Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia-stefy spune:
Darria, multumim.
Si eu voiam sa intreb ce stit de Ralu.
poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Miha, pupam curajoasa mica si ii uram de pe acum , Multe lunite Amira!Sa speram ca in scaunel ii va placea si o sa manance si legume. Pofta buna! la domnisoara.
Multumim!

Nu stiu cum o vom scoate la capat cu mancarea...O duc la Simona
ca ea e invata cu unul care n-a papat decat tzitzi pana la 9 luni. Tare frumusica printesa ta! O ochioasa scumpa!
La multi ani sotului tau! N-ai dat si tu un rachiu de ziua lui. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Darria
La multe lunite, Amira![]()
Sa cresteti sanatosi si sa fiti fericiti
Multumim!

quote:
Mihaela: ai grija cu spatele, nu e o gluma.
Stiu,dar ce sa fac? Nu vezi ca Oana tine cipandaii aia numa pentru ea sa-i faca masaj?
quote:
Stii ceva de Ral? nu am mai vazut-o pe aici.
Ne-am facut bezele
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nonna76 spune:
.
Amira -uite ca trecu juma'de an.
Matei (pentru ieri) .
Acum cu noi strumfi acasa intru mai rar.De luni cred ca-l duc pe Vlad la gradi ca cazul de scarlatina al fetitzei a fost unul izolat pe un sistem imunitar f. scazut.
Miine plecam la Vatra-Dornei.Ma cam apuca groaza ca plec cu 2 si acolo mai mult eu ma voi ocupa de ei dar asta e.M-am invoit pe miine de la scoala mai tre' sa fac bajajele.
Soacrasi-a gasit sa plece la tara si m-a lasat cu copii pe cap.Asa ca zi ii iau la scoala.Noroc ca am doar 2 ore.Unul i-l dau lui Cristi si unul eu.Oricum , nu mi-a cazut bine faza. Eu mi-s o doamna cu soacra si ea-isi vede de-ale ei.Nici nu-i mai spun mamei.Ea vine in fiecare dimineata la mine si apoi la 12 pleaca la scoala.I-am facut un program....dar nu comenteaza.
O zi buna si mai calda ca ieri va doresc.
Celia spune:

La mai multe lunite , Amira!
La mai multe lunite , Matei!(cu intarziere)
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti numai bucurii !
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Miha,sanatate,sa treaca problema cu spatele.Ce bucatarisesti astazi la eveniment special?
Monica, bine ca ati trecut pe langa scarlatina, felicitari pentru ora deschisa si drum bun maine spre V.Dornei.Distractie placuta .
Oana, Danyelle, ce bucate gatiti voi...tare buuunee...
Vazut pozici cu bebici ...frumusei foc...
Michelle, ce faceti ? Ne mai dati vreun semn din Spania? Distractie placuta.
Diana? Ce mai faceti?Zgatiile?
Ralu?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Simo78 spune:
Amira!!!!!!!!!!!!
Astept tort 
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Danelutza spune:
La multe lunite, Amira !
La multe lunite, Matei !

iulia-stefy spune:
Miha, multumim pentru aprecieri si urari. Lasa fata, n-o stresa, macar azi ca-i ziua ei. De maine poti s-o aduci si la mine, daca ai incredere. Pe nepotul meu l-am convins mai repede decat pe Stefy, cu fetele e mai greu... sunt mai pretentioase.

Ai grija cu spatele, macar un masaj cu Diclofenac. Sanatate multa.
Scuze ca n-am dat de baut, dar daca eu nu beau nu m-am gandit.... Inca odata scuze. Dam acum o sticla de.....
ce vreti voi.
Monica, felicitari pentru ora deschisa si pentru Vlad care a trecut elegant pe langa scarlatina si nu a adus-o acasa. Vezi ce baiat bun ai. Drum bun si distractie placuta. Atat cat se poate pentru o mamica cu doi nazdravani. Meriti din plin sa te simti si tu bine.
Raluuuuuuuuuuuu, unde esti? Esti bine?
Diana, Michelle, ..... voi cum sunteti? Nici pe Alina n-am mai vazut-o.
poze din Copou
poze din februarie-martie
poze din aprilie-mai
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)