Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 14
mariussimiuc spune:
Azi la pranz mi-am incercat din nou norocul cu mancarea Amirei.Si...m-am declarat invinsa. O sa ramanem pe cele cateva lingurite de fructe dimineata si ceva cereale seara si o sa incerc cu legumele mai tarziu. Pe la majorat asa...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Nonna76 spune:
Miha eu cind fac legumele mai aromate le maninca mai bine.
Asa ca pun rosii,ardei, usturoi proaspat, cimbru, busuioc. Si asa maninca de rupe.
Amira e cam mica pentru toate astea dar mai tirziu putin poti incerca.
tuscut spune:
Sie u la fel patesc, Miha, ti-am mai spus. Insa Iustina nu vrea nici fructe. II place doar carnita, branzica, iaurt si galbenus de ou. Legume si fructe nu vrea si pace. O mai pacalesc si mai pun pe vf. linguritei cate un strop de iaurt sau branza, insa cum da de gustul "celalalt" pune capul in piept si gata! Ufff! Dar reusim noi pana la urma, nu?
Irina, mami de Maria Iustina- 12.10.2007
NETTY75 spune:
MULTUMESC IULIA-STEFY...ma gandeam eu ca trebuie sa fie cineva care a nascut cu Galearschi.Problema e ca imi prind tare urechile pe aici si am incercat sa iti trimit eu PM dar zice ca nu primesti..ce trebuie sa fac?
Cand ai timp da-mi niste informatii ca pare intradevar un om de treaba!
FELICITARI PT MICUTA...E DRAGUTA TARE!
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by NETTY75
MULTUMESC IULIA-STEFY...ma gandeam eu ca trebuie sa fie cineva care a nascut cu Galearschi.Problema e ca imi prind tare urechile pe aici si am incercat sa iti trimit eu PM dar zice ca nu primesti..ce trebuie sa fac?
Cand ai timp da-mi niste informatii ca pare intradevar un om de treaba!
FELICITARI PT MICUTA...E DRAGUTA TARE!
Netty, intai trebuie sa-ti activezi tu PM din partea stanga a paginii unde e o lista si scrie sus de tot Meniu. In lista aia, penultimul e mesaje private si intri acolo si activezi PM al tau si apoi poti sa-mi scrii. Sau imi poti trimite e-mail chiar din chenarul unde am scris eu mesajul, a doua iconita sus, e un plic. Dai click si imi poti trimite un e-mail. Si apoi putem vorbi pe messenger. Astept vesti de la tine.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Darria spune:
Simona si Mihaela: multumim frumos pt. urari
Multa sanatate si copilasilor vostri - este cea mai importanta, restul se fac sau nu.
Asa cum a spus si Cristina am motive personale(independente de forum). Si nu, nu a incalcat dorinta. Chiar mi-a respectat-o cand am rugat-o sa stearga data nasterii dintr-o listuta.
Oana: sunt intr-o ceata mai densa, de aceea nu ma vezi.
vad ca sunt aniversati: la multe lunite sanatoase.
Scriu alandala, am citit in viteza, nu-mi sta capul la nimic, la noi situatia nu e deloc in roz.
iulia-stefy spune:
Fetele, poftiti la . Va doresc o zi cat mai placuta. Eu ma duc pina la spitalul de recuperare sa vad daca rezolv ceva.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ghinetz spune:
Buna
Multumim de cafea, Lacarmioara. Ai grija ce faci azi la medic. sa fie totul bine.
Nonna, sigur nu l-ai descris pe Stefan, la faza cu dulciurile? (cat despr tocuri, stii tu cum spune romanul: "rabda baba la frumusete". Sper ca nu te-am suparat, dar eu mereu ma consolez cu asta, mai ales atunci cand trebuie sa renunt la adidasi (sa va zic faza cu adidasii si studentul strain de la Medicina - nu cred ca era sotul Simonei. So, li se spuna sa vina la sala de sport cu treining si adidasi, iar tipul isi facea grijii ca el are doar Puma )
Darria, pentru mine asta cu ceata si...e muuuult prea criptic. Sau o fi prea dimineata. Am sa recitesc mai pe la pranz poate ma prind
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Sa va servesc, la cafea, ceva bun
E bine sa faceti cafeaua mai amara, ca prajitura asta mi-a iesit cam dulce. In rest...o combinatie de gusturi tare interesanta. Reteta aici
Deci, ofcorse sunt harnicuta. (aseara in loc sa calc am facut asta, deci si harnicia asta, e, pana la urma, o constanta; acum astept sa adoarma Victor si ma urnesc la treaba - si la ce mi-a ramas de ieri, deci cam dublu tinand cont ca e musai sa calc ca apropae nu mai avem ce imbraca, se tot aduna in cos, impaturite, ce-i drept si asteapta sa ma invrednicesc. Profit si ca azi e mai racoare, deci nu ma coc)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Simo78 spune:
Daria sper ca situatia sa revina cat de curand al nuanta dorita
Nu tineam musai sa aflu de ce mey, glumeam, ce Dumnezeu???
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei