Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Neata mai tarziu si de la mine fetele!

Nerantula super frumoasa rochita si mamica! Nici nu prea se vede ca ai fi insarcinata in rochita aia, dar esti oricum superba! Inca o data felicitari!
Tigresa bine ai venit printre noi!
CD27 , si bafta la gasit rochita daca inca mai cauti!
Clau, Boo imi pare rau ca ati avut probleme cu somnul. Clau la tine s-ar putea sa fie si din cauza emotiilor, eu de fiecare data cand trebuie sa merg la eco nu pot sa dorm in noaptea dinainte.
Ratonelu la 22 saptamani beblina mea avea 472g asa ca stai linistita, e perfect normal.
Zambetmic asa a zis si sotul meu cand a vazut fetita in 4d ca parca e alien :) dar mie mi-a placut si se vad destul de bine trasaturile fetei. Iosup mi-a zis "e fetita, nu vedeti ce fata de fetita are?" - super dragut!

Si sa incepem:
Clau
Diana
Multa multa bafta la eco si sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi, indiferent de sex!

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Clau, mi-ai raspuns pana sa apara intrebarea mea Si eu cred despre H ca nu e cel mai comunicativ, ca si eu tot la el si la Pop merg (i-am si gasit pe cei mai vorbareti). Eu il las in pace sa-si vada de treaba si la sfarsit ii pun intrebarile, sau pe parcurs daca e ceva suspect ce nu pricep. Ce-i drept ca am inteles ca e mai ok cu cele care nasc cu el si le stie. Tinem pumnii sa vii cu vesti bune !!!!!

Mami de Alexa eu simt ca am mancarici in fund, nu mai suport sa stau pe scaunul asta. As merge sa ma plimb asa pe strada, orice as face numai sa nu mai fiu aici.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Pana m-am intors eu de la medicul de familie ati fost tare harnicute!!!!
Multumesc tuturor burticilor pentru incurajari
Clau sa fie BB sanatos ca asta e cel mai important cum ai zis si tu si apoi ce sex are dar eu iti doresc sa fie ce vrei tu pt ca in adancul sufletului sigur ai si tu o mica preferinta.
Tatii de obicei vor baieti dar sa stiti ca al meu sot nu a fost atat de incantat data trecuta cand am fost la eco si am aflat ca e baiat(ba chiar mi se parea ca ar fi vrut fetita) dar acum sa il mai vedeti ce se impauneaza peste tot cu fiu-suEu vroiam baiat si vreau si acuma sunt incantata ca e baiat (sper sa nu se fi transformat intre timp)
Inca o data galeria pentru tine Clau

Bafta multa!!!!!!!

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Ma apuc si eu de ,,raschetat" ....grea meserie cand nu prea mai vezi de burtica!!!

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Buna fetelor, mai ce harnicute mai sunte-ti, nu va stau degetelele o clipa....apropo de concediu d-bia astept sa vina nu stiu cand, inca nu mi-am facut calculele, dar nu peste mult timp, pina atunci vine concediu de mare, numai ca acum am alta problema, mie frica sa zbor cu avionu in starea asta...nu stiu ce sa fac
ALEXA SI MAMI si eu mi-am luat bluzite si pantalonasi de la terranova si vreau sa spun ca sunt foarte multumita
CLAU iti tinem pumnii si sa ne aduci vesti bune

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Si pe mine tot Terranova scrie din cap pana in picioare (fara sa exagerez ) Eu si inainte ma imbracam mult de la ei as putea spune ca sunt chiar fan

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Mami de Alexa, multamesc. Mi-a mai spus cineva de Terranova si poate o sa ajung si-acolo astazi, maine.

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

quote:
Originally posted by Mimihoo

Mami de Alexa, multamesc. Mi-a mai spus cineva de Terranova si poate o sa ajung si-acolo astazi, maine.

Mi
www.flickr.com/photos/mipepitoida

MIMIHOO ai niste poze super frumoase,tu le-ai facut??? sau de unde sun?, ca sunt foarte interesante

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.
Sunt ca un balonas, am balotat un meniu Big Mac mareee ( nu dati stiu ca nu i bini, dar nu se intampla des)
Toata lumea imi zice ca parca am inflorit eu vad in oglinda o fata obosita . Voi v-ati schimbat la fata?
Eu vreau pantaloniiiii, dar nu cu banda din aia pina la sani ci cu banda mica.
Inisa mea este in perioada de rochite, bluzite, machiaje etc etc, parca vad ca o sa gasesc bebelina machiata aranjata

De kg eu am o perioada in care simt efectiv cum pun pe mine. Pina acum raportez 8 kile rotunde

O intrebare ( oricum o sa vorbesc si cu doctorita mea), putem lua oare concediul ala medical ( 90 de zile ) ca sa ne luam cat mai mult prenatal dupa ce nastem, sau daca intram in 31 de sapt gata concediu medical si automat intram in prenatal.

Nerantula super mireasa, super rochita, super cuplu, sa fiti inca o data fericiti

Bafta la echo Clau

July, parca cu tine am vorbit despre problema cu coagularea sangelui. Analizele de coagulare au iesit bine dar totusi preventiv doctorita mea mi a dat aspenter juma de pastila ( deja ma lupt cu ea so rup in doua ca e asa miiiica), ca la Iosup artera dr era un pic mare. La tine cum sunt arterele?

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Fetelor stiti cumva cat costa o ecografie 4d cu aproximatie ca sa stiu cati bani sa iau la mine.

Diana

Mergi la inceput