Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Piolica se ducea azi la spital pt analize de glicemie. De feli nu stiu nici io

Da ce o fi cu Eva noastra cea de toate zilele ca prea a disparut in ultima vreme

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
23+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Danucu felicitari pt bebe sanatos, nu conteaza ce e.
teomaria super poza!
CD27 ce urat din partea colegelor!! Asta cu prezervativul e chiar de prost gust...Ignora-le, e cel mai bun tratament pt oamenii prosti. Tu sa fii bine, asta e tot ce conteaza.
Clau, Diana va asteptam cu vestile bune!
Piolica sper ca a fost ok azi cu analizele.
Eva scumpa, unde esti? Ne e dor de tine!!
Anca cum te mai simti?

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor eu m-am intors!!!!
Cu vesti bune zic eu: BB e ok e in grafic am retinut doar masa de pe lista de masuratori:877g e un grasunel.
Dar dr. m-a suparat azi ca m-a chemat sa ma internez o zi la maternitate pentru investigatii in legatura cu tensiunea mea si pe mine m-a indispus chestia asta : nu cred ca o sa merg pentru ca spitalul ala imi face numai rau psihic si prefer sa nu ajung acolo decat cand trebuie sa nasc.Asta e asa gandesc eu sunt un pacient neascultator.Voi ce ziceti fetele mele?Dati-mi sfaturi.

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

DYA Un grasunel de baietel,felicitari.te inteleg perfect cu spitalul ,eu de fiecare data i+am spus dr.mele ca ascult orice zice sa fac numa sa nu aud de spital.Asa ca a evitat si ea sa ma interneze.Acuma tu ce i-ai spus?Ca mergi?Sau i-ai explicat ca nu-ti place si nu vrei sa mergi?

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Andy.p Nu am zis nici ca da dar nici ca nu a ramas sa ne auzim la un telefon cu o zi inainte de ziua in care ma hotarasc sa merg sa stabilim detaliile pt. ca el e in fiecare zi la spital.Nu stiu ce o sa ii zic la tel dar o sa il rog sa evitam deocamdata internarea.Sa mai asteptam sa vedem daca totul e ok.
Inca astept sfaturi de la voi , sunt cam necajita pe tema asta

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Diana nu e de glumit cu tensiunea in sarcina, nu vreau sa te sperii dar pentru binele tau si mai ales al lui bebe cred ca e mai bine sa asculti sfatul doctorului si sa te duci pt investigatii. Nimanui nu-i place in spital dar copiii nostri merita orice sacrificiu, nu? Multe fete de aici am fost internate (inclusiv eu) si am supravietuit.
Poate totusi iti poate face investigatiile fara sa te internezi sau in alta parte dar nu neglija aspectul te rog.
Eventual ia-ti un tensiometru digital si masoara-ti tensiunea acasa zilnic, poate a fost mare doar din cauza emotiilor?
Edit: am uitat sa te felicit pentru cel mai mare bebelus de la odisee pana acum, ce grasun!

23+ cu Alexandra Mina

Poze

Mergi la inceput

Dya nu fi suparata iubita,poate ca va fi o zi numai de dimineata pana dupa-amiaza si apoi acasa.Si atunci ti s-ar parea mult?

22+bbelina

Mergi la inceput

Da spune-mi cat ai tensiunea??Peste 140,ca atunci e mai grav,,asa zicea cardiologul la care am fost eu.

22+bbelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

diana felcitari pentru bebe sanatos, in grafic si grasunel!!! in legatura cu spitalul eu zic ca pentru o zi doar poti sa te duci pentru niste investigatii ...si de fapt nici nu e o zi intraga ca numai de dim pana la amiaza ca numai atunci se fac analize....si cred ca bunastarea baietzelului tau merita un sacrificiu de cateva ore...e greu si urat dar asta e...pentru bebeii nostri facem orice, nu...hai curaj!!!!!

Andreea22+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Andy tensiunea mea e in jur de 12,5/8 in cele mai bune conditii si in jur de 14/9 maxim.Dar cred ca medicul meu e mai panicar si cred ca a fost influentat si de faptul ca mi-a vazut picioareel umflate.
E vorba de 24 de ore mi-a zis clar pentru ca vrea sa imi faca proteinuria de 24 de ore dar aminteels ca asta o poti face si acasa si apoi duci proba la spital.
Multumesc pentru felicitari.

Diana

Mergi la inceput