Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (32)
Raspunsuri - Pagina 11

ralu_t spune:
felicitari sonia!!! sa-ti ajute DD sa duci cu bine sarcina pana la capat!
va pup fetele, va citesc, sunt la zi cu tot ce faceti.
aerlilian ma bucur ca-ti place de tutunaru si ca v-ati inteles
ioanafelicitari pentru productie...succes in hotararile viitoare, astept cat de curand vestea cea buna
mada va veni si bebele tau, sa nu uiti!!
am mai pus cateva poze cu tudor, sa vedeti care are si ochisori
a venit toamna...cu un bebe albastru
RALU- de minune TUDOR
poze tudor

aerlilian spune:
Ralu ,ce minune de copil ti-a dat Dumnezeu...E superb...Poza aceea cand zambeste in somn m-a terminat!Are figura de barbat cu personalitate,Tudor cel mic.Sa te bucuri de el,draga mea, si sa fiti sanatosi si fericiti toti trei.(tati e topit,se vede clar...).
Da,ma bucur ca am ajuns la Tutu,prima monitorizare a fost ok,acum sunt in perioada aceea nebuna de asteptare.Astazi ar fi z7 de la ovulatie,deci e prea devreme pentru orice testare.Dar astept si...sper!
Ioana ,nu mai zici nimic?Ce s-a intamplat cu foliculasii tai?

Ioanatugs spune:
Sonia felicitari si sarcina usoara!!!
Ralu_t multumesc de urari iubita!
Aerlilian m-as bucura sa-ti port noroc, asa ca multa bafta!!!
Alexia28 ce mai faci iubita??/ Mi-e dor de tine!!
Mada23 i-mi pare rau ca nu a fost sa fie si sa nu-ti pierzi speranta nici o clipa, pentru ca sigur va fi si bine!!
Magdita multa bafta si tie iubita!!
Maine merg la eco de z21, la prof. Marinescu si vom vedea ce planuri ne facem de maine incolo, in functie de ce vede la eco.
Eu din pacate, nu mai am acelasi timp liber si deaceea intru mai rar, asa ca nu ma dati disparuta daca scriu mai rar, da??
cu drag Ioana

andreyutza spune:
Sonia FELICITARI!!!!! Sa ai o sarcina usoara! Sigur, sigur e bebe, ai sa vezi confirmarea de la analizele de sange. Cat despre temerile tale, da, sunt normale, eu asa cred. Si eu de cate ori ma duceam la toaleta ma uitam sa vad daca nu cumva, Doamne fereste, mi-a curs ceva sange sau mai stiu eu ce. Si acum mi se mai intampla sa ma uit. Eu cred ca e normal mai ales ca ne-am dorit atat sa avem bebe.
Ralu_t aveti un baiat superb! Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!
Mada sunt sigura ca trebuie sa urmezi la ca si Magdita, Diana, Aerlilian, Ioana, Fireyes si toate celelalte fete.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png 10+

andreyutza spune:
am uitat sa schimb semnatura.
A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png 11+

YLARI spune:
Buna fetelor!
M-ati uitat? Rusine sa imi fie, n-am mai intrat de mult pe la voi.
Am vazut acum ca lista se mareste, apar noi gravidute si ma bucur enorm. Tinem pumnii tuturor!!!
Eu am nascut pe 04 mai 2008 o printzesa frumoasa Eva Denisa! Imi umple sufletul, viata, timpul, nu mai pot sa fac nimic, decat sa respir langa ea si sa traiesc pentru ea. Sa va dea Dumnezeu si voua tuturor asa o bucurie de mare, chiar o meritati!!! Mie dupa cezariana (din pacate nu am putut naste normal desi am vrut foarte mult - nu ma dilatasem decat 2 cm dupa aproape 18 ore..............) mi-a zis doctoritza ca a vazut o acumulare... se pare ca nu m-a scapat sarcina de endometrioza... of, of... Vineri sau sambata merg la control sa vedem ce strategie adoptam. Probabil tot AC si cu voia Domnului inca un bebe peste 1 an jumate - 2 ani... Am sa intru din nou sa va spun ce am facut dupa control.
Va pup pe toate, imi pare rau ca la voi n-am mai intrat sa scriu (cum a facut ralu_t draga de ea, vad ca si pe pagina asta are un mesaj - pupici, suntem colege la Odisee)
Am vazut ca ati schimbat si numele topicului (imi place mult mai mult)!
YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

fireyes spune:
Ylari, doamne ajuta si sa-ti traiasca bombonica care e o dulce, o gagalice scuympa!
Andreyutza, asteptam in cateva luni poze cu BB, ce o vrea sa fie:)
Ralu, ce sa mai zicem Tudor, ca mi se face o pofta nebuna...
Ioana, ai reusit Fiv-uletul natural? Tinem pumnii sa fii bine in primul rand.
Aerlilian, te pupic si astept vesti (BUNE!!!!) de la tine.
Cu surioarele (stiu ele) ne vedem pe la tutunici...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Ioanatugs spune:
Buna fetelor!
Ylari sa-ti traiasca printesa si sa stii ca nu te-am uitat! Deci mai avem un bebe tauras, adica o bebelina dupa Amely (care a nascut tot pe 04 mai) si Ralu_t care deasemenea are un tauras acasa. Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatoasa!!
Andreyuta si Fireyes va multumesc pentru sustinere!
Am fost azi la dl. prof. si mi-a dat startul unui nou FIV-ulet. Voi face protocol scurt de data asta, adica astept sa-mi vina CM si din z2 fac Difereline si din z3 deja incep stimularea cu 3 Menopur pe zi. Dupa ce-am coborat de pe masa de consult dl. prof. m-a intrebat daca stiu de ce am sangerat si a zis ca trebuie sa astept sa ma conving ca e CM si pe urma sa incep tratamentul. De la ce sa fi sangerat nu stiu pentru ca nu sunt pe ciclu inca...
cu drag Ioana

aerlilian spune:
Ioana ,daca Fireyes a avut dreptate si a fost un FIV-ulet natural?Ai facut un test de sarcina??????

ancaoradea spune:
Ioana Si eu tot cu menopur am facut stimularea norocoasa. Tin pumnii stransi, stransi! Desi poate ca nu mai e nevoie
aerlilian Azi, maine ne dai vestea buna, da?
Ylari eu nu te-am uitat, din contra te-am urmarit si la odisee. Sa-ti traiasca bebeicul...si soacara
Mada23 Pup fata peste tot, sa aiba putere sa o ia de la capat!
Andreyutza Cum te simti? Imediat treceti de primul trim!
Ralu, MonicaPupam proaspetele mamici cu bebeii scumpi!Pt celelalte fete, Fireyes, magdita, Sonia, Violeta
ca mie mi-e o foame de dimineata!20+
http://community.webshots.com/user/ancaoradea