Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (61)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ahhh si am uitat sa va zic a ramas tot BAIETEL si ne-a dat si un cd cu el.

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

pupici!!
dya, ma bucur ca bebe e bine, grasunel, baietel:))
nu te juca cu tensiunea!! gandeste-te ca nu se moare o zi in spital, mai ales ca te duci pt o procedura ffff simpla!!
azi am fost si eu la medicul de fam, din cauza picioarelor umflate. mi-a luat tensiunea si a fost 13/8...cica n-are voie mai mult de 7, cea mica, dar eu cvred ca am facut si tensiune de cabinet, ca asha, daca mi-o ia vara-mea, care e asistenta, e f buna.
in concluzie, mi-a dat medical 5 zile, sa stau cu picioarele in sus (ceea ce am si facut azi noapte si acum am niste super picioare!!!), plus recomandarea (ordinul) de a nu mai manca sarat pana la sfarsitul sarcinii. eu deja de 2 zile nu mai mananc sarat si in dimineata asta chiar s-a vazut. acum ma simt f bine, v-am zis ca mi s-au desumflat picioarele...o sa incerc sa ma odihnesc zilele astea

cat despre ceara aia rece, da, e vb de benzi din alea, dar nu toate sunt bune. eu am gasit unele care imi plac f mult si care-si fac treaba, se numesc NAIR

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
25+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

teomaria, am vazut pozica, e super fetita!! se vede f bine!
clau, te asteptam cu vesti de la eco!!
chiar asha, ce o fi cu Eva azi?

intreba cineva de pretul unei eco 4D...eu am dat 110 RON pt trimestrul II. pt trim III e 130 ron...la Craiova
mi se pare enorm cat dati voi la Bucuresti....

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
dupa botez
totul pentru bebe
www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.vaoy9ap&Uy=65z0qh&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0&UV=325451416449_47656823313" target="_blank">burtica
25+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

dyanira eu m-as duce. O noapte nu e nenorocire iar cu tensiunea marita in sarcina nu e deloc de glumit

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Dya, felicitari pentru grasunel
Si eu am fost la spital 2 zile si 2 nopti, a fost urat dar a trecut,nu te speria, o zi trece repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrrrr vreau si eu contul comun de pe webshots....pleaseeeeeeee un PM!!!! multam!!!

POZE...POZULICI

23+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari!
M-am gandit si m-am razgandit si m-am tot gandit iar si am ajuns la concluzia ca o sa vb cu medicul sa mai amanam internarea pe luna viitoare daca va fi neaparat nevoie mai ales ca zi am avut tensiunea 12/7 deci buna.
Clau nu a intrat sa dea nici o veste?

Diana
25+ mamica fericita de ANDREI EDUARD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata burtici!
Dya, felicitari pt. baietelul sanatos si grasunel! Cat despre internarea in spital si eu sunt de parere ca dc medicul ti-a recomandat asta, e bine sa respecti indicatia lui. Dupa o zi de spitalizare nu moare nimeni, chiar dc. conditiile din spitalele noastre lasa de dorit.
Clau, tu unde esti? Asteptam vestile bune si caruciorul roz sau bleu
Azi merg si eu la ctrl. la medic, sper sa fie totul ok. Va tin la curent cu vestile.

Andreea
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineta fetelor!Ce faceti in week-end?La noi e cam mohorat nush daca vom merge undeva.
[b]Clau[b] pe unde umbli?Ne tii in suspans?
[b]Andreautac[b] tinem pumnii
Sa aveti un sfarsit de saptamana cat mai frumos!

22+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

'neata si de la mine!
diana felicitari pt bb grasunel!!! au dreptate fetele cu spitalul.
andreea multa bafta!
la noi deocamdata e soare, cred ca o sa facem o plimbare, mai tirziu cine stie ce o sa fie.

alexa simami

Mergi la inceput