Puiuti de Randunici 2008 !! (19)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
gecko spune:
quote:
si ma mai gandesc daca mai scriu s-au trag pe dreapta
apoi...cred ca e mai bine sa trag dreapta...vad ca placenta mi s-a urcat la cap si imi aplatizeaza circumvolutiunile...
![](foto.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Simo27 spune:
Gecko,esti tare cu faza legata de Barosanel...tare as vrea ca Bursucelul Blondut sa il depaseasca
!nu ma mai certa si tu
,ca tare am fost certata de toti!si mi-am revenit si da,merita pumni in cap sistemul sanitar romanesc
si deja m-au disperat rau de tot astia cu pamrersii lor
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
natynic spune:
Morala e simpla:
CUMPARATI HUGGIES/HAPPY/DAIPERS AIR/LIBERO...ORICE ALTCEVA!!!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gecko spune:
he, he, ...avem una bucata conjudeteanca de a mea ce ma ajuta cu nelamuririle literare. saru'mana. cred ca am dat iama virtual in inghetata ta ca m-a apucat pe mine diareea verbala.
luny iertare...am uitat ca si tu crestinezi piticul maine.
si uite ca mi-am amintit de suzi, pipa sau cum ii mai spuneti. Patrick are 4 bucati...dar stau bine in camara...pe motiv ca persoanei mele ii e lene sa le sterilizeze. cu siguranta ca as duce-o mai usor dpdv al tzatzelor molfaite la 30 de minute dar inca nu m-am mobilizat suficient ca sa invat cum functioneaza sterilizatorul. dar asta nu inseamna ca intr-o zi nu voi invata. de cand am bebe am inteles ca niciodata nu poti spune niciodata...
si acum ma indrept catre pat...noapte buna pasarele
natynic spune:
A, mi-a zis nasul Iuliei ca maine, la ora si pe traseul de la biserica la restaurant vom intersecta fix celebrul mars al homosexualilor; cica "Si ai sa vezi un nas injurand birjareste si strivind cu masina in stanga si in dreapta homo si lesbiene"
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
Simo27 spune:
Naty,am cumparat deja alta marca
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
Gecko ma uit la poze cu puiul tau. e un scump!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
natynic spune:
quote:
Originally posted by gecko
si uite ca mi-am amintit de suzi, pipa sau cum ii mai spuneti. Patrick are 4 bucati...dar stau bine in camara...pe motiv ca persoanei mele ii e lene sa le sterilizeze. cu siguranta ca as duce-o mai usor dpdv al tzatzelor molfaite la 30 de minute dar inca nu m-am mobilizat suficient ca sa invat cum functioneaza sterilizatorul. dar asta nu inseamna ca intr-o zi nu voi invata. de cand am bebe am inteles ca niciodata nu poti spune niciodata...
Gecko, pana inveti sterilizatorul, iti zic eu o metoda foarte veche si taraneasca de sterilizat: FIERBI IN APA (dar MUSAI la 100 grade!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Naty
mamica
![](copilas.gif)
Iulia mea
tuchita spune:
quote:
Originally posted by natynic
A, mi-a zis nasul Iuliei ca maine, la ora si pe traseul de la biserica la restaurant vom intersecta fix celebrul mars al homosexualilor; cica "Si ai sa vezi un nas injurand birjareste si strivind cu masina in stanga si in dreapta homo si lesbiene"
Naty
mamicaIuliei Elena (30.01.2008)
Iulia mea
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
lyvy spune:
Naty,
Tuchita,sa-ti fie de bine congresul!!!Si mie imi plac manifestarile astea de intelijenta, da mai mult in pauze si dupa!!! Bravo tie ca te desprinzi!!
Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii