**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Miniuta, mersi de reteta. Pai pe soacra mai bine nu o chemai deloc, nu de alta, dar sa nu stea deloc in soare sa nu i se faca rau... Mie imi place mult poza asta, de familie!
Liviana, imi pare rau, poate ca totusi nu are. Taman acum de mot, plus ca mama ta nu te poate ajuta/participa.

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

La multi ani, Bogdanel de Liviana!Trece ea si varicela asta!
Banuiesc ca nu-i mai faci vaccinul , nu?Asta e in ROR?sau varilixul ca m-ati ametit de tot cu vaccinul asta.
Noi il facem pe 11 iunie si mai facem unu contra pneumoniei.
pupam

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Ne-a vazut si pe noi cineva in pozele cele noi?

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

carstea, da! Rares e mortal in halatelul de baie!

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Liv, Sa va traiasca!!!!

La multi ani, Bogdanel..si multa sanatate.

Liv, nu il ai vaccinat :)?

Ella, La multi ani!!! sa iti traiasca sotzul !!! Sa dai de baut la plantatie ca e seceta mare :).. cum a reactionat sotzul tau la surpriza? mergeti la Zoo? il ai si pe Bobitza cu tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Liviana, "la multi ani" pt Bogdanel!MUlta fericire si mul noroc in viata puiului tau!
Imi pare rau de problema aparuta, e nasol cu varicela asta ca nu trebuie sa se scarpine, raman semne urate...Dar poate totusi scapa, de ce nu intrebi dr, stiu ca se fac niste injectii, intr-un anumit interval de timp, in cazul in care intri in contact cu o persoana bolnava.Sun-o totusi pe Taropa si intreab-o.Si dc totusi tineti petrecerea maine, sa aveti distractie placuta!

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

liviana, LA MULTI ANI! bogdanelului tau, sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii. sanatate lui matei, si sa va ocoleasca bolile astea rele. sau sa treaca repede daca se chiar "instaleaza".

trenuletul este facut dupa reteta www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/4429/Panna-cotta/" target="_blank">asta de panna cotta, cred ca poti sa faci si o simpla budinca. eu am avut o forma de silicon si asa am obtinut locomotiva si vagoanele. in panna cotta pusesem si putin colorant albastru, data viitoare o sa fac fiecare vagon in alta culoare. teoretic trebuia sa servesc fiecare vagon cu un sos de fructe sau ceva pe langa, dar s-a mancat si fara.

de monti mai bine nu ma intreba, ca sunt (cu) vaca. mesele principale sunt monti, dar bag, pe langa, prostii gen inghetata, ciocolata, bombonele etc...interzise. chiar ma uitam acum pe pozele facute duminica cu david si m-am vazut cat sunt de grasa si frumoasa, ca o purceluca, ce mai. off off, mai mai. pana acum macar ma feream sa apar in poze, dar totusi, macar la un an sa aibe si fii-meu poze cu mine, nu?

carstea, eu am vazut pozele, dar nu am comentat. la ale tale ma uit cu deosebit interes, ca te stiu cu mult ambit si stiu cat ai slabit asa...incerc sa ma motivez si eu. eu ma uit pe sarite la poze, cand apuc, si nu prea reusesc sa scriu si impresii.

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

La multi ani,Liviana pentru Bogdanel

La multi ani si pentru Rares si Eden

Carstea,am vazut pozele noi,imi place cum l-ai tuns,zici ca este alt baietel

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudorcatalin spune:

am vazut-o si pe Nicole a Angelei, ce tortulet frumos a avut mica printesa

Magda,mama lui Tudor Catalin

pozeTudor

Mergi la inceput

Multumesc ca v-ati uitat la noi
Miniuta ambatul meu s-a camdus pe apa sambetei momentan.M-am poticnit la 70.Ma mobilizez cate va zile si ma duc la 69 si pe urma iar calc in strachini.
Si mie mi se pare alt baietel.Parca e mai nebun de cand l-am tuns.Mai pus pe sotii.
De ce v-ati pitit pozele?Nu le mai tineti in semnatura?

POZE Rares(7 mai 2007)
pui de Cris
AVEM UN ANISOR!!!

Mergi la inceput