**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 21
miniuta spune:
carstea, chiar am vrut sa-ti spun si eu ca asa mi s-a parut si mie rares tuns, mai mare, mai de vreo doi anisori. va trebui sa-l tund si eu pe david, ca e f cald si transpira rau, si face bubite. ma tem ca nu o sa-i mai iasa carlionti!
pe cine intrebi de pititul pozelor? eu incarc acum pozele de duminica, cand i-am tinut ziua impreuna cu nasii, dar pozele le-a facut taica-meu si sunt imense, de dimineata tot incarc la ele....
mamica lui david(21.05.2007)
carstea spune:
Intrebam in general (pe ale tale le stiu, astept cu nerabdare altele noi)
POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!
kid spune:
Mamici de capsunei care nu mai mananca mancare pasata, imi spuneti si mie cum ati facut trecerea la mancare nepasata?
Juniorul mesteca paine, legume facute piure cu furculita, dar tot incerc sa il dau mai putin pasat si cum simte bucatele mai mari in gura le scuipa.
Cum sa procedez?
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
lbelciug spune:
La Multi Ani, Eden de Eda!
Nu cred ca mai intru online maine asa ca urez de azi La Multi Ani pt sarbatoritii de maine: David de DidiAlex, Maria Antonia de Monytza si Elias de Elteka! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa aveti parte de PARTY!
La noi s-a confirmat diagnosticul lui Matei. Are clar varicela, e in carantina pt 2 sapt timp in care nu are voie sa iasa afara sau sa manance chestii acre (bors/citrice). La cresa nu-l va primi urmatoarele 3 sapt.. Bogdanel a facut ieri un pic de febra (38 si 38.5) probabil din cauza ca deja a contactat virusul. Perioada de incubatie e de max 3 sapt, asa ca astept sa ii apara si lui bubite poate next week. Matei pare sa aiba deocamdata o forma usoara, in prezent avand doar 10-15 bubite. Se scarpina la cap si daca va mai continua cred ca o sa-i pun manusi. Nu vreau sa-i ramana urme.
Motzul l-am amanat, probabil cel mai sigur va fi in iulie. Nasa si mama mea nu au facut varicela, asa c anu vreau sa-i expun. Si ca sa fie totul frumos, probabil va trebui sa amanam mersul la mare cu copiii, planificat initial pt luna iunie. Sotul m-a "amenintat" cu o delegatie peste 1-2 sapt si deci nu mai pot de bucurie. Sunt asa de trista caci nici nu-mi vine sa mai fac tort. Maine e si ziua sotului...
Miniuta, merci de link. Problema e ca eu nu am acea forma de silicon care da tot farmecul prajiturii...
Didi, nu, eu ii vaccinez doar cu cele obligatorii.
Lavini, nu are sens sa-l mai injectez pe B. Asta e, se va imuniza acum si sper sa nu faca vreo forma urata, avand in vedere varsta lui frageda.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
teodoral spune:
quote:
Originally posted by poohy
LA MULTI ANI si sa fiti fericiti capsuneilor, tot timpul cu zambetul pe buze, sanatosi si voinici alaturi de ai vostri!
Rares de Oanaclaudia!
Eden de Eda!
Bogdanel de Liviana!
Am si eu 2 intrebari:
1) trebuie sa ii fac analize de urina la 1 an lui Manu, mi-am luat de la farmacie ustensilele, dar nici eu nici farmacista nu ne-am prins cum se folosesc... Voi stiti cumva?
2) stiti cumva un studio foto etc unde sa se faca poze cu bebelusi? In genul in care are Nicole de Angelabv - numai ca in Bucuresti :)
merci mult,
Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
Poohy, eu i-am facut la Ari pe la 8 luni.Cred ca te referi la acea pungulitza.
Nu e chiar simplu.Dezlipesti actibildul si lipesti pe putzi cu deschizatura in jos si cu pungulitza in jos.Si stai asa pana face.cel mai bine e sa-i iei dimineatza cat inca doarme.Daca nu face si nu face deschizi o usa sa se faca curent sau sufli.Eu am stat vreo 10 minute.Abia a 4-a oara mi-a iesit.O dezlipesti(nu te speria ca nu doare)si o indoi sa se lipeasca de punga deschizatura.Succes.
Teodora mami deAriana Elena21 mai 2007
nasterea unui inger
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=5204164" target="_blank">ONETRUEMEDIASHOW
poze noi AICI