Gravidute & Mamici de IASI (52)
Raspunsuri - Pagina 19
kriss79 spune:
am uitat,cat eram in copou am primit un flyer (parca asa se zice) . In Felicia sunt de 1 iunie spectacole copii, premii, reduceri de 5-20 % la magazinele de copii samd..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 7 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
gabiarama spune:
Cu intirziere , LA MULTI ANI Matei si Amira !
Raluca , la multi ani fericiti !
Darria , cum anume se manifesta amibiaza ?Multa sanatate micutei .La d-na dr Daniil ajungi cu rezultatele ?
Michelle ,e urit acolo unde esti tu acum ,stii?
Ce bine ca Domi se simte in largul lui .
Alynta , ai inceput cumva mutarea ?
Noi suntem in carantina
Joia trecuta l-am luat de la gradi pe Mihnea cu varicela .Acum bubitele sunt deja pe trecute .Stau insa in asteptarea eruptiei la ceilalti iezi .Desi va fi greu , cred ca e mai bine sa faca acum varsatul de vint si stiu ca am scapat de un stres.Mai nasol e ca la cresa unde mergea Tudor au fost si cazuri de scarlatina 
Petrecerea de 1 an a fost initial anulata , apoi am revenit asupra ideii , dar am facut ceva in cadru foarte restrins .A ales de pe tavita cheile de la masina si fixativul .Apoi nu mai voia sa ia nimic si pace ,dar pina la urma s-a gindit sa apuce telefonul ![]()
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Nonna76Amira -uite ca trecu juma'de an.
Multumim Monica!
Da mey...a trecut...nici nu stiu cand...Mai ieri era o maimutica uratica Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Celia
Ce bucatarisesti astazi la eveniment special?
Multumim de urari Celia!

Am facut un tortulet si niste bomboane cu cocos,pe care n-am mai apucat sa le pozez.
Da' o am martora pe Cristina si pe Amalia. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78Amira!!!!!!!!!!!!
Astept tort
Multumim!
Nu mai am nici macar o bucatica,dar daca vii mai fac unul repede repejor! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by DanelutzaLa multe lunite, Amira !
Multumim!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by iulia-stefy
Miha, multumim pentru aprecieri si urari. Lasa fata, n-o stresa, macar azi ca-i ziua ei. De maine poti s-o aduci si la mine, daca ai incredere. Pe nepotul meu l-am convins mai repede decat pe Stefy, cu fetele e mai greu... sunt mai pretentioase.![]()
![]()
Si nana-sa a luat-o azi si a pus-o frumusel in scaun sa-i dea sa pape,foarte hotarata si plina de incredere.

Pana acum cand ma vedea cu lingurita si castronelul strangea gura si incepea circul daca insistam.Acum s-a invata si fereste capul si-mi mai da si peste mana.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79LA MAI MULTE LUNITE AMIRAAAA!!!
Miha, vreau tortulet!!mmmiamm..ca stiu ce bunataturi ies din mainile tale..Sa va traiasca printesa mare, sanatoasa si sa va bucurati de ea!!
Multumim Cristina!

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamora
La multi ani Amira!
Multumim Michelle!

Dar voi cand veniti acasa mey?Mai boieriti mult?

LA MULTE LUNITE AMIRA!