Leoaicele DC*(15)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna fetelor.
Daria,da am 9 sapt si 3 zile,duminica imi schimb semnatura..atunci voi implini 10 sapt..wow,nici nu-mi vine sa cred..
Maine e ultima zi de CM..si am un program...la 4 am programare la dr ginecolog si apoi plec imediat la examen,ca am examen.
Eu mananc de sparg,bine mai mult fructe si legume,ca dintr-o carnivora m-am transformat in ierbivoraTotusi,ieri am mancat un kfc..moaa ce pofta imi era..ma durea burta si parca tot as mai fi bagat in mine..Bine asta dupa ce mancasem niste yoplait de dim,e sg iaurt pe care-l mananc,apoi un mar,apoi pepene galben,apoi strugure..apoi o salata de rosii cu branza si ciuperci..
In salate fac niste combinatii,ceva de groaza..si mai nou imi plac ciupercile crude..Mie imi placeau ciupercile,dar numai gatite,nu m-as fi gandit vreodata ca ajung sa le mananc crude..
pt toate fetele.Sa aveti o zi superba.

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci ink 2 saptamani si ink 3 luni si apoi ultimele 3 luni si gata, da ? :-)
Mey, pofta mare la toate si papa cat iti pik bine !
Eu cea mai porceasca (,) combinatie am avut-o asa: orez cu lapte cu 1 glob de inghetata de vanilie si castraveti murati ... bleahhh.

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by mamagiuliei

Deci ink 2 saptamani si ink 3 luni si apoi ultimele 3 luni si gata, da ? :-)
Mey, pofta mare la toate si papa cat iti pik bine !
Eu cea mai porceasca (,) combinatie am avut-o asa: orez cu lapte cu 1 glob de inghetata de vanilie si castraveti murati ... bleahhh.

ce simplu suna asta..2 sapt si apoi 3 luni si inca 3 si gata..eee,de-ar trece timpul asa repede ce bine ar fi.

POZE
my baby
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Leditia draga, asa e cel mai fain sa gandesti: inca un pic si inca un pic si iaka se nascu un bebe :). Stii ca si io mananc inca ciuperci crude ? Sunt super buna sursa de proteina.
Daria, talpile mele beneficiaza de un tratament forte ca sa se inchida ranile pana intru in mare ... e mai bine, doar ca umblu doar in sosete si mi-e greu cu caldura asta de numa.
Azi in mod oficial e ultima zi, si am 65, in ultima saptamana nu s-a dus decat ultimul kil. Dar cum ma simt in forma si mai ales am coborat cu o gaura cureaua de la blugi ... voi mai continua dar si cu rosii si branza. Ca mi s-a pus pata pe mine sa ajung la cum eram, sa dau bine in pozele cu fiu-meu.
By the way, i-ote blogu lu atomicu: http://viperisme.blogspot.com/
pup,

Copiii merita tot efortul nostru
Simona, Sonia,
Alex, Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna celor mai si mai...

Astrele azi spun:

lucrurilor din viata ta. Iti vei urma instinctul si nu te vei simti constransa de imprejurari. Vei dori sa faci tot ceea ce iti trece prin minte, fara sa te gandesti ce vor spune ceilalti. Simti nevoia sa fii libera sa iei decizii si sa actionezi, fara sa ti se impuna tot felul de reguli si restrictii.

* Dragoste: S-ar putea sa te simti vinovata fata de partenerul de cuplu, pentru ca i-ai vorbit pe un ton aspru si ai fost foarte irascibila din cauza unor probleme personale. Te vei gadi sa ii ceri scuze si sa te revansezi fata de el.

* Cariera: Astazi vei avea mai mult de lucru si s-ar putea sa stai peste program pentru a rezolva o problema importanta. Daca urmeaza sa pleci in concediu, s-ar putea sa fie nevoie sa lucrezi in avans si sa lasi toate treburile in ordine.

Noi am reusit:

• sa-l programez toata vara la masaj-reflexoterapie-15ron/sedinta*2/saptamana,

• -i-am ocupat un loc la logopedie -particular-40 ron/sedinta*4/saptamana-sper sa reusesc daca nu reduc din nr de sedinte-nu am de ales,

• -am incheiat de adunat hartii-dosar complet-marti intram in comisie

intregul
azi e o zi super de plaja...vreau si eu...dar costa mult pana la Ct- nu am timp

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

buna!

Gabi , super tare faza ca te costa prea mult pana la CT la plaja , poate totusi ajungeti ca e pacat ca stati asa aproape de mare si nisip si nu ajungeti mai des...

Daria , spune-mi te rog de tort, a fost bun asa neansiropat? eu nu am facut niciodata tort fara sa insiropez blaturile, merci

revin mai pe seara

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Dodo, maine trimit si eu banuti, n-am uitat !
Catutza, nu e sec pt ca e ciocolata Milka, e dulce, e ca o ciocolata. Mie cel putin asa mi s-a parut, blatul nu-l pot insiropa ca era prea subtire si era multa ciocolata :-) Sigur iti va reusi daca faci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Daria , crema sigur o sa o fac in august de ziua mea, atunci o serbam si pe Maria noastra , inca nu stiu ce tort voi face (ca forma ma refer) dar crema sigur va fi asta pe care ai facut-o tu, ca-mi place cum se face -usor adica
Tu cum te simti cu ochiul? ai mai fost la control?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Crema e bestiala !!! O recomand !
Cu ochiul, sar`na de intrebare ... luni merg la control. Sa vedem ce zice doamna doctor ... sper sa nu "vada" k nu m-am prea menajat ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Catutza de ajuns vom ajunge dar sper ca mai des ca anul trecut( de 3 ori)
Daria pt mine e mai imp cum te simti tu,cum vezi ....?Ce spun dr ...e imp dar...
intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput