Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 18
Nonna76 spune:
Soacra-mea cred ca sughita acum.La ce frumos m-am gindit la ea de dimineata.
Am reusit sa-i plimb pe baieti, sa-mi fac cumparaturile si mincarea e aproape gata.Mai greu va fi cu baietii la scoala.
Si eu care credeam ca soacra-mea e de treaba. Oare toate soacrele sunt naspa? spuneti-mi ca nu.
Ca si eu voi fi soacra.Si nu vreau sa fiu nepasatoare.
kriss79 spune:
salut
LA MAI MULTE LUNITE AMIRAAAA!!!
Miha, vreau tortulet!!mmmiamm..ca stiu ce bunataturi ies din mainile tale..Sa va traiasca printesa mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea!!
Monica, drum bun si concediu placut la vatra d!!
Lacra, la multi ani sotului tau! aveti o scumpica de fetita!sa va traiasca!
Eu acum beau o cafeluta..am fost la Reg com de la 8 si a ramas fata cu sotul..pe la 9 ma suna cand vin..m/am indurat si am aparut pe la 9 jumate..treb. sa il las sa fiarba pana la pranz..![]()
Raluca, ce faci? esti bine?
Diana!!cand mai vii pe la noi?
Am tras cu ochiul pe la gravidute si am vazut-o pe ioanara23, din nou graviduta cu dpn la inceputul lui februarie,deci proaspata proaspata
Felicitari Ioana!! Sarcina usoara!!
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
Darria spune:
spuneam ieri ca voi intra abia seara, dar s-a schimbat programul.
Mihaela: de ce nu ai spus asa? se rezolva cu cipandeii, ti-i cedeaza Oana numai sa te faci bine
Ralu cred ca e supi pe mine dar nu stiu de ce.
Kriss: si e abia inceputul, lasa-l sa stea cu fata dupa ce mai creste si incep ghidusiile ![]()
Monica: bafta la scoala cu stumfii
o zi placuta tuturor
mihamora spune:
oANA - merci de cafea, si de compatimire.Frumos puiutul tau galben.
.
Daniela multumim frumos
Kriss - am pus poze in album.
Darria - multa sanatate micutei!
Lacramioara - multa sanatate!Multumim de intrebare,suntem bine
Tare scumpa micuta ta.
La multi ani Matei! 

La multi ani Amira! 

Celia - am aparut cu semnul, dar si tu intri cam rar in ultima vreme 
Monica - foarte frumoase pozele . Distractie placuta la munte.A mea e naspa![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
Lui Dominic ii place f tare nisipul, face ture de plaja in 4 si isi baga nisip pest tot , urechi, gura, ochi
nu e bronzat, am stat putin la soare, mai mult am colinadat, dar mai avem timp
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
ella10 spune:
Salutare!
Azi,de dimineata am fost un pic la un tenis de cimp,apoi am facut ceva de mincare,am spalat rufe si acum ma relaxez la calculator un pic;am citit din urma cite ceva...noi ne-am plimbat zilele astea,nu am stat de loc in casa,a fost sotul liber, de fapt e in concediu de pe 23 mai dar cu alegerile astea s-au sistat concediile si are trei zile concediu, 5 zile la munca apoi iar concediu ,iar la munca caci urmeaza si turul doi la alegeri,nu?astea e...si sapt viitoare speram sa plecam la mare,daca o fi vreme frumoasa;in rest suntem bine,luni facem vaccinul de 4 luni si probabil vom incepe si diversificarea,asa zicea pediatra .
La multe lunite pentru Amira

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Nonna76
Oare toate soacrele sunt naspa? spuneti-mi ca nu.
A mea e de treaba, ca nu-i, adica n-am cunoscut-o

kriss79 spune:
Michelle, super pozele!!placut rochita ta verde f mult, plaja lui Domi, maimutica si ..de fapt toate pozele..dar ati mers cu trenul sau cu avionul si de acolo in gibraltar cu trenul?
Noi am fost in Copou unde am papat, plimbat, plans si dormit..ne-am intalnit si cu Oana si cu strumfuletul ei. f frumoasa vremea, nici f cald, nici rece...
va pupicim..
incercam sa punem si niste poze acum..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
distractie placuta in continuare.