Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si eu am 2 poze dragute. Pe ultima cred ca n-am apucat sa o pun in album dar se vede bine. Evident, e doar jumate de cap, da' na' .. poti vedea profilul foarte bine.
conteaza mult pozitia copilului si cat de disponibil e dr sa "mestereasca" la poza.

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Clau_geo, bafta multa. Inteleg ca mergi la Herghe dar nu la Euroclinic. Da, pe mine m-a primit la Euroclinic pana la urma, cu programarea facuta din ianuarie. O sa iti zica sigur si sexul Si eu sunt curioasa sa vedem ce ascunzi in burtica...poate mai maresti numarul fetitelor ca suntem in minoritate

Nerantula, am vazut si eu pozele voastre de la cununie, ai avut o rochita superba. Ai cumparat-o de-a gata? Inca o data Casa de Piatra si multa fericire!

Eu am renuntat la MagneB6 deocamdata, imi facea o foame de lup si am reusit sa pun 3 kg in 2 saptamani...poate nu pare mult dar eu am observat ca s-au depus nu la burta (sau bebe) ci pe solduri si la spate, la lovehandles acolo...nu imi convine deloc. Imi facea pofta de mancare Magne B6, asa cum stiu ca imi facea Materna in prima sarcina (si la alea am renuntat). Cele mai multe kile se pun intre saptamanile 28 si 38, deci daca de acum incepem sa punem multe, atunci ce ne mai facem? Eu am luat 5 kile in sarcina trecuta pana in luna a 7-a si 10 kile intre luna a 7-a si a 9-a. Burta a explodat pur si simplu, asta e...

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

vazut poze de burtici, super
Nerantula, foarte dragta rochitza o sa caut si eu, am probat ceva asemanator, dar ma strangea groaznic la sani...mai mare era lalaie...merci pentru ajutor cu PM-ul, insa nu pot activa, cred ca e de vina reclama idioata de la pampers, butonul options e inactiv
ma culc la loc, sper sa fiu mai in forma cand ma trezesc

pupici la burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Clau la eco morfofetala nu te intreaba mare lucru,depinde de dr,ti-am zis eu la Pop nu am zis decat buna ziua si la revedere,Iosup te intreaba asa chestii generale.In principiu nu trebuie sa stii decat data ultimei menstruatii si vezi ca dr care iti face eco nu-ti explica nimic,iti da eco in brate si pa,medicul tau e cel care o interpreteaza.Succes si te astept cu un carucior roz sau bleu chiar de care ai vrea?eu te vad cu unul roz nu stiu de ce,scuze daca veri baietel!

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!

24+LUCA

Mersi mult Musette , nu stiu ce vreu nu am pretentii insa tati sigur vrea baietel dar cred ca va accepta si o fetita

Boo si Mimihoo multumesc frumos si sper sa fie totusi comunicativ medicul

23+

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatosi!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mamicilor ,am vazut ca vorbiti de hainute.. La Victoria et 4 au deschis un raion de gravidute unde au niste hainute tare frumoase si moderne...

Mergi la inceput

Anca inseamna ca tu esti o baftoasa cu medicul tau care accepta atatea intrebari, nu stiu cum va fi la mine dar sper sa fie bine si sa nu ma supere medicul.
Cum i-am spus si lui Musette vreau orice numai sa fie sanatos, insa tati vrea baietel. Va zic diseara ce este

23+

Mergi la inceput

Joy multumes frumos pt incurajari,

Kid asa este merg la Herghelegiu la Medsana unde a fost si Joy si imi doresc tare mult sa aflu ca bb e bine sanatos, in grafic si abia apoi ce sex are

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Kid2003, rochita am facut-o de comanda la Creal Design, s-au miscat foarte repede si doamnele de acolo au fost foarte dragute cu mine, mai ales cu burtica

Si eu am intrerupt Elevit-ul de cateva zile, tot din cauza ingrasatului, analizele mi-au iesit in limite normale (mai putin glicemia, la care am valoarea 50) mananc foarte multe fructe, salate, incerc sa beau cat pot lapte sau iaurt, sper sa aiba bebe de toate fara alte suplimente.

21+

Haiduc iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Deci la cine mergi ? La herghelegiu ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aaaaaa.. si noi am aflat deja ca este un baietel...

Mergi la inceput