**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

DidiAlex, Florentina, Ancamari- multumim de urari, eu acum am venit de la munca si am bagat un ochi pe forum...Am pus si noi poze noi cu Nicole la tortulet...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Buna fetelor! Mai puteti repeta inca o data pt babe surde/oarbe unde o gasim pe Gina Palicari? As fi interesata sa il duc si pe al meu pe acolo la o vizita. Va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

catalina, mamica de Eva, nu stiu daca ti-a raspuns cineva, pentru link scurt scrii asa fara spatii:
[ url = " adresa " ] poze [ / url ]

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Miniuta, ce super arata fluturasul si celelalte!
Timur, An spunea ca pe Palicari o gasesti asa:
- policlinica Batistei - joi 14-17 (consultatie 40 ron)
- clinica Eurosanity (Cal. Plevnei 44-311 54 54) - Ma 12-16 si V 9-13
Dar am inteles ca sunase cineva la Batistei si nu mai lucra acolo!? Ati mai aflat ceva? Si eu vreau sa-i fac Marei programare pt sapt viitoare.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

LA MULTI ANI si sa fiti fericiti capsuneilor, tot timpul cu zambetul pe buze, sanatosi si voinici alaturi de ai vostri!

Rares de Oanaclaudia!
Eden de Eda!
Bogdanel de Liviana!

Am si eu 2 intrebari:

1) trebuie sa ii fac analize de urina la 1 an lui Manu, mi-am luat de la farmacie ustensilele, dar nici eu nici farmacista nu ne-am prins cum se folosesc... Voi stiti cumva?

2) stiti cumva un studio foto etc unde sa se faca poze cu bebelusi? In genul in care are Nicole de Angelabv - numai ca in Bucuresti :)

merci mult,

Anca & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Gravi, eu am sunat din greseala la alta clinica de pe Batistei, ca sunt mai multe, si de aici confuzia.G. Palicari inca lucreaza acolo.

Poohy, am luat si eu pungutele minune pt analize, si nu am reusit sa recoltez nimic, desi teoretic la baieti ar fi mai simplu.Dar punga aia nu sta acolo sub nici o forma, sau de fapt la noi a stat, dar fiindca el se foieste atat tot pipi s-a varsta pe langa.Au rmas fix 2 pic si chiar aveam si eu nevoie de un sfat cum sa fac sa si reusesc sa recoltez ceva.Daca nu, singura solutie e sa il las despuiat si sa incerc sa-l surpind cand face pipi ca sa faca direct in recipient(asta in teorie, in practica nu stiu dc merge asa usor)

Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Salutari din Viena!

nu am citit decat pagina in curs, sunt in urma deci cu 10 pagini cred dar asta pentru ca internetul in hotel costa pentru cateva minute cat platim noi acasa pentru 1 luna.

atat am vrut sa spun:
Poohy, multumiri sotului tau pentru sfaturi, ieri am achizitionat un CANON 450D; acum tre sa invatam sa-l folosim,n-am primit manual decat in germana asa ca sotul studiaza la greu, io nu pricep nik.

Liviana, La multi ani pentru Bogdanel, sa va traiasca si va bucure asa cum a facut-o si pana acum!

am fugit la vizitari, azi avem in program Zoo si palatul Schonbrun.

Uf ce enervanta e tastaura asta germana, nici un buton nu-i la locul stiut[bang

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Rares,Eden si Bogdanel!

Chiquitita, mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna dimineata.

multumesc ca ne-ati admirat printul mostenitor (macar de ar avea ce mosteni). de gatit am gatit totul singura, nu-mi place sa se amestece cineva in oalele mele. am avut insa noroc ca era mama aici si a stat ea cu david (socrela e din filmul "mergem la gratar? ma sunati si pe mine cand e totul gata, ca sa nu stau in soare." si eu tre sa car tot calabalacul si pt masa si pt david etc....

sa revenim la oile noastre. pieptul de pui in bacon l-am facut asa : am taiat trei bucati de piept de pui (voi socotiti dupa cate lume aveti invitata) fasiute si am pus carnea la marinat peste noapte (in ulei de masline, sos de soia ca sa se fragezeasca, boia dulce si iute, piper). a doua zi am rulat feliutele de bacon pe carne si am pus la cuptor fara ulei sau apa. mie imi plac rumenite, dar le puteti face cat de mult vreti voi. partea buna la aperitivul asta e ca se poate manca si rece si cald. toata lumea a fost foarte incantata, si sigur se va repeta. mare mare succes a avut si coronita, s-a mancat un-doi (si facusem una si sambata, de proba ).

eu ma tot gandesc la buletele alea cu branza de care scria alyna...cred ca sunt dementiale.

in legatura cu recolatarea urinei la baietei: am avut si noi problema asta, david a fost suspect de infectie urinara si ne-am chinuit cu punga lipita pe penis. doua zile la rand i-au lipit-o asistentele si am stat acolo cam ora si ceva dupa ca sa urineze in punga. ei bine, n-a vrut. dupa un timp a inceput sa planga rau de disconfort, dar de urinat, nici gand. in prima zi dr i-a facut si ecografie, sa vada daca e vezica plina. era arhiplina, clar nu a vrut sa faca in punga. pana la urma am primit un paharel steril si i-am luat eu proba dimineata. chiar de ziua lui. nu va zic ca am stat cu el doua ore pentru un aparat de pipilache. prima tura am ratat-o ca il lasasem pe jos si s-a pus cu spatele la mine si pana sa ma prind, era totul terminat. dupa o ora si mai bine am reusit sa-i recoltez si eu ceva.

nu vreau sa ma gandesc cum e sa astepti la fetite sa vina jetul.

cam atat de la noi.

pupici si un week-end placut (la noi e f cald si umed, oboooositoooooor).

mamica lui david(21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Graviduta, eu stiam Vigantol/vit D se administreaza doar in lunile cu R in denumire.
Miniuta, ce de minunatii am vazut in pozele tale! Sa-mi zici si mie pls cum ai facut trenuletul sau linkul exact de unde te-ai inspirat. Bravo pt executie, mami! Tort after eight, suna tare bine. E cu cioco si menta? Mmmm, ce-mi place combinatia asta. Tu te mai tii si de Monti? Eu nu.
teodoral, cu placere - ma bucur ca ii vine bine tricoul.
Apropo de tricou, sunt cateva mamici carora li s-a livrat tricoul si nu l-au luat de la Posta. Mamici, v-am trimis email, va rog sa faceti tot posibilul sa luati legatura cu reprezentanta firmei care le-a imprimat si expediat!
Lavini, felicitari pt puiul cel bine dezvoltat si echilibrat. Good job, mami!
poohy, multumim! Stiu eu unde ii poti face poze fetei. Iti scriu pe PM.
ella_74, multumim de urari! Cu ce ocazie la Viena? Daca e vacanta, atunci sa fie placuta si sa va distrati frumos!
chiquitita, multumim!
Din pacate eu sunt cam suparata , taman azi de ziua puiului meu cel mic, deoarece Matei e suspect de varicela. O astept pe doctorita sa vina sa-l vada pe M si sa ne spuna ce avem de facut. Mai mult ca sigur ca si B o sa se "captuseasca" cu ea si deja dr ne-a zis sa ne consolam caci sigur o va face si ca intr-un fel e mai bine asa. Bogdanel se va imuniza natural. Maine trebuie sa-i luam motzul, insa nu stiu cum va reactiona nasa la o asa veste.... Mama mea nu a facut varicela deloc si s-ar expune si ea maine cu ocazia vizitei la noi. Of.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani

Mergi la inceput