Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 15
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Sa va servesc, la cafea, ceva bun
Buna dimineata, mi-am permis sa servesc o feliuta din prajitura ta, alaturi de cafeaua de la Lacramioara.
Multumesc la amindoua pentru tratatie, e buna virtuala ca nu ingrasa

danyelle005 spune:
Bafta la control Lacramioara. Ce mai face Stefi? Cum mai e la cres
OANA arata f. bine prajitura; mi-a facut si mie cu ochiul ieri dar aveam niste branza in frigider asa ca am incercat asta; e f. buna
http://good-times.webshots.com/photo/2187545430103159727SmhcOn?vhost=good-times
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
MIHA multa rabdare in continuare cu legumele; stie si ea ca e mai buna tzatzuca, are ea timp sa pape si legume.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
kriss79 spune:
neata
LA MAI MULTE LUNITE MATEI!!! 
Azi dupa 15 treb. sa ajung la o Ad.Gen.a profesiei..am ramas insa cu un nod in gat dupa ce dim am aflat ca o alta colega a murit ieri intr/un accident stupid si o alta e in coma..naspa..realizezi ca niciodata nu stii cand iti vine randul, viata treb. traita intens in fiecare zi..offf
in fine, nu vreau sa fim triste, nu e topic pt. povesti de genul asta..
Azi s/a sculat fata la 6 si dupa ce a papat, ne/am culcat din nou pana la 9 si ceva..
Lacramioara, multumesc de cafea!
pupici tuturor
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
iulia-stefy spune:
Oana, am fost, l-am gasit pe dr. Cozma, mi-a dat reteta, acum urmeaza sa fac tratament pt inceput. Multumesc mult.
Situatia nu e prea roz, dar se poate rezolva.
Daniela, Stefy e bine, ieri batea in usa la grupa ei s-o primeasca inapoi, nu voia acasa. Ei ii place la copii, dar la inceput voia sa fie si mami cu ea, dar vad ca acum s-a obisnuit si fara mami.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
LA MAI MULTE LUNITE MATEI!!! 
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
Oana: vroiam sa spun ca detin mai putine inf. decat tine(nu am experienta ta, am doar un singur pitic) si de aceea sunt intr-o ceata deasa.
Simona: multumim frumos
Stiu ca glumeai, nici nu mi-a trecut alceva prin dovleac
dar stii bine ca internetul este o cale de comunicare rece si lasa loc de interpretari.
Cristina: Condoleante pt. colege si Dumnezeu sa le odihneasca in pace. Asa este, viata este scurta si nu stim cand se termina.
la dulciurile facute de voi nu ma uit, incerc sa reduc din cantitatea "drogurilor" consumate zilnic.
Aseara eram varza, ne-am pricopsit cu entamoeba histolytica. Inf. gasite m-au speriat. Maine luam rez. la coprocultura.
Aveti grija, desi este rara la noi, de unde s-a infestat copilul meu se pot infesta si alte pers. 
mariussimiuc spune:
quote:
So, li se spuna sa vina la sala de sport cu treining si adidasi, iar tipul isi facea grijii ca el are doar Puma)

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Sa va servesc, la cafea, ceva bun
Mi-am inceput ziua razand,acu imi dai si prajiturica...Deja ma rasfeti...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Nu tineam musai sa aflu de ce mey, glumeam, ce Dumnezeu???
Apai cocoana serioasa esti tu?