Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 6
teomaria spune:
am ajuns si eu de la "Pitic"(spectacol cu fetita )
incerc sa recuperez si revin
Multumesc fetelor care au felicitat-o pe Ana!!incerc sa pun poze si niste poze
dyanira,depinde....in Iasi e 2mil.
Nerantula,"Casa de piatra"...superba rochita, si voi frumosi!!!
Anca , bine ai revenit acasa si sa dea DD sa stea Carla cat mai mult in burtica la mami
Bafta la eco fetelor care merg azi
Bun venit noilor gravidute la odiseea noastra!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
22+ cu
Ana(sigur)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Mimihoo spune:
dyanira, la medlife am dat 150 ron prima data si 175 ron a 2-a oara (nu stiu de ce)
kllemi, eu le-am facut. !n general sunt facute in Romania. am doar cateva in Malta si 2 in Basarabia. :-) Multumesc. ma bucur ca-ti plac
22+
Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida
monica_dicut spune:
Laureta, deci, eu am citit de "n" ori legea, am vb si cu ginecologul si cu medicul de familie si la personal si la juridic. Eu am hotarat in felul urmator:
De la 1 iulie imi iau medical (din cele 90 de zile) pentru ca am dreptul. Ideea este sa-ti dea pentru tine (ca esti racita, bolnava ceva, sa nu-ti dea cu codul de sarcina din cele 126 de zile) Dupa care eu de la 1 august intru in concediu de odihna pentru ca am 21 de zile de anul acesta. De nascut nasc intre 7-13 sept (eu sper sa fie cat mai devreme, poate chiar la sfarsit de august) si atunci las toate 126 de zile pentru dupa ce nasc. Si am 4 luni dupa cu 85%. 85% din salariu brut din care se scad muuuuuuuuult mai putine taxe decat la un salariu normal si atunci iei mai mult decat ai lua normal intr-o luna. Ideea este ca ai dreptul sa iti iei toate 126 de zile dupa. Inainte de nastere nu ai voie sa le iei pe toate ci trebuie sa lasi 40 parca pentru dupa.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
monica_dicut spune:
Deci unde sunt pozele Nerantulei ca io mor aici. Toate va holbarati 
si o laudati si io mor de curiozitate 
si nu gasesc in dreptul semnaturi ei decat haiducul iubit...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
Muuh spune:
laureta lasa ca Big Mac e tare bbuuuunnnn. Eu stiu ca dupa saptamana 30 intri direct in pre si postnatal.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
teomaria spune:
As mai avea si eu o intrebare pentru burticile care facut deja eco de trim.II.Ieri m-am uitat mai cu atentie pe masuratori la indice artera uterina si m-am speriat rau(mai ales dupa ce am intors netu' pe dos ca sa gasesc explicatii);la stanga scrie 0,8 si la dreapta 1,2.Azi dimineata mi-am sunat dr. (stiu ca limita normala maxima este de 0.6.) eu fff.speriata, el ff. calm a zis s-o las in pace ca-i bine si sa nu-mi fac griji degeaba si ne vedem saptamana viitoare la control, dar...mie nu-mi iese nicicum din cap.Am citit zeci de raspunsuri pe tema asta, ba ...mai mult n-am gasit decat fete care aveau cel mult 0,7 si erau speriate.Dati-mi si mie un sfat, va rog...sa ma panichez mai tare sau sa ma linistesc???
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/115453.birthdue.png" target="_blank">
22+ cu
Ana(deocamdata)
uite cum crestem
filmulete si poze
Teo(11.08.1999),Maria(1.03.2001)
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
Muuh spune:
teomaria eu stiu ca Ir-urile conteaza de abia de acum in colo. Este foarte posibil sa gresesc asa ca asteptam sa iti raspunda si altcineva.
Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie
Nerantula spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Deci unde sunt pozele Nerantulei ca io mor aici. Toate va holbaratisi o laudati si io mor de curiozitate
si nu gasesc in dreptul semnaturi ei decat haiducul iubit...
POZNICI CU NOI
23+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ

Pe contul comun de poze de pe webshots

21+ 
Haiduc iubit
dyanira spune:
Vreau si eu datele de conectare de contul comun de poze.Cine imi trimite un PM?
Mai revin cu intrebarea mea: cam cat costa un eco 4d?Sa nu credeti ca sunt pisaloaga dar vreau sa vad daca imi ajung banii sau trebuie sa merg sa scot si de pe card.
Diana
25+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
Corrina spune:
teomaria, stai linistita ca si mie cam tot asa mi-au iesit valorile, nu am hartia la mine. Si mie mi-a spus ca e bine, doar ca la stanga e cam la limita. Probabil depinde de sistemul de masuratoare, nu o fi la toate ecografele la fel. Habar n-am. Eu, care sunt paranoia intruchipata, nu mi-am facut griji...daca a zis ca e bine, o stii ea ce vorbeste, oricum erau si niste liniute in dreptul valorilor (un fel de limita normala min-max) si pe liniile acelea era marcata valoarea mea, si intr-adevar, la dreapta era cam la o treime de capatul maxim si la stanga era aproape de limita maxim, asa ca eu zic sa stai linistita, daca vrei chiar ma uit cand ajung acasa sa iti scriu si valorile mele exact!!
nerantula Casa de Piatra!!! si sustin majoritatea: Frumoasa Mireasa, Frumoasa Rochita, Frumos Ginerica....da` si bebe!!!!!!
Weekend frumos, mai e putin si gata programul!!!!!!!!
24s6z
bebica