Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 9
CD27 spune:
Hmm, Alexa uite ca a naibii nu vrea, dr de familie mi-a zis sa iau de la ginecolog o recomandare si asa o sa-mi dea medical. Dar tot ea ma bate la cap sa stau acasa, sa nu mai merg la munca si daca merg sa nu mai auda ca am probleme ca n-o intereseaza 
Fac eu cumva ![]()
alexa si mami spune:
nu merge nici cu o atentie?! ce recomandare, sa-ti dea pe boala obisnuita, un rinichi, o fiere, o gastrita, se descurca ea.
fetele, de feli, piolica, eva mai stiti ceva?
alexa si
mami
alexa si mami spune:
quote:
Originally posted by CD27
Aoleu....mami, ti-am zis alexa, sunt dusa![]()
hai ca nu ma supar
eu sunt alina
alexa si
mami
CD27 spune:
O sun pe sefa azi, ca ea nu are nici un gand si daca nu vrea sa ma lase acasa, luni fac eu rost de un medical ce naiba...am 2 ginecologi acum
, aia la care vroiam sa renunt a zis ca-mi da daca am nevoie
Garrr ce ma enerveaza site-ul la redoute, apas pe o poza si imi apare altceva...se pare ca n-o sa comand nimic azi
CD27 spune:
Garrr, burticilor, tocmai am aflat ce parere au unele colege despre sarcina mea si faptul ca nu sunt maritata inca 
sau mai bine 

'inconstienta', cred ca a fost unul dintre cuvintele frumoase din discutie
, si cel mai funny...sotzu meu, la banii lui, n-a avut bani de un prezervativ 

chiar nu mai vreau sa ma intorc la munca acolo 

Muuh spune:
CD27 lasa frate colegele in pace ca nu cu gura lumii traiesti. Daca le mai vezi poate le intrebi daca il stiu pe Dabija si daca zic nu atunci finutz asa le zici "de ce va fu....e grija de el atunci." Oricum maritata sau nu vei mai auzi multe si marunte pana la sfarsitul sarcinii. Ia-o si tu ca pe un studiu sociologic si distreaza-te pe seama celor care zic una alta, ca mare e gradina Domnului multi nebuni ii sar gardul in ziua de azi.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
CD27 spune:
Merci Muuh
, ce rai sunt oamenii
, lasa ca nu mai plang, de ce sa-l supar eu pe Mikul meu, pentru niste fete rele, care au ajuns la varsta si n-au invatat ca un copil nu-ti distruge viata, o intregeste, rele si ignorante 
alexa si mami spune:
miruna, esti totala
CD, asculta ce zice, ca mare dreptate are. gura lumii stii tu cine o astupa...![]()
eu fac niste peste pane si apoi o zbughim afara, ca nu mai ploua.
toate.
alexa si
mami

bbelina