Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (46)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mersi fetele, am inteles.
Ceska, si voi de ce sunteti tot pe lapte PRE? Mai ales ca Benji n-a fost bebe prematur?? (scuze daca ai pove deja, dar nu mai stiu).
Anyway.....eu in locul tau i-as da pace asa (lasa tu vecinele in pace) si la 6 luni as trece direct la ala corespunzator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Nu stiu daca sa strig victorie...a papat in sfarsit piureulde cartof cu morcovi...l-am facut la blender,l-am pus in biberon si a ras 50 ml,lapte nu vrea il tine in gura si apoi il scuipa,piure ar mai manca da mi-e frica sa-i mai dau

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Matei Amandine
Lala tu i-ai dat deja suculetele? In piure ai amestecat si laptic pt a-l inmuia?
Grati e o frumoasa! Ce-mi place si mie pozica Ozanei in care are codite Nu-i e greu (de fapt tie) cu un par asa carliontat? Exact aceeasi culoare o am si eu la carutzul Theei (stii ca mi-am comandat pe net dupa ce mi-ai pove despre el), dar nush ce sa fac pe caldurile astea ca se incinge locul unde stau ei cu piciorusele (e negru) si o frige la talpite Eu ii pun mereu centura si nush cum sa fac sa pun ceva sub piciorusele ei, doar sa decupez o pelincutza, ceva!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

da mar sau morcov amestecat nu vroia,si da a am pus si lapte,pt al inmuia...da problema mea rste linguritza...curios sucurile le bea cu linguritza,da hrana solida

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

poze noi http://good-times.webshots.com/photo/2309431830102239560QMAiRJ

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

dragele mele ,multumim de urari.Matei va trimite un pupic

mitsu, chiar mi s-a taiat elanul zilele astea, dar o sa imi revin . uite aici o invitatie,asa cum ai cerut . http://ereena.blogspot.com/ sa vedeti ca a facut nazdravanul meu de ziua lui

lala, aveti carucior nou? bibi e adorabila.......

Irina de Matei

www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ven, fetele,
PRE e laptele de inceput adica asa cum ar fi colostrul la laptele matern. Poate fi dat ca hrana singur daca nu se alapteaza sau completare din prima zi, ar fi cel mai aproape de laptele matern, e din gama APTAMIL de la Milupa, destul de scump etc....Benji l-a primit la inceput in spital, pana s-a instalat la mine laptele destul de greu de altfel. Apoi acasa completare iar la 3luni si 2sapt la ultimul control dr a zis sa continuam, Benji era pe intarcate (f putin mai storcea de la san) cu el, copilul era peste 50%percentile (media) in grafic cu greutatea, iar la 9 mai peste o luna daca metoda noastra primitiva cu urcatul cu tati pe cantar nu e chiar de aruncat el luase intr-o luna fix 1 kg! Si daca nu e 1kg si doar 700-800g tot e ok, nu??? Si eu am aruncat un ochi la nr 1 si nr 2 dar au amidon parca si alte chestii, nu tin chiar neaparat sa il umflu pe Benji. Oricum a avut 6 mese cel putin pe zi, la 3 ore a avut si noapte cand nu s-a trezit deloc, vb serios nu ma deranjeaza sa ma trezesc 1/noapte sa il hranesc (daca adoarme relativ repede la loc :-) ) si probabil mai incolo vom trece la 1 si 2 pt ca si APTAMIL au PRE, 1,2. Azi merg la cumparaturi iar pt BEnji si o sa studiez f atent rafturile cu produse....laptele mai ales. In ultima sapt nu ne-a ajuns 1 pachet de 800g de PRE!´Bine m-a fraierit de cateva biberoane de 200ml pe care nu le-a vrut cand am crezut eu ca-i e foame si le-am aruncat. Si tre sa vad si marcile eu vroiam sa raman pe Milupa la lapte, cerele etc. Numai ca am comparat un plic de gris cu lapte de dat seara de la milupa si hipp. La Milupa gris de cereale cu para pt seara incepand cu luna 4 contine fructoza, maltodextrin si Traubenzucker (iara am uitat cum ii zice in ro!). Acelasi produs de cereale pt seara la HIpp, incepand cu luna 6 nu are deloc zahar decat lactoza si amidon. Bine era doar din cereale far para.... UF!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

quote:
Originally posted by cati_magureanu

Apropo de diversificare..Am fost azi la doctor pentru vizita de 4 luni...am facut vaccinurile (mi-a plans 3 ore incontinuu de mi-a mancat creierii..nu mai stiu ce sa-i fac) si am discutat si de diversificare..Ne-a zis ca putem sa incercam..Astia incep aici intai cu cereale (un singur tip, adica nu combinate). De exemplu, se incepe cu cereale cu orez pt. ca, zic ei, este mai putin probabil sa cauzeze alergii..Se recomanda sa lasi 3-4 zile inainte de a-i da si alt tip (de exemplu oatmeal)..Se da cate o lingurita sau doua de cereale amestecata cu lapte (san sau formula), cu lingurita, dupa care se continua alaptatul normal sau formula...
Apoi, treptat, se introduc si vegetalele, apoi fructele (zice ca se recomanda vegetalele inaintea fructelor pentru ca bebele sa nu inceapa cu un gust dulce)..
De abia la 6 luni incep sa dea sucuri..
La inceput bebelusul poate scuipa papica pt. ca nu stie sa manance din lingurita..daca istoria se repeta timp de cateva incercari, se lasa cateva zile sa treaca si se incearca din nou..poate bebe nu este pregatit inca..
Nu se forteaza bebele sa manance hrana solida...

Cam asta scrie pe aici pentru etapa 4-6 luni...

Schema asta de diversificare am aplicat-o si eu la primul copil, doar ca am inceput cu 1 sapt inainte de a implini 6 luni ca era alaptat exclusiv la san. A acceptat f usor toate alimentele noi si i-a mers f.bine. Stiu ca e de preferat sa lasam fructele la urma ca sunt cele mai gustoase si daca le iau pe astea intai e posibil sa refuuze apoi legumele.
Mie una mi s-a parut f ok schema asta si asa voi proceda si acum la Andrei.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

PRE poate fi dat oricat de des ca si laptele de mama spun cei de la Milupa/Aptamil. ma mai enerveaza ca intrand pe site la Aptamil e f putin despre produsele lor si mai mult tamtam cu cercetarea si bla bla. O fi numai o schema sa vanda acelasi lapte la un pret mai mare????

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ne-am intors si noi de la plimbarea prin ploaie...

Anca.D, dar nu e rau 600 gr intr-o luna, numai de la sin. eu zic sa continui cu sinul si sa vezi ce se intimpla. mai ales ca bebe Calin se satura si e fericit. ce rost are sa-l chnui cu mincare care nu-i place...mai e timp.

Gratiela
, succes la concurs pentru Ozana

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput