Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 16
ghinetz spune:
Miha, si ziua e abia la jumatate sau mai putin. ![]()
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Helau! 
Noi am fost ieri la vaccin si am fost tare curajoase pentru cele 2 intepaturi pe care le-a primit.
De aseara avem si scaun de masa si poate daca am schimbat locul am schimbat si norocul. ![]()
Inca sunt la lista de ganduri pentru ceea ce sa pregatesc pentru maine.
Sper sa nu gandesc prea mult...si prost...![]()
De cateva zile sunt anghilozata de spate.De dimineata mi s-a urcat durerea si amorteala pana dupa gat si abia ma misc.
Barbata-miu zice ca poate asa ma lecui si eu sa stau in curent! ![]()
LA MULTE LUNITE MATEIUT! Sa cresti mare puiule! 
Sanatate multa Lacramioara! 
Daniela,buna prajitura cu branza,asa-i?
Si cu mere e la fel de buna...![]()
Va pup si bazai prin zona! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Helau!
Noi am fost ieri la vaccin si am fost tare curajoase pentru cele 2 intepaturi pe care le-a primit.![]()
De aseara avem si scaun de masa si poate daca am schimbat locul am schimbat si norocul.
Inca sunt la lista de ganduri pentru ceea ce sa pregatesc pentru maine.Sper sa nu gandesc prea mult...si prost...
De cateva zile sunt anghilozata de spate.De dimineata mi s-a urcat durerea si amorteala pana dupa gat si abia ma misc.Barbata-miu zice ca poate asa ma lecui si eu sa stau in curent!
LA MULTE LUNITE MATEIUT! Sa cresti mare puiule!
Sanatate multa Lacramioara!
Daniela,buna prajitura cu branza,asa-i?Si cu mere e la fel de buna...
Va pup si bazai prin zona!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Miha, da ce-i maine?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Miha, da ce-i maine?

Maine implinim juma de anisor.
iulia-stefy spune:
Miha, multumesc.
Am fost la control la Spitalul de Recuperare, unde m-a trimis Oana. Dr. Cozma e un domn foarte dragut, la care copii vin de buna voie. Daca as fi gasit unul ca dansul cand eram mai mica, ca sinuzita o am de la 10 ani, poate nu fugeam si nu ajungeam asa. Acum regret ca n-am tratat-o la timp, dar e prea tarziu.
Acum sunt ceva mai bine, dar tusesc ca din butoi. Si e o tuse din aia seaca si enervanta, ca tusesc degeaba, ca tot "nu ma scarpina" suficient pe gat. Am niste "mancarici" in gat de mama focului. Nu stiu ce sa le torn sa-i omor. Diseara le dau aerosoli cu dexametazona si ACC. Vad ei pe gaia. Si mi-a mai dat un "drog" ce se i-a in doza unica cu efect pe 10 zile si ma ameteste vreo 3 ore a zis dr. Deci daca scriu prostii diseara sa stiti care-i cauza. A zis ca e cu ameteli, dar e cea mai buna solutie pentru cazul asta si ca a incercat-o si dansul personal. Deci merg pe mana dansului si ce-o fi o sa vad. Sunt convinsa ca va fi bine, e tipul de om care inspira incredere.
Oana, multumesc mult. 
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Miha, pupam curajoasa mica si ii uram de pe acum , Multe lunite Amira!
Sa speram ca in scaunel ii va placea si o sa manance si legume. Pofta buna! la domnisoara.
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by Simo78
Nu tineam musai sa aflu de ce mey, glumeam, ce Dumnezeu???
Apai cocoana serioasa esti tu?
NU!
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
Simo78 spune:
Va multumesc pentru urari! si vi le intorc insutit 
Simo
mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
iulia-stefy spune:
Ieri a fost ziua lui tati si am fost si l-am sarbatorit in Copou. Poze noi cu Stefy din Copou de aici
Iar de aici poze din aprilie-mai
poze din Copou
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Darria spune:
La multe lunite, Matei 
fiindca maine voi intra tarziu:
La multe lunite, Amira
Sa cresteti sanatosi si sa fiti fericiti ![]()
Lacramioara: refacere rapida si multi ani fericiti impreuna cu sotul tau.
Mihaela: ai grija cu spatele, nu e o gluma. Stii ceva de Ral? nu am mai vazut-o pe aici.