Leoaicele DC*(15)*
Raspunsuri - Pagina 13
Dodo-pui spune:
Leditia eu am fost cu dosarul acolo:cu adeverinta,si tot ce trebuia...dar "cucoana"era atat de acra incat a zis ca nu-s ok.Desi si eu stiu persoane care au depus cu aceleasi acte.Da in septembrie se depun iar,dar ....DD cu mila.
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
szivarvany spune:
Dodo, aste e din categoria "made in Ro"
Tinem pumnii pt septembrie !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Leditia spune:
Dodo ,imi pare rau..nesimtire mare,ca altfel nu-i pot spune.Nu ca era ceva sigur,dar era o sansa..De aia m-am si mirat,ca stiu pers care au depus..si nah,nu stiam ca te accepta dupa fata sau dupa chef..
POZE
my baby
9+
catutza spune:
Daria , am salvat reteta ca sigur o sa fac si eu de ziua fetei, macar crema o fac ca tot tortul nu cred ca-mi iese ca sunt anti-talent. A fost bun la gust? ai spus ca nu ai insiropat blatul, nu a fost incecacios? (scuze de intrebari multe)
Leditia , eu zic ca se merita sa umblii pe la dr dupa medical decat sa mergi la servici daca nu poti.
Anca , ma bucur ca-ti place la job, pe cuvat de nu-mi transmiti si mie starea ta de veselie cand citesc postarile tale
Katty , ce faci, ce e cu tine de nu mai scrii?
Raluca , cati ani are "atomicul" tau? multa sanatate!
Gabi , cand mergeti sa depuneti dosarul? la plaja cand ajungeti?
noi am fost azi in parc, apoi cu masina la service si ne-a spus ca ne trebuie o piesa care costa vreo 5 mil, asta asa inainte de concediu , totusi cred ca o sa o schimbam cand revenim ca mai merge asa...inca
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Dodo-pui spune:
Catutza intram in comisie pe 17 iunie la 8,30 .La plaja habar nu am cand ajungem ,unde faceti concediu?
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!
catutza spune:
Mergem in Bulgaria la Pomorie si abia asteptam
uite www.youtube.com/watch?v=b3y7dzARlZQ" target="_blank">Aici cateva imagini de acolo, e o statiune asa mai rezonabila, adica nu preturi mari
anca_vlad spune:
io n-am somn!
canutza imi pare bine ca iti transmit aceasta stare, pe cuvant ca asta sunt eu, parca s-a schimbat ceva in mine, desi sunt toata ziua pe drumuri nu ma simt obosita, azi am fost sa imi caut o pereche de pantaloni de sericiu din in am vrut dar nu am gasit ceva sa imi placa...ca din poliester nu vreau ca se fierbe in ei pe vremea asta, am mai vrut ceva din vascoza dar nu am gasit marimea mea, adica cu talia mica ca eu desi am nascut am tot 65 cm in talie asa ca gasesteti anca pantaloni sa iti vina ....ca moda de acu cu ei stransi pe picior nu imi place si nici nu ma avatajeaza, asa ca am m-am intoes acasa cu o fusta din matase si o camasa dupa care tanjeam de ceva timp!
Vladut e mai binisor, tot cu bubitele in gurita, medicul lui mi-a spus ca e o viroza ca a mai avut 4 cazuri ieri la cabinet cu aceleasi simtome, asa ca e pe ospamox la 8 ore si glicerina si ceai de menta, maine va merge la gradi!
Va pup cu drag!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
catutza spune:
Anca , multa sanatate lui Vladut! iar tu sa porti sanatoasa hainele!
Lilina , ce faci, pe unde umblii de nu mai intrii deloc pe la noi?
Adriana , tu ce faci, cum te simti? ce-ti face genunchiul?
sa va zic perla Biei din seara asta : se uita la Mihai si ii spune : "tati, tu esti tati meu???"
Daria , voi ce faceti sunteti 2 sau 3? scuze ca indraznesc dar nu ai mai scris nimic
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Dodo, ce se decide pe 17 iunie ?
Catutza, noi stem 2 jumate Faina destinatie de vacanta, sa stii ! Si daca si preturile sunt ok, e si mai bine !
Anca, pupici lui Vlad sa treaca bubele repede ! Si tie mult spor la munk !
Ledi, cum te simti azi ? Esti 9/10 k saptamani ?
Liliana, am expediat coletul ! Sper sa va placa.
Ralu, cum iti este calcaiul ? Cum stai cu regimul ?
Adi, pe unde esti ? ...
Merg sa trezesc cupilu`, ne vedem dupa ce ajung in office .
Va astept la o cafea !
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
O zi frumoasa va doresc si va poftesc la o cafa si o gustarica .
Astrele spun:
Astazi s-ar putea sa ai ocazia sa cunosti o persoana interesanta si nu ar trebui sa ratezi sansa de a intra in vorba cu ea si de a te imprieteni cu aceasta. Chiar daca vei fi ocupata cu unlele treburi personale, ar trebui sa iti faci putin timp pentru a discuta cu ea si vei vedea ca nu vei regreta acest lucru. Ai putea sa descopri ca aceasta persoana te poate ajuta sa iti relizezi o parte din obievtivele pe care ti le-ai stabilit, asa ca este foarte indicat sa renunti la alte activitati in favorea acestei conversatii.
* Dragoste: Astazi s-ar putea sa te contrazici cu partenerul tau pe o anumita tema si sa incerci sa iti impui propriile idei si preferinte. Poate ca ar fi mai bine sa tii cont si de parerile lui si sa nu te opui daca el va dori sa ia o alta decizie.
* Cariera: La serviciu s-ar putea sa fie nevoie sa te implici mai mult in activitatile in echipa si sa colaborezi cu colegii tai. Nu incerca sa rezolvi toate problemele pe cont propriu, ci consulta-te si cu ceilalti atunci cand te confrunti cu unele situatii mai complicate.
Altul:
Chiar daca te ambalezi, ar fi prudent sa elimini din start eventualele neclaritati.
Pentru a evita ca unele dintre actele tale sa fie comentate de binevoitori, fii mai discreta. Poti face cateva drumuri si poti avea o serie de intrevederi care sa nu-ti faca prea mare placere. Relatia de cuplu este infloritoare si plina de pasiune, ceea ce aduce putina lumina in viata ta.
Anca
Catutza acum mi-am amintit ca ai mai spus,dar in dorinta mea de a va vedeaam sperat sa veniti la Ct
Leditia,Lilia,Raluca,Adi,Katty....
intregul
Doamne ajuta!
Varsta lui Bogdan
Dumnezeu imposibilul!