Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 6
danyelle005 spune:
urata treaba, sper ca esti bine acum.
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Eu n-am mai intrat de vreo doua zile ca am avut o raceala urata, cu febra 39 si perfuzii. Acum sunt ceva mai bine, dar nu pot sa inghit nimic. Si parca am tot capul infundat. Si totul mi se trage de la o prostie. Eu pe Stefy o iau pe gat. Joi cand am luat-o de la cresa mi-a vomat in cap. Cand am ajuns acasa mi-a dat cu niste apa, nu tocmai calda pe cap si mi-am pus un prosop. Am hranit-o, am culcat-o si abia apoi am facut baie si m-am uscat, dar deja a fost tarziu. Nu faceti ca mine. Am avut doua nopti si o zi de cosmar. Si ca sa fie complet tacamul a facut si ea febra 39, Dumnezeu stie de la ce, ca ieri n-a mai avut nimic si nici azi. Insa e putin rosie in gatut si vomita.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
Noi aseara am fost la o petrecere si Amalia a ramas la bunici. A fost f. cuminte. Desi a fost foarte frumos si ne-am distrat, parca nu ma simteam in largul meu ca nu era si mititica cu noi, cu toate ca bunicii erau la cateva blocuri de noi. A fost prima data cand cand am fost undeva fara ea si poate de asta.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Simo78
RALU!!!!!! Sa ai o zi si o viata minunata!!!!!
Daaaa cu marea....jucarii, cat mai muuulte jucarii! Si o palariuta si crema cred ca e suficient (pe langa dulapul de medicamente de urgenta)
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Nu vreti sa imi spuneti si mie ce trebuie sa contina dulapul asta? Adica sa facem impreuna o listuta.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by ella10
LA MULTI ANI RALUCA,SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS DIN VIATA!
Oana nu ne-am gindit neaparat pe unde o sa mergem,stim doar ca o sa ajungem citeva zile la mare si apoi pe la munte,cred ca pe la Brasov ca noua ne place mult zona aceea
Prietena mea inca nu a nascut,dar nu da nici un semn bebelina,caci va fi fetita, ca ar vrea sa vina pe lume,stie ea ce stie...
V-am pupat
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Ela, atunci astept informatiile dupa ce va intoarceti. ca pana in august, cand plecam noi, mai e
ghinetz spune:
La multi ani, Raluca!!!!
Sa petreceti frumos, sa te simti bine si sa fiti cu totii fericiti.
mihamora spune:
LA MULTI ANI RALUCA!!!
Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Salutari din sudul Spaniei!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori si mamicilor
Am vazut cateva pozici frumoase cu micutii din capitolul asta, am sarit capitolul trecut.
Oana - iti scriu ce contine sacosa mea cu medicamente
- nurofen,panadol, supozitoare cu glicerina, paracetamol si novocalmin, smecta, biotics baby, hidrasec, saruri de rehidratare, eurespal,cam atat...
Noi suntem bine, ne plimbam toata ziua, am facut putina plaja si ne-am jucat cu maimutele din Gibraltar, o sa incerc sa pun ceva poze.
Normal ca am luat si laptopul cu mine
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
Darria spune:
Lacramioara: refacere rapida.
Mihamora: distractie placuta in continuare.
Oana: am carat o cutie dar nu mai repet Consider ca sunt necesare: termometru, antitermic(sup. paracetamol, panadol, nurofen, sup. novocalmin), un anticonvulsiv(desitin sau fenobarbital desi primul este rec.), electrolyt, smecta, biotics baby, o crema pt. fundulet, crema hidratanta pt. baia de dupa plaja, crema protectie solara(desi sunt creme tot la "dulapior le includ), pt. nasuc(sterimar si vibrocil/colargol), pansamente sterile, dezinfectant si o crema antibacteriana(prefer unguentul de galbenele si propolis in prima faza)
Sunt cam multe, gasim farmacii non stop dar este mai bine sa le avem cu noi.
Cred ca ar mai fi dar bostanul meu este in avarie acum
iulia-stefy spune:
Fetele, vad ca v-ati distrat pe faza cu berea. Stiu ca si nepoata mea facea tot asa, dar acum asa se stramba daca vrei sa-i dai. Ar fi bine sa fie si bere pentru copii, ca sampanie este. Cred ca Stefy nu s-ar mai dezlipi de stand.
Oana, dulapul nostru cu medicamente contine cam tot ce a scris Michelle. Pe langa as mai trece un antibiotic, nu se stie niciodata. (Eu am avut nevoie si pt copil n-a vrut sa-mi dea fara reteta...)
Am mai luat cu noi Nidoflor unguent, pt nu stiu ce iritatii, niste alcool mentolat pt tantari (de anul asta trecem la spray special impotriva muscaturilor tantarilor, nu-mi amintesc acum cum se cheama). Daca imi mai amintesc ceva scriu
nurofen,panadol, supozitoare cu glicerina, paracetamol si novocalmin, smecta, biotics baby, hidrasec, saruri de rehidratare, eurespal
poze din Copou
Poze Stefy
iulia-stefy spune:
Daniela, Darria, multumesc. Sunt ceva mai bine acum, dar inca mai iau tratament. Daca am ajuns la calculator pot sa consider ca sunt bine.
Oana, vad ca a mai completat si Darria si noi am avut mai multe, dar acum am o lipsa... Ar trebui sa facem o lista s-o atasam undeva, sa avem de unde o lua la nevoie, sa nu mai tot cautam.
poze din Copou
Poze Stefy
mihamora spune:
Asa Lacramioara , uitasem avem si Amoxiklav,parca asa se cheama.
Darria - multumim.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!