Puiuti de Randunici 2008 !! (19)
Raspunsuri - Pagina 7
amira_roxana spune:
da gecko un ceai e tocmai bun dupa inghetata!
la Marutza e sanda Ladosi cu ala mic(care e mare acum)! sunt f frumosi amandoi!
ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi
amira_roxana spune:
uite clau ce randunoi atent are
pozici
pozici noi
natynic spune:
Frate, va lasa omul un pic ca nu-si vede capul de treaba si gaseste destrabalare curata: mers la Sinaia la congres, mancat inghetata, Gecko cu cafea la culcare, cornulete la nesfarsit, tigari...
A venit nasul 1...a adus rochita cu care va merge Iulia la biserica, sa o probeze...mi-au dat lacrimile cat era de frumoasa...apoi a venit Maxinne, cu rochita cu care va pleca dupa botez...Dumnezeule, ne-a apucat tremuratul cand am pus-o pe ea...nebuna i-a facut-o pe comanda la o casa de moda!!!!-de-aia vroia sa-i masor Iulieri fiecare centimetru. Rochia are jupa, volane, bonetica cu dantela, strampi si pantofiori...Cred ca mor maine de emotie. Daca mor, sa stiti, vorba Tuchitei, ca v-am iubit nespus!
Iar calculatorul mi-l va lua curand randunoiul sa-l duca la restaurant, ca n-avem DJ, vom avea muzica noastra; asa ca, in principiu eu va pup, sa-mi tineti pumnii, vorbim cand se va putea.
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
underqueen spune:
eu am o cutie de inghetata in congelator dinainte sa nasc...oare mai e buna?
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
amira_roxana spune:
naty multi! cred ca o sa fie o superbitate movalinda Iulia cu asa tinute! abia astept sa ne poivestesti si sa vedem pozici!
pozici
pozici noi
underqueen spune:
tornade? in Romania?!
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
amira_roxana spune:
quote:
Originally posted by underqueen
eu am o cutie de inghetata in congelator dinainte sa nasc...oare mai e buna?
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea
maria trimite-mi si mie un polonic!
pozici
pozici noi
gecko spune:
salutari dragi pentru mamicile care au lipsit si acum ne-au vizitat. mimoMix bine ai revenit pe crenguta...si daca tot ai dat capacitatea...spune-mi AGRIPINA unde apare? "la Vulturi??"/ "La Vultureni???" m-a obsedat toata sarcina gandul ca nu mai stiu numele.
cory treci pe creanga la povesti. auzi la ea...nu e caldura...si de fapt ea se chefuieste si benchetuieste de zor. feliccitari pt flacaul crestinat...valabil si pentru mimoMix.
zoze...ma declar indragostita de bbeii blonzi. fara suparare fetelor...dar sunt asa angelici. si ce bunica si strabunica asa tinere are...tu cat ai...14 ani?
delphin spor la impachetat...deie Domnu' sa impachetez si eu in scurt timp...poate ne mutam in casa noua (nu va grabiti cu felicitarile...nu o cumparam ci doar o inchiriem...dar as vrea sa facem un upgrade la ce avem acum...mai mult spatiu...si mai frumoasa). ah da...si noi nu ne mutam de pe un continent pe altul ci doar in suburbia de alaturi.
ca acum secole in urma (a se citi capitole) se plangea cineva de linia aia neagra si urata de pe abdomen...o avem si pielea de pe burta imi este tare inchisa la culoare...parca as fi stat la bronzat toata vara (fals...soarele nu m-a vazut anul asta)...sper sa scap si de dunga repede...si de pielea ciocolatie de pe burta (si fofo) si sa imi revina si buricul la forma sexi dinainte...raman la declaratiile anterioare...eu sa fiu gravida nu mi-a placut...dar rezultatul este minunat.
simo.,..pumni in capul sistemului sanitar romanesc. eu totusi raman la parerea mea ca barosanu' e barosan si ca desi justificata nelinistea ta de mama zic ca trebuie sa fii cu mai multa incredere ca nimic grav nu are. e un copil ce creste frumos, ia in greutate...poate da afara doar surplusul. si apropo, titulatura si postul de Il barosan nu il ia nimeni...al meu doar aspira la pozitia lui dar intre timp ramane doar un bursuc blonduc.
tuchita...sa iti fie de bine draga la congres. cum s6tiu medicii sa isi faca de cap la reuniunile "stiintifice" nu stie nimeni pe lumea asta.
gudinde...nu stiu ce ai mai putea lua la ce lista ai insirat. poate doar rabdare de 3 ori pe zi ca eu presupun ca sunt si de la caldura ce am inteles ca e acum in ro.
adriuta frumos baiet ai acolo...dar a cam ignorat-o pe andra in poza de la botez. apropo mihutza...felicitari si tie pentru fata crestinata.
si iar mi-am amintit...mimoMix, olgutza din cate stiu eu e in austria plecata.
butucica...incredibil sau nu...mi-am activat PMul cu ajutorul de la gudinde.
clau confirm cu copil smecheros care vrea sa adoarma la mama in brate. deja avem dexteritate la ingrijit gospodaria cu una bucata bursuc aruncat ca un sac de cartofi pe umar. tati cam baga gelozie pe simpatia bursucului pt mama....ce sa ii faci daca tzitzi e pe aproape si mirosul ei ne linisteste.
underqueen...in ceea ce priveste inghetatata e simplu.,..mananci si daca apar miscari necontrolate de trupe in burta...atunci nu mai este buna...dar tu nu ai nascut in februarie?????????????
tuchita este vremea de dormit (12 noaptea)...dar profit de liniste...
naty...crestinare frumoasa...si la fel si sovi...
si ma mai gandesc daca mai scriu s-au trag pe dreapta
Simo27 spune:
Naty,Sovi,Luny va tin pumnii ptr botez!stiu cum e cu emotiile...........de maine veti avea copilasii crestinati!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
underqueen spune:
Roxana stai sa o probez intai
Gecko Agripina e in "La Vulturi"
POZE
POZE BOTEZ
minunea mea