Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)
Raspunsuri - Pagina 4

babytza spune:
babytza spune:
 Este un baietel care trebuie sa se nasca la inceputul lui octombrie... Daca nu mai sunt probleme... Astept cu nerabdare sa pot vorbi si eu cu voi on line...ca ma simt invizibila...
Parca vorbesc singura...

clau_geo spune:
clau_geo spune:
 Boo daca pe mine m-ai intrebat, da, la Herghelegiu merg. 23+
23+ Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
 Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

musettepink spune:
musettepink spune:
quote:
Originally posted by Nerantula
Kid2003, rochita am facut-o de comanda la Creal Design, s-au miscat foarte repede si doamnele de acolo au fost foarte dragute cu mine, mai ales cu burtica
Si eu am intrerupt Elevit-ul de cateva zile, tot din cauza ingrasatului, analizele mi-au iesit in limite normale (mai putin glicemia, la care am valoarea 50) mananc foarte multe fructe, salate, incerc sa beau cat pot lapte sau iaurt, sper sa aiba bebe de toate fara alte suplimente.21+
Haiduc iubit
Ah deci asta e rochita facuta la Creal Design?da uitasem ca tu erai cea care a zis ca si-o face acolo,f frumoasa asa cum ma asteptam sa le iasa.
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!

24+
24+ LUCA
LUCA

andreutac spune:
andreutac spune:
 Clau, si eu tot la Herghelegiu am fost la toate ecografiile de pana acum, insa explicatiile lui depind de starea in care se afla. La ultima mea ecografie, la 18 saptamani n-a fost deloc comunicativ, ba din contra, destul de ursuz. Am apreciat totusi ca s-a chinuit sa ne prelucreze imaginile 3-4 D astfel incat sa avem niste fotografii f. dragute cu micuta noastra.
P.S. Si eu cred ca vei avea fetita (micuta si draguta ca mamica ei)
Andreea 20+
20+ 

musettepink spune:
musettepink spune:
 Clau sa fie bebe sanatos si baietel ca sa-l fericesti pe tati!
Doamne ajuta in continuare!
 24+
24+ LUCA
LUCA

clau_geo spune:
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by andreutac
Clau, si eu tot la Herghelegiu am fost la toate ecografiile de pana acum, insa explicatiile lui depind de starea in care se afla. La ultima mea ecografie, la 18 saptamani n-a fost deloc comunicativ, ba din contra, destul de ursuz. Am apreciat totusi ca s-a chinuit sa ne prelucreze imaginile 3-4 D astfel incat sa avem niste fotografii f. dragute cu micuta noastra.
P.S. Si eu cred ca vei avea fetita (micuta si draguta ca mamica ei)
Andreea20+
Pupici multi
 si multumesc de incurajari.
 si multumesc de incurajari. 23+
 Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

clau_geo spune:
clau_geo spune:
quote:
Originally posted by musettepink
Clau sa fie bebe sanatos si baietel ca sa-l fericesti pe tati!
Doamne ajuta in continuare!24+
LUCA
pup
 Musette si sa fie ce-o vrea Doamne Doamne
 Musette si sa fie ce-o vrea Doamne Doamne 23+
 Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

clau_geo spune:
clau_geo spune:
 Va las acum burtici si merg sa fac si eu o baita, apoi pap si plec la dr. Incerc sa intru diseara sa va spun cum a fost.
Pup toate  si
 si  vostri pt incurajari.
 vostri pt incurajari. 23+
 Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

denisa.g spune:
denisa.g spune:
 Clau - mult succes azi!! Sa vii cu vesti bune si sa fie ce iti doresti tu!!! 
Anca, multumesc  . Tot ma supara spatele dar merg luni la reumatoloaga mea sa vad ce-mi zice: daca mai pot sa merg la munca sau imi iau medical. Oricum, ginecologul mi-a zis ca o sa ma mari probleme la nasterea naturala si ca ne mai gandim sa vedem: cred ca nu o sa mai fie asa naturala cum speram.
. Tot ma supara spatele dar merg luni la reumatoloaga mea sa vad ce-mi zice: daca mai pot sa merg la munca sau imi iau medical. Oricum, ginecologul mi-a zis ca o sa ma mari probleme la nasterea naturala si ca ne mai gandim sa vedem: cred ca nu o sa mai fie asa naturala cum speram. 
 23 +
 23 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica

alexa si mami spune:
alexa si mami spune:
 boo, asa's si eu. imi tot fac calcule cu amr-uri zile la scirbici abia astept perioada cind voi sta acasa cu puiutii mei
 abia astept perioada cind voi sta acasa cu puiutii mei 
mi, io mi-am luat si pantaloni(sport) si tricouri de la terranova, nu's cu dedicatie pt  dar se potrivesc perfect.
 dar se potrivesc perfect.
clau, multa bafta si te asteptam cu vestile bune 
 alexa si
alexa si mami
mami