Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Salutare fetele

Nu stiu de ce, dar pana apare un mesaj de al meu trec cateva ore buna si voi deja editati alte mesaje.

Sper sa fi reusit si la mine semnatura mea...pana una alta noi mergem la eco 3d in iunie si atunci pot inregistra eco pe cd.

Va pup

Asteptand un ingeras 20+

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Angela&year=2008&month=10&day=9&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

dyanira, ti-am raspuns mai sus

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ma pregatesc sa plec.Vorbim mai tarziu. Va pup.Tineti-mi pumnii.

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Danucu - felicitari pentru bebe sanatos!!Sarcina usoara in continuare si numai bine!!

Teomaria - frumoasa "poza"!!! Sa-ti traiasca si sa se faca mare,frumoasa si sanatoasa!!

23 +
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Mama mia ce ploua si tuna

Teomaria frumos profil

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey fetelor!!
Diana bafta la eco.La Timisoara am platit 2mil.
Danucu felicitari
teomaria ff reusita poza.

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bau!
noi am fost pe afara, ne-a prins ploaia, m-am umplut iar de nervi, m-am certat cu o incompetanta la banca...o zi normala
lau, si noi am fost la mc, da' n-am papat decit o salata de pui, maaare:) si eu zic ca-s mai obosita, am niste cearcane pina la adidasi, si zau ca dorm... sa ne zici ce a zis dr ta. eu cred ca poti luam cm, dar nu pe sarcina pina mai tirziu, nu obligatoriu pina'n 31s.
acum vad, asa zice si monica. pe mine la prima sarcina m-a pacalit dr de fam, cum ca nu-mi poate da mai mult de 63 zile de cm de "sarcina si lauzie" dupa ce am nascut acum o sa merg cu legea in dinti la ea. eu o sa-mi iau si cele 28 zile de co aferente anului 2008. la noi se dau toate, daca esti angajat vechi, numai la cei noi se calculeaza proportional cu perioada lucrata.
danucu, noi te iube oricum, chiar daca nu vrei sa ne spui sexul bblushului. daca sunteti bine, asta conteaza cel mai mult. macar poze cu camera puiutului ne pui?
teomaria, f frumoase poze, si mamica, si fetitza si bblu:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mai fetelor si la noi ploua cu galeata.Am vrut sa iesim ,dar ce sens are ?
Chiar voiam sa va intreb cum de ne vad toti infloritoare,luminoase la fata si noi,adica eu ma vad ca un zombi cearcane,palida etc....
Mie dr.de fam mi-a zis ca imi da zilele care nu mi le iau in prenatal,dupa.

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Danucu, felicitari
teomaria, ce tare e poza, super

fetelor, eu nu stiu cum e cu concediul medical, dar sunt de 2 sapatamani si ceva in medical si nu mai am de gand sa ma mai intorc la munca (adica...ma mai bate gandul, dar ies putin din casa merg trei strazi si ma ia durerea de burta, noaptea nu prea pot dormi,asa ca....nu prea ma mai vad eu stand 9 ore in fata calculatorului la munca). le-am propus sa lucrez d-acasa (stiu sigur ca se poate, mai e un coleg cu ulcer, care lucreaza d-acasa si sefa a lucrat d-acasa cat a fost insarcinata), dar nu mi-au raspuns nimic, au zis ca se gandesc....asa ca luni tre sa fac iar rost de medical . Eu eram hotarata sa muncesc pana in septembrie, dar...socoteala d-acasa nu se potriveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

CD, legat de medicale, la capitolul asta sunt multumita ca traiesc in ro, o spaga mica la dr de fam, si gata 2 sapt stau acasa.

alexa simami

Mergi la inceput