Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (32)
Raspunsuri - Pagina 10

fireyes spune:
Sonia, dar un test de sange ai facut? Ca sa nu mai existe ncii un dubiu...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

ancaoradea spune:
Sonia FLICITARI!!! AVEM O NOUA GRAVIDUTA18+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea

magdita spune:
Sonia
Da fuguta la test de sange, dar e clar sarcina, daca nu ai facut pregnyl sau altceva care sa dea rezultat fals pozitiv !
Felicitari, felicitari, felicitari !!!!!
A inceput sa ploua cu gravidutze !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

mada23 spune:
Sonia...FELICITARI, MA BUCUR MULT PENTRU TINE
Eu din pacate nu am vesti bune, prima IA nereusita...trebuie sa pun punct si s-o iau de la capat, lupta continua.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

magdita spune:
Mada, va veni si vremea noastra, sunt sigura de asta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita

fireyes spune:
Magdita, Mada, surioarele, voi ati facut dipherelin dupa laparo?

mada23 spune:
hai ca tre sa mai scriu odata
Magdita....o dragutza , vreau sa cred ca va fi asa, dar mai cad si eu din cand in cand, dar promit ca imi revin
Fireyes...am facut 3 luni dipherelin
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

magdita spune:
quote:
Originally posted by fireyes
Magdita, Mada, surioarele, voi ati facut dipherelin dupa laparo?
Fire

Sonia

Week-end placut fetelor dragutze, sa va relaxati si sa va simtiti bine

Cu siguranta se va intampla minunea

Doamne ajuta tuturor

magdita

violeta70 spune:
Buna fetelor!
Sonia felicitari. Sigur este bb.
Fetelor, am navigat si eu putin, am citit niste articole despre endometrioza (unele chiar scrise de dr. Tutunaru) si am vazut ca totusi uneori se recomanda un tratament cu anticonceptionale. Oricum m-am gandit si cred ca am sa astept sa termin (mai am 2 luni) dupa care vad ce-mi spune doctora.
Eu nu v-am povestit, dar pana acum un an am tinut metoda calendarului ( din prostie cred-eu nu sunt casatorita cu acte si m-am gandit ca trebuie sa o iau treptat) Binenteles ca am gandit prost. Si viata sexuala am inceput-o tarziu (30 ani). Deci cum spuneam ,acum un an am inceput sa nu ma mai feresc. Dupa cateva luni, (prin noiembrie) doctora mi-a dat niste teste si analize sa vdem daca cumva nu este o problema. Sotul este ok (spermograma a iesit bine). Am facut dozarile de anticorpi care au iesit ok si apoi am facut echo transvaginala (in ianuarie) unde a iesit chist hemoragic(~7 cm)pe ovarul stang si pe dreptul mai mic (3-4 cm). Asa ca am fost propusa pentru operatie, care a urmat in februarie (25). Mi s-a facut ovarectomie partiala si drenaj Douglas. Rezultatul la biopsie a iesit in mai (10 mai), a iesit ca au fost chisturi endometriozice. Dupa care mi-a dat acest tratament de 3 luni. Cam asta este povestea mea. Am vrut sa va povestesc, ca vad aici fete care incearca de ani. Eu nu pot sa spun lucrul acesta. Stiu ca nu am timp, dar parca inseminare artificila imi suna groaznic. Ma gandesc ca poate nu am prestat cum trebuie.
Scuzati-mi polologhia (sper sa nu va plictisesc). Voi ce spunti? Eu ma gandesc sa termin tratamentul si sa vad ce se intampla cateva luni, dupa care sa incep sa-mi fac cu adevarat griji.
Va pup

septembrie78 spune:
Dragele mele,
Va multumesc din suflet si ma rog la Dumnezeu Dragutul sa va dea bucuria pe care o simt eu...
Luni o sa sun la dr. sa ma programeze pentru control..
Eu nu am facut niciun tratament hormonal, nu pentru ca nu am vrut dar dr nu mi-a dat....
Am mai facut un test de sarcina si a iesit tot pozitiv...acum sper sa fie bine. Imi este frica de mor chiar si cand ma duc la toaleta imi e teama sa nu observ ceva....sper sa nu o iau razna cu panica asta...
O sa fac si testul de sange sa imi confirme, dar eu cred si sper ca nici testele de urina nu sunt de neglijat, nu?
Magdita, o sa intru la subiectul de care mi-ai spus.
Fetelor, va tin pumnii, sunt aici chiar daca nu scriu intotdeauna, va citesc, ma rog la Domnul sa va implineasca visele si sa ne bucuram impreuna.