**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
Madi spune:
quote:
Originally posted by petit_ange
madi, ana mananca acum ? cum ai facut?
Mami de ingeras - Isabella (21.06.2007)
www.flickr.com/photos/16868616@N07/" target="_blank">Poze cu Ingerasul meu
The world is full of wonders if you look with open eyes!!!
Petit_ange imi pare tare rau ca Isa nu s-a reglat cu mancarea Ana momentan mananca mai de toate (mai putin mar ras). Sper sa nu redevina mofturoasa. Daca ai fi din Bucuresti, te-as trimite la Gina Palicari, la noi vizita la ea a fost de bun augur. Ai incercat sa o iei la masa cu tine, nu pofteste cand va vede mancand? Ana e tare pofticioasa si cand ne vede mancand cere si ea. Sau da-i si ei o lingurita si las-o sa incerce sa manance singurica, poate functioneaza si nu mai considera lingurita ca fiind bau-bau. Nu vrea nici ciorbite acre?! Nu cred ca e in regula nici sa ii dai numai iaurt,lapte si cereale...Medicul ei ce spune? Poate totusi ar trebui sa ii faci si niste analize, nu stiu ce sa zic...
Edit: sau mai incearca sa nu ii mai dai tu de mancare, sa ii dea altcineva. In perioada noastra proasta a functionat si asta: ii mai dadea sotul meu si avea mai mult succes. Pe mine ma asocia cu insistentele.
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
DidiAlex spune:
Ella & Gravi sau cine cunoaste legislatia din ro si raportata la UE, ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi, indirect ma vizeaza. Doamna imi este o buna pretena si are nevoie de un raspuns/uri
Multzam!
ckristina spune:
ma ajutati si pe mine cu un traseu din militari sa ajung la biomedica,str tunari,langa piata romana;sau doar militari-piata romana
multumesc
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
doxinu spune:
io i-am luat creme cu FPS 50 de la NIVEA.Inca nu am incercat-o caci nu mi s-a paut necesar cu vremea asta dar intentionez sa o folosesc de saptamana viitoare.Am incredere in gama NINEA FOR BABY asa ca.... O SA vedem daca e O.K.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by ckristina
ma ajutati si pe mine cu un traseu din militari sa ajung la biomedica,str tunari,langa piata romana;sau doar militari-piata romana
multumesc
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Cristina, io iti scriu unul care mi se pare mie cel mai convenabil, nu atiu ore de blocaj
Autostrada pe Iulian Maniu pana la Cotroceni, cobori si ai ajuns la pod dar tu mergi dreapta pe langa cheiul Dambovitzei pana la Eroilor, aici stanga, treci podul pe langa Casa Radio, ajungi in Berzei si pe langa Cismigiu (asta e strada cu sens unic, cu semafoare sincronizate) ajungi la Palatul Regal si inaintezi prin fatza lui ( ai obligatoriu dreapta )apoi intri pe prima strada la stanga si ajungi in BD care uneste Roamana de Universitate, stanga pe bulevard si ai ajuns in Romana.
Sigur sunt si alte trasee, mai intai in uni si apoi catre Romana sau de la Eroilor la Buzesti, dar acolo e aglomerat ca la balamuc.
An@ spune:
Ckristina, io nu prea stiu trasee si scurtaturi, doar bulevarde asa ca/ti zic varianta simpla, dar poate lunga si aglomerata: din militari o tii tot inainte pana cobori pe langa cotroceni, gradina botanica, cand dai in dambovita, faci dreapta spre Unirea (preactic de aici tii canalul dambovitei) si cand ajungi la unirea faci snesul giratoriu, treci prin fata magazinului Unirea si o iei directia universitate, romana. ai inteles ceva?
mami de Ana (22 mai 2007)
doxinu spune:
ELLAici STEFAN nu papa mancare de la borcanase dar ii iau in parc mancare facuta in casa,si papa foarte bine in parc.Mult mai bine ca acasa.Ii pun mancarica facuta in casa in borcanase si le luam peste tot cu noi.Azi am fost toata ziua plecati si chiar am avut si piureul de legume cu gasca si desertul de la 6 iaurtul cu biscuiti.Borcanelele le tin in in teriorul ruxacului si se pastreaza foarte bine.Cand le prepar nu le incalzesc le pun asa din frigider iar cand le papam le scot putin mai devreme din geanta si se fac exact bune de papat.
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
doxinu spune:
Am pus cateva poze de azi AICI
Sper sa va placa
tudorcatalin superbe pozele din parc
POZE INTALNEALA
minunea noastra Stefan
bettyR spune:
Madi, ma bucur ca mananca acum Ana bine. M-am mai uitat la filmuletul de 1 an si am vazut ca intotdeauna a fost rotunjara Ana ta si Isa de petit_ange la fel. A mea se trage la fata cand nu mananca. Am in plan sa ii scot iaurtul, dar nu stiu cum ...
Ella, nici a mea nu mananca borcanele, eu am renuntat sa o mai incerc, dar nu stiu ce fac in concediu si pe drum mai ales, ca mancarea facuta de mine o sa se strice ca sigur vin caldurile.
Doxinu, Magda, v-am admirat si eu flacaii.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007)