Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
Mimihoo spune:
teomaria, mie mi-a iesit 0.81 (st) si 0.55 (dr.) la 12 saptamani si mi-au spus sa nu ma panichez. O sa vad joi ce-o sa mai fie la morfo-fetala. Daca dr. e calm fii si tu sau intreaba si un alt doctor.
laureta spune:
Eu nu m am ingrijorat cu IR urile. Nu mai tin minte acum cat erau exact dar ma uit cum ajung a casa.
Moni pozele sunt pe webshots. E bine cum te ai gandit tu la concedii, dar putem lua toate 21 de zile sau numai proportional cat am lucrat? Si ma gandesc ca o data ce faci 31-32 de sapt nu ne mai da doctorul concediu medical ci ne baga in prenatal
Muuh, da e tare bun ( dupa ce l am terminat m am simtit un pic vinovata
)
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
danucu spune:
Bun gasit
!
Nerantula, foarte frumoase pozele. Casa de Piatra inca odata.
Clau_geo si Diana, bafta la eco. 

Clau, la mine a fost si 2D si 3D, doctorita masoara totul 2D, 3D a fost ca sa ne arate fetisoara. Pe mine nu m-a intrebat nimic special ca ma cunoaste, sunt pacienta ei, decat daca fac pipi des ca bebe e cu picioarele pe ea. Si asa si este daca fac acum pipi, peste doua minute iar am senzatia ca trebuie sa merg la baie. E foarte jenant mai ales seara inainte de a merge la culcare ca ma duc de n ori inainte sa intru in pat.
Eva, Codruta27, mami de alexa, Anca, clau_geo, andreea_and, onutzu81, laureta, piolica, andy_galro, Joy21, CD27 (sper ca n-am omis pe nimeni).Multumesc pentru galerie fetelor, chiar a avut efect. Toate masuratorile sunt in ordine si eu la fel. Nu pot sa va dau detalii despre masuratori pentru ca am facut ecografia la doctorita mea si fisa ramane la ea. Oricum cel mai important e ca amandoi suntem sanatosi iar bebele este marut, la 21 saptamani si 6 zile are 470 de grame (la voi cat avea la 21-22 de saptamani ?).
In fata mea era o pacienta care avea probleme si a iesit plangand (se pare ca are o apendicita), mi-am dat seama ce norocoasa sunt ca totul e in ordine. Sincer am tremurat putin pana sa intru dupa ce am vazut-o.
Sexul bebelui il stiam cu aproximatie de la 16 saptamani, s-a confirmat ca asa este la 19 saptamani. Acum am sa va dezamagesc pentru ca noi vrem sa pastram secret pana la nastere.
Sper sa nu fiti prea suparate pe mine. 
Piolica, bafta azi la analize, sa vii cu vesti bune. Mie mi-a priit in Germania, plimbari in natura, mancat prajiturele, acum am revenit la ritmul nebun de zi cu zi.
Noi astazi mergem sa comandam camera si carut, abia astept. Camera are patut transformabil, mai tarziu il putem transforma in pat junior. Cum vom avea deja dulap, comoda, noptiera si pat va trebui sa mai cumparam doar un birou mai tarziu.
Carutul il luam trio, nu stiu sa va explic toate elementele in romaneste dar daca vreti va atasez linkul. Cert e ca elemente pot fi schimbate in functie de varsta bebelui si asa avem carut pana la 3 ani si speram sa-l folosim si la bebe 2.
Camera si carutul ne va costa cel mai mult, inafara de nastere bineinteles care va fi surpriza totala (nu pot sa stiu pretul inainte nici macar cu aproximatie).
Va pup pe toate. 
Sa aveti un weekend placut.
22+
monica_dicut spune:
Intr-adevar 
o mamica superfrumoasa cu o rochita simpla, eleganta si superfrumoasa
Foarte simplu si frumos. Asa da. 
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
laureta spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Fetelor stiti cumva cat costa o ecografie 4d cu aproximatie ca sa stiu cati bani sa iau la mine.
Diana25+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
Diana la 20 de sapt eu am platit 350 Ron, prietena mea la 32 de sapt a dat 250 Ron ( amandoua la Iosup)
Bafta

Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
kllemi spune:
Eu acum va las fetelor, trebuie sa plec la serv.
.....nu mai vreau
Va urez un week-end placut la toate si sa ne auzim cu bine luni, ca eu da-bia atunci mai pot sa intru......
toate burticile
19+
Muuh spune:
dyanira pe mine m-a costat 420 RON la Medical City la Mona Zvanca. Mi-a dat DVD cu ecografia integrala si poze cu ce i s-a parut important.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
laureta spune:
Danucu felicitari pt bebelica sanatos, nu conteaza sexul
Piolica cum e cu analiza?
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
teomaria spune:
Sa vad daca am reusit cu pozele poze noi
danucu, felicitari pentru bebe in grafic, orice ar fi sanatos sa fie
Diana, eu ti-am scris ca la Iasi e 2mil
Merci de incurajari fetelor...se pare ca n-am de ales si va trebui sa ma linistesc...deocamndata
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
22+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
monica_dicut spune:
Pe mine 350 la Iosup cu poze si cd (cd adus de mine)
La Pop e 500 ca am sunat eu sa fac programare si am intrebat de morfo de trim II.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ