Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE - (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Magdita, iubita, sa ai gura aurita, zau asa!!! si stii cum e, dar din dar se face darul... macar sa se formeze si la tine samburelul in luna copiilor
Eu nu mai stiu in ce stare sunt... am niste dureri ca si cum mi-ar veni, dar asta de vreo 3 zile si nik... nici nu iese cu II, nici nu se reped rusii si sunt cu 2 zile peste "termen". cred ca m-am dereglat dupa laparo...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ce-as vrea sa te dereglezi de la bebe.
Ia du-te tu maine dimineata frumos la IDS si fa un beta hcg, ca ma mananca mana sa mai trec o gravidutza la tutunici
Pup si tin pumnii !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Pe cuvant de pionier ca si eu vreau, dar iti spun, mi-am facut in fiecare dimineata cate un test (cand se presupune ca e cea mai mare concentratie de BHCG) si nici macar un punctulet din liniuta aia n-a vrut sa iasa.
As putea maine dimineata, daca nu se intampla nimic, sa fac un testulet la IDS. Trebuie sa fac ceva special, sa nu mananc, sa nu beau? N-am fost acolo niciodata... cred ca dau peste o hoarda de femei care au venit sa-si faca BHCG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iubita, poti sa bei cafea, sa mananci, nu e problema. Iti tin pumnii si sa vii cu valoare mare !!! Il faci in regim de urgenta si iti da rezultatul in aceeasi zi.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fireyes,adica maine sa am si pentru tine aceleasi emotii ca pt Ubi?Crezi ca ma tine inima la atata emotie???

Mergi la inceput

Magdita, sarut mana de indicatii, macar niste apa si tot as baga inainte sa ies pe usa...si taaare mult mi-ar ajuta si niste rugaciuni...
Aerlilian, eu zic sa nu-ti bati capul cu mine ca tocmai ce mi-am mai facut un test - cred ca ar trebui sa primesc multumiri de la toate firmele care fac astfel de teste si tot aia vad in fata ochilor: f clar o liniuta, absolut nici o dara (m-am uitat si in lumina) din cealalta.
Tind mai degraba sa cred ca e altceva la mijloc...dar BHCG nu mi-am mai facut in regim de urgenta si eu sunt o persoana deschisa la nou

P.S. eu cred ca m-am molipsit de la fetele astea care vin cu atatea vesti bune (sau care urmeaza) si am innebunit de tot:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fireyes - ai vreo veste? cred ca nu am retinut...a cata zi dupa ov este?

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Aris, nu stiu precis a cata zi de la ovulatie este, ca nu m-am monitorizat... este a 30 zi de la ultimul cm, insa mie imi vine undeva intre 26-28 zile.
Dar asta-i tot... poate sunt si dereglata dupa laparo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

fireyes - poate nu esti deloc dereglata... doar stii f bine care sunt shansele dupa laparo. tin pumnii stranshi
tocmai acum ai terminat stocul de teste? hai mai da o fuga pe la o farmacie

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septembrie78 spune:

Dragele mele,
Nu v-am scris din aprilie inainte de laparo pentru chisturi endometriozice..
Diagnosticul era clar de....endometrioza.
Am fost la controlul dupa operatie luna trecuta, adica in mai si eram bine..eee, acum vine partea cea mai frumoasa...luna asta trebuia sa imi vina cm pe 2 si nu a venit, asa ca am facut test de sarcina si au aparut 2 liniute. Cei drept una era mai putin intensa la culoare dar era vizibila. Imi e frica sa ma bucur pana nu voi merge la dr la control.
Sincer, nu ma asteptam sa mi se intample asa ceva, mai ales ca dr nu era f optimist...si oricum de 6 ani tot ma chinuiesc si am trecut prin atatea.
Va tin la curent cu ce mi se intampla si va multumesc pentru tot.

Mergi la inceput