**LMA Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
tudorcatalin spune:
LA MULTI ANI!
Andrei Cristian de Ancamari!
Nicole Amber de Angelabv!
sa fiti sanatosi si norocosi
mica,vezi ca a scris doxinu despre intepaturile de albine
lbelciug, o intrebare.....maioneza nu e cam alterabila pe caldura asta?
doxinu si pe mine ma musca, de peste tot,unde prinde piele goala,fata,maini,picioare.cu pumnul nu da, dar bate cu palma sa simta el mai bine, si il incanta si ce zgomot face
Magda,mama lui Tudor Catalin
pozeTudor
doxinu spune:
STEFAN musca si da si cu palma sau cu ce are in mana.In generel in cap,la mine mai putin ca-i repet intr-una ca nu e voie si ca ma doare.Mama mea se amuza teribil cand vine in BUC. si vede ca o loveste in cap iar el zice ca e de bine daca buni rade asa.Si io zic ca tot pentru zgomot lovesc ei acum,doar sunt in studii si cercetari la varsta asta.
Pepsica unde esti fata?Sper ca Davidutu este bine acum!
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE INTALNEALA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
Madi spune:
Andrei Cristian
Nicole Amber
Eram datoare cu niste raspunsuri:
Petit_ange, Ana si-a revenit treptat cu mancarea. Cred ca mi-am schimbat si eu atitudinea atunci, i-am schimbat si meniul...Sper sa isi revina si Isa.
Betty am reusit sa mai slabesc pentru ca nu am mai mancat seara si am incercat, pe cat posibil, sa nu mai mananc dulciuri. Eu nu am reusit niciodata sa tin diete, sunt pofticioasa, asa ca si acum mananc de toate, doar ca mai cu moderatie.
Kid, Ana nu da cu pumnul, dar cand e obosita se enerveaza rau pe jucarii si da cu ele de nu se vad! Si mai si tipa la ele!
Va dau si eu o "reteta" de salata de pui. Mie imi place tare mult si se face usor, merge ca aperitiv:
Piept de pui fiert taiat marunt, morcov crud ras, salata verde taiata fasiute, porumb, castraveti acri si/sau gogosari, maioneza. Se amesteca toate
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
lbelciug spune:
tudorcatalin, maioneza nu va sta la soare. Platoul va fi pe masa cat vor fi musafirii, in rest doar in frigider. In casa nu cred sa se faca atat de cald incat sa se acreasca maioneza in cateva ore. Daca se va face totusi prea cald, vom folosi AC-ul.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Madi spune:
Ella voiam sa te intreb, cum mai doarme Bobita al tau?! Ana de vreo saptamana si ceva se trezeste de cel putin 3-4 ori pe noapte plangand...Si inainte se mai trezea, dar parca nu asa de rau. Duminica spre luni a facut o criza de plans de nu o mai puteam opri. Nu se linistea deloc. Era ca si cum nu se putea trezi dintr-un cosmar, parea asa in transa, plange neconsolat cu ochii inchisi De-abia dupa ce am plimbat-o prin casa, am aprins lumina, si intr-un final i-am aratat si povestit despre cotinutul dulapiorului de la baie s-a linistit.
Ma gandesc ca o avea legatura cu faptul ca suptul degetului..nu stiu ce sa zic. Dar pare ca are cosmaruri si ma intreb ce poate visa asa de urat, ca doar e iubita, ingrijita si nu o cearta nimeni
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a0da9d9a5b58ded6a7a52" target="_blank">PENTRU ANA, LA 1 AN
Asa creste Ana
Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil.
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
An@ spune:
Madi, ati inceput sa renuntati la deget? Cum mai e degetelul? ma iare buba?
Noi am incheiat procesul cu succes. A fost destul de greu, ca nu stia sa adoarma altfel si dura mult, dar i-am inlocuit "placerea" cu un pui de perna si acum adoarme destul de repede. La noi a durat cam o sapt...Dupa vreo 5 zile am testat-o, adica i-am scos leocoplastul si am urmarit-o. Adormea fara deget, dar in timpul somnului avea tendinta de a baga degetul si il scotea imediat.
mami de Ana (22 mai 2007)
tudorcatalin spune:
la mine in cartier ploua rau si cad bucati mari de gheata,e grindina la voi cum e? (noi suntem singuri acasa)
pozeTudor
catalina_b spune:
Fetelor, am si eu o intrebare. Pe Eva a muscat-o ieri noapte un tantar (nu stiu de unde a aparut, caci am plasa la toate geamurile). Are 6 intepaturi pe fata, inclusiv pe pleoapa. Cu ce sa o dau ca sa nu o manance si sa-i treaca mai repede?
Catalina, mamica de Eva (01.06.2007)
Madi spune:
quote:
Originally posted by tudorcatalin
la mine in cartier ploua rau si cad bucati mari de gheata,e grindina la voi cum e? (noi suntem singuri acasa)
pozeTudor
Magda la mine (piata muncii) nu e grindina, inca, dar ploua bine. Sotul meu lucreaza pe la Universitate si zicea ca acolo e. Dar mie in general nu mi-e teama de furtuna/ploaie. Chiar imi plac ploile de vara.
Asa creste Ana
Madi spune:
quote:
Originally posted by catalina_b
Fetelor, am si eu o intrebare. Pe Eva a muscat-o ieri noapte un tantar (nu stiu de unde a aparut, caci am plasa la toate geamurile). Are 6 intepaturi pe fata, inclusiv pe pleoapa. Cu ce sa o dau ca sa nu o manance si sa-i treaca mai repede?
Catalina, mamica de Eva (01.06.2007)
Eu stiam de Fenisil Gel. Am cautat pe net prospectul si scrie: Indicatii: Prurit in dermatoze, urticarie, intepaturi de insecte, arsuri solare, arsuri superficiale usoare.
Precautii: Se evita expunerea prelungita la soare a zonelor tratate. La sugari si copii mici, se evita folosirea Fenistil-ului gel pe suprafete intinse sau pe leziuni si inflamatii cutanate.
Contraindicatii: Hipersensibilitate la unul din componenti.
Asa creste Ana