Gravidute & Mamici de IASI (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy
In rest, nu stiu ce altceva a mai avut....... aaaaaaaaaa cutia de bere, ca nu puteam sa scapam de ea. E inebunita dupa bere.

Este si bere pentru copii?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by ella10

LA MULTI ANI RALUCA,SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS DIN VIATA!

Multumesc mult, Ella!

quote:

Ralu, petrecere frumoasa! Sa fii fericita multi ani alaturi de cei dragi.

Multumesc mult, Lacramioara!

quote:
Originally posted by Nonna76

La multi ani! Ralu-multa sanatate , bucurii si ce mai vrei tu.

Pupici.

Multumesc mult, Monica!

quote:
Originally posted by alynta27

La multi ani, Raluca! Toata fericirea din lume!

Multumesc mult, Alina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Te bate vreun gand?

Super faza cu Robert povestita pe pagina anterioara!

--------------------------------------------------------------------------------
www.trilulilu.ro/StudioCMC/126425c7dab711" target="_blank">Flori de mai
Goran Bregovic - Iasi - 9 mai 2008
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Foto diverse 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

quote:

quote:
In rest, nu stiu ce altceva a mai avut....... aaaaaaaaaa cutia de bere, ca nu puteam sa scapam de ea. E inebunita dupa bere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

quote:

quote:

daca ar fi ...s-ar mai gasi doritori....

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata!
pentru toate doritoarele.

Nu v-am zis ieri.La Vlad la gradi o fetitza e suspecta de scarlatina. Asa ca sunt innebunita de groaza.Sper din tot sufletul sa nu se confirme.Pentru Andrei mi-e cel mai frica.
Sunt cu ochii pe ei ca pe butelie(de care nu am ) . Bietul copl dupa varicela siroseola scarlatina i-ar mai trebui.

In rest suntem putin raciti cu totii-adica avem muci, sotzul ma invinuieste ca nu fac nimic sa treaca raceala,nici macar o haina in plus nu pun copiilor.Bine ca m-am invatat sa nu-l bag in seama-ca altfel cred ca dupa el eram pe antibiotic acum.
Am un sotz de treaba -dar decit sa ma cert cu el nu mai bine nu-l bag in seama?

Gata cu vaicarelile!
De ce avem cod galben/portocaliu pe Moldova ca ieri parca nu a batut uraganul.O fi pentru azi? Tare n-as vrea.
Va doresc o zi frumoasa si insorita.
Ralu petrecere frumoasa!Ai grija sa nu bei prea mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, Raluca !
Sanatate, fericire, noroc, bucurii, alaturi de cei dragi !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Pe fata nu o dau cu nimic, doar Ca si peritol. Acum nu mai are nimic.

quote:

Si tot la mare am mai avut piscina gonflabila, pe care o foloseam si la baita....si umbrela mea care e mareeeeeeeee, sa n-o prea bata soarele. Oricum la plaja mergeam dimineata devreme si pe la 10 deja plecam spre casa. Si cum a zis Simo, nu uitati medicamentele.... speram sa nu va trebuiasca, noi nu le-am folosit, dar nu plecam fara ele.

Daniela si pe fata nu o dai cu nimic? vai ce e pe fata ei mititica. Nu stiu ce sa zic, dar nu pare de la febra.... Eu zic sa mergi sa mai ceri parerea altui medic.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

M-am gandit si eu ca s-ar putea sa fie de la antibiotic, dar i-au iesit dupa 2 zile de cand l-am intrerupt. Oricum o sa am in vedere asta pe viitor, desi nu i-as mai da anmtibiotic decat in cazuri extreme. Si eu am fost mirata cand mi-a spus ca e de la febra. Dr. a asociat cu faptul ca i-au aparut dupa ce nu a mai facut febra.

quote:

quote:
Originally posted by danyelle005

Daca vreti sa vedeti cum aratam uitati-va aici
http://good-times.webshots.com/photo/2036015740103159727qcknVS?vhost=good-times

Mititica de ea... Numai pe fata are din cate am observat din poze,nuuu? Nu stiam ca de la febra poate face asa ceva.Pe mine m-ar duce gandul la ceva medicament/antibiotic...

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by mariussimiuc

Haideti sa va povestesc o faza cu Robert...
Azi la masa ma scalambaiam si ii cantam Amirei,doar doar a deschide gura pentru 2 lingurite de mancare... La un moment dat imi zice Robert sa-i cant si lui dar un cantec de copii mari. Si incep sa-i cant "Cantecul gamei".La sfarsit ii zic:"hai repeta dupa mine:do re mi fa sol la si do..." La care el: "do le mi fasoleee...."

[/quote]

Mergi la inceput