am mai amanat gradi inca 2 saptamani, Alex va incepe de pe 15 sept. Dar vad ca deja are muci de cum a inceput vremea rece. Nici gand de streptococ insa, exudatele au iesit perfecte.

Monica, cum mai este Albert? Ce faceti pana la urma.

Noi am sarbatorit in weekend ziua de nume a Alexandrei si pe Bubu mic care a implinit un an. Gasiti poze noi pe link-ul de la semnatura.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, Albert este bine, nu-i curge nasul de vineri, insa ieri dupa prima zi de gradinita mi-a venit fornait si doarme intra-devar cu gura deschisa chiar daca nu fornaie. Am decis sa ma duc mierucuri seara si la dr. Iorgulescu ca e de garda la Alexandrescu, mi-a fost recoamndata ca fiind buna, sa mai aflu inca o parere ( a 4- a de orl-ist) Ca deja nu mai stiu ce sa fac..si in functie de ce imi spune si ea ma decid. Daca nu i-ar curge si nu ar fornai tot timpul nu m-as agita atat din cauza streptococului, dar e f. deranjant si ptr el si ptr. noi sa-si traga nasul tot timpul. Si cum da de aer conditionat sau curent imediat se activeaza mucii , nu am vazut asa ceva.

Mergi la inceput